Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dober kamp na Hrvaškem???

Dober kamp na Hrvaškem???

Letos smo se prvič odločili preživeti dopust s šotorom. Sin je star 9 let in si je zaželel malo drugačnosti.
Zdaj pa…..kam??? Kje bi bil res luškan manjši kamp z borovci, lepimi plažami in čistim morjem??? Vsi smo drugače nezakomplicirani.
Bom zelo hvaležna, če mi morda lahko kdo svetuje.

Hvala 100 x.

Mi gremo letos v kamp Vira na Hvar….baje je tam lepo. Bomo videli 🙂

Šimuni na Pagu, Kovačine na Cresu.

LP

No ja, to res nista manjša luškana kampa.

Meni je bil pa kamp Rovinj tako všeč 🙂 samo je pa velik, ogromen 🙂

Na tej spletni strani boš lahko našla kaj po svojih željah.
Sicer tudi sama še iščem tisto “pravo”, vendar ugotavljam, da je (predvsem Istra, Kvarner in severna Dalmacija) vedno več ogromnih kampov, ki imajo podobo pravega resorta…z bazeni, tobogani, animacijo, vodeno telovadbo etc…
Do lani smo hodili južneje, tam so kampi še vedno bolj mirni, manjši, nimajo toliko dodatne ponudbe, vendar nam bolj ustreza tako. Za sosednje države ne vem, ker še nismo bili, je pa v planu tudi to.

Če kaj izveš, javi tudi meni 🙂

ŠIMUNI na Pagu zakon

http://www.paklenica.hr/Paklenica_Kamp_NP.html

majhen naraven poceni v okolici imaš vse od banke ,lekarne ,zdravstvenega ,pošte,nebroj oštarij in štacun ,letos gremo tja že v 14.

Kamp Slanica na Murterju, majhen v borovem gozdičku, najlepša mesta so ravno za šotor, ni drag, čisto morje , do centra Murterja je lepa pešpot cca 15 min.

Meni je všeč Sirena v Novigradu, je v neposredni bližini mesta, lušten, manjši kamp, z vso dodatno vsebino, športni tereni, precej lepih potk za sprehod, za tek, blizu je ambulanta, lekarna, Mercator. Je v senci in lepo urejen.

Šimuni ni majhen, pa za šotore praktično ni več prostora. Zrinjeni so na slabe lokacije, vse ostalo so samo še mobilne hišice.

New Report

Close