Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dober in ugoden avtomehanik v MB

Dober in ugoden avtomehanik v MB

Pozna kdo kakega ugodnega in kvalitetnega avtomehanika v Mariboru? Hvala!

To dvoje ne paše skupaj. Poceni so ponavadi fušarji samo jaz h njim ne peljem več avta, ker tako slabo naredijo, da je veš škode kot koristi.

------------------------------------------------------------------------------ Starši pazite na svoje najstnice. https://www.youtube.com/watch?v=Urw-iutHw5E

No, to seveda ni res… Mi smo imeli dolga leta enega zelo dobrega, zanesljivega, pošenega, pa še ugodno je popravljal, a žal zdaj ne dela več…. Tako da obstajajo taki, a se lahko zaupa seveda samo po priporočilu, če kdo ima sam dobre izkušnje, zato pa vprašam!

Kaučič. Titova, nasproti PTT đamije.

Cvilak na Pobrežju.

Avtoservis Standeker v Rogozi…

je pošten?

Moje izkušnje katere ugotavljajo pocasi ze vsi, oz jih se bodo. Mehaniki od prvega do zadnjega, ki fušajo na crno oz. Racunov ne dajejo je nic. Ne gled na prijatelje oz. Znance je to eno sranje. Pravi mehanik z racunom in posledicno temu garancija, pritozbe…. Vecina jih je napizditusov , ki ze na delih ti drapne 30 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Samo se na pravi serviz z racunom brez poznanstev, prijateljstva… Pa se to sploh niso veliko drazji, oz so drazji par eur, ampak je z tem povezano vso pravno varstvo in se davek placan.

Kje pa je bilo vprašanje o mehaniku, ki fuša na črno…brez računa.

A dober mehanik in dokaj poceni….je po tvoje vsak fušar.

BERI!!!!

Kaučič je en največjih lopovov od mehanikov. Meni je hotel izpulit 900€ za popravilo sklopke, ki me je pri enem “poštenjaku” stalo 320€ in avto še po 3 letih in 80000km dela ko ura.

Če si sam sklopko zamenjas ti je strošek 50e, pa okrog 4 ure na izi dela. Nobeden ti ni pošten.

Na youtubu je tok videjev da lahk clovek zdaj vse sam naredi. Jaz sem eno leto vozil avto sem pa tja pa se ni hotu noben dela lotit ker ni noben vedu iz kje pa kaj piska, recen je bilo naj mam open budget za stroske, na konec sem pa popizdil in eno soboto v 5urah sam razstavu in nazaj sestavu vseskupi (ob pomoci youtuba) in avto dela ko nov.

Ce se na spletni strani:
https://cars-info.eu/spare-parts-online-vin-frame-catalogue
registriras in vpises stevilko sasije, lahko vska za svoj avto vidi shemo (načrt) kako je sestavljen avto in pa št. rezervnih delov prozivajalca kar je vseskupi v veliko pomoč.

Avtoservis Petek, Limbuš
041 646 981 Ales

Bravo,.servis z racunom je cenejši in stoji za delom.. drugo.sam nateg

New Report

Close