Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dober kandidat ne najde sogovornico

Dober kandidat ne najde sogovornico

Pač sem v zvezi in nebi razlagal. Življenje pač.
Sem si probal preko spleta najti kakšno prijateljico pa to ni mogoče. Splet je zame popolnoma neuporaben. Ven pa hodim omejeno sam očitno tako, da takrat ni velikih možnosti.
Sem v vseh pogledih navzven zelo popoln. Edino sam se pač takšen ne počutim. Verjetno ravno ta energija pomaga in odmaga temu. Vse ženske vseh starosti mrzlično iščejo manekenskega, urejenega, prijaznega, situiranega, izobraženega, nevsiljivega, zabavnega moškega, pa če je vezan ali ne in ga ne najdejo. Najdejo kvazi bogataše, ki nimajo za plačat kavico, lepotce ki so majhni in s trebuhi, agresivneže ki jih mlatijo, psihiče ki jih ustrahujejo, frajerje, ki so to zgolj samemu sebi…….verjetno se stvari z namenom ne poklopijo?

Splet je neuporaben. En kup ljudi, ki nekaj iščejo. Ponavadi popolnega človeka, ki ga ni, ne na spletu, ne na svetu. Danes je težko najti vsaj en približek normalnosti ali pa eni ljudje ne znamo živeti v tem norem času.

Splet = Svet je neuporaben res. Pa nisem sploh negativen. Ampak dejansko je kar eno razočaranje ta svet in se kar namučim, da vedno izbrskam dobro plat. Saj najdeš jo takoj, ampak, da jo kljub kompromisom ohraniš za pozitivno je izziv. Kot majhen sem pričakoval in drhtel kaj me vse čaka. No, saj še zdaj včasih upam na nekaj čudežnega, ampak se pa tudi znam sprijaznit s tem kar je, saj poznam starejše ljudi, ki so mi enako pripovedovali in čudežnega ni bilo.

Čakaj malo: si v zvezi pa sta kaj…tiho? Zakaj se ne pogovarjaš s partnerko?

In če iščeš prijateljico za pogovor, kaj ima veze izgled, finančno stanje…. pomemben je človek. Prijatelji pa ne zadostijo tvojim potrebam po pogovoru?

Ne poklopijo se ti verjetno zato ne, ker bi ti malo tu malo tam.

Ne boš verjela, ampak stvari niso zgolj črno bele. Še roman ima naslov 50 odtenkov sive, ne pa dva odtenka črn in bel. Anonimni forumi imajo ravno ta cilj, da lahko izražaš svoje misli brez osebnega obsojanja seveda ob tem je potrebno ohranjati spoštovanje do sogovornikov, kljub anonimnosti. In pri zadnji točki se strinjava, očitno bi rad malce pogledal naokoli, verjetno imam razloge. Zgražanje je povsem odveč, saj zveze tako funkcionirajo v 90%, sprenevedanje je pa povsem odveč. Če pa ti spadaš v tistih srečnih 10% brezhibnih, pa sem zelo vesel zate in ti želim da traja večno, ko bi vsaj razmerje bilo ravno obratno tudi za ostale 🙂

Tvoje razmišljanje ni čisto nič napačno. Danes 90% vez ne štima, 10% so so pa tiste svetle in srečne izjeme. Je pa res, ko enkrat več ne gre, ne gre in težko je kaj spreminjati. In tu siti ne razume lačnega. Nisem požrla vseh lekcij sveta, sem jih pa precej izborbala. Če iščeš nekoga za klepet, mogoče nasvet, kar v svoji okolici ne išči-to ti polagam na srce, pusti kontakt. Jaz ga ne upam, ker je tu gor en kup…

Živjo, lahko probava pa vidiva. Kontakt je kevinhedonist afna yahoo.com. (morda ne preberem takoj) Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close