Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dober kardiolog na napotnico

Dober kardiolog na napotnico

Imam napotnico za pregled pri kardiologu zaradi neenakomernega utripa in srčnega popuščanja. Imam še nekaj zoprnih bolezni na drugih področjih. Želim si skrbnega in strokovnega kardiologa.
Lepo prosim za nasvet kam naj se naročim v Ljubljani ali okolici Ljubljane.

A nestrokovni kardiologi so tudi? Če nekdo konča medicinsko fakulteto in gre še skozi vse postopke specializacije, bi jaz težko rekla, da je nestrokoven.

jaz hodim k dr. Šebeštjen Miro na polikliniki Ljubljana.

Čez dva tedna sem naročena v Ledina centru. Ali mogoče kdo pozna, ali ve, kdo in kakšni so tam kardiologi?

Mislim, da je tam Medicor. Ne vem, kateri kardiologi tam delajo.

Prej bi rekla, da še nikoli nisi bila resno bolna in drugo da ne hodiš sploh k zdravnikom.
Še kako so lahko nestrokovni zdravniki.
Sicer med kardiologi pa ravno ne. Ne zaradi končane med.fakultete, ampak zaradi specifike študija in natančnosti v kardiologiji.

V vseh poklicih so dobri in zanič. Pri dohtarjih jih je pišmeuhovskih zelo veliko, dobrih pa zelo malo. Do dobrih zelo težko prideš, do slabih pa takoj.

http://www.kardiologia.si/

Dr. Rechner, samo ta je nekaj naredil za mojega moža, ostali so ga pustili čakati…..

Dr. Reschner bo pravilno.
Malo sem se zatipkala.

Naročila sem se tja, kjer sem bila v približno 3 mesecih na vrsti. Slišala sem, da je na Metelkovi (ZD) zelo dober kardiolog, a se čaka skoraj pol leta.
Medicor …a ni to tisto, ki je v Izoli oz. tam blizu?

Dr . Reschner na Hacqetovi v medicinskem centru je zame najboljsi.

Res je, priporočam dr. Reschnerja.

Na Polikliniki dr.Okrajšek Renata. Srečo imam, da sem pri njej.

Vidim da sva z avtorico podoben letnik in z večimi diagnozami. Dr.Okrajšek najde optimalno pot k izboljšanju zdravja, ker gleda celo sliko stanja. Njeni odgovori so kratki in jedrnati, lahko razumljivi tudi nam laikom. Enkrat sem potrebovala nasvet po telefonu. V pol minute sem izvedela vse. Meni je super.

sredi najvecjih srcnih tezav so v medicorju kar prenehali z nadaljnimi preiskavi ter ko sem zelel odgovore nisem mogel nikakor do nje,ko sem pa jo srecal na hodniku,je bila arogantna,delajo se pa tako prijazno,ko sem se pritozil sem zvedel,da imajo abnormalno veliko pritozb proti njim.SVETUJEM VAM NIKAKOR MEDICOR

Odgovor na objavo uporabnika
borec432, 27.08.2022 ob 09:48

sredi najvecjih srcnih tezav so v medicorju kar prenehali z nadaljnimi preiskavi ter ko sem zelel odgovore nisem mogel nikakor do nje,ko sem pa jo srecal na hodniku,je bila arogantna,delajo se pa tako prijazno,ko sem se pritozil sem zvedel,da imajo abnormalno veliko pritozb proti njim.SVETUJEM VAM NIKAKOR MEDICOR

Kje to? V Izoli, ali v Ljubljani. Kateri/a dr.?

Saj nisi edini… Sem imel ravno z Medicorjem v Ljubljani toliko težav, da jih ne bi mogel tu opisati na kratko!

ditka853, 27.08.2022 ob 10:34

Saj nisi edini… Sem imel ravno z Medicorjem v Ljubljani toliko težav, da jih ne bi mogel tu opisati na kratko!

Sem tudi pri Medicorju (LJ). Kako lahko grem kam drugam? Kam?

V LJUBLJANI DR.Gorkic samo stran od Medicorja

Se opravičujem, a bila sem v tem mesecu pri dr. Gorkičevi v Medicorju. Izvida še nisem dobila, ker sem morala dostaviti še dodatno dokumentacijo. V kakšnem smislu ne bi priporočali Medicorja? Samo zanima me, da če bom morala še kdaj  h kardiologu, da vem, kako ravnati. Naročila sem se na osnovi napotnice in bila dodeljena njej. Lep pozdrav.

se strinjam, 19.02.2020 ob 18:31

Res je, priporočam dr. Reschnerja.

Da je dober, nimam sicer izkušenj z njim.

jaz sem naročena čez dva tedna, 19.02.2020 ob 12:35

Čez dva tedna sem naročena v Ledina centru. Ali mogoče kdo pozna, ali ve, kdo in kakšni so tam kardiologi?

Pohotni 😝

Lahko samo povem izkušnjo z Dr. Urošem Prebil –  nadutost in nič razumevanja za pacienta. O strokovnosti ne morem soditi, osebnostno pa zelo neprijetna izkušnja.

Ja tudi mene zanima kam iti bil sem enkrat pri dr gorkic medicor in uroš prebil domzale ..katastrofa nič se ni posvetil niti iz srca površno 2min in adijo kam mi svetujete lp aleš

V Ledini pri dr. Rojc. Ne vem, težko rečem.

New Report

Close