Dober kardiolog na napotnico
Dr. Rechner, samo ta je nekaj naredil za mojega moža, ostali so ga pustili čakati…..
Vidim da sva z avtorico podoben letnik in z večimi diagnozami. Dr.Okrajšek najde optimalno pot k izboljšanju zdravja, ker gleda celo sliko stanja. Njeni odgovori so kratki in jedrnati, lahko razumljivi tudi nam laikom. Enkrat sem potrebovala nasvet po telefonu. V pol minute sem izvedela vse. Meni je super.
sredi najvecjih srcnih tezav so v medicorju kar prenehali z nadaljnimi preiskavi ter ko sem zelel odgovore nisem mogel nikakor do nje,ko sem pa jo srecal na hodniku,je bila arogantna,delajo se pa tako prijazno,ko sem se pritozil sem zvedel,da imajo abnormalno veliko pritozb proti njim.SVETUJEM VAM NIKAKOR MEDICOR
borec432, 27.08.2022 ob 09:48
sredi najvecjih srcnih tezav so v medicorju kar prenehali z nadaljnimi preiskavi ter ko sem zelel odgovore nisem mogel nikakor do nje,ko sem pa jo srecal na hodniku,je bila arogantna,delajo se pa tako prijazno,ko sem se pritozil sem zvedel,da imajo abnormalno veliko pritozb proti njim.SVETUJEM VAM NIKAKOR MEDICOR
Kje to? V Izoli, ali v Ljubljani. Kateri/a dr.?
Se opravičujem, a bila sem v tem mesecu pri dr. Gorkičevi v Medicorju. Izvida še nisem dobila, ker sem morala dostaviti še dodatno dokumentacijo. V kakšnem smislu ne bi priporočali Medicorja? Samo zanima me, da če bom morala še kdaj h kardiologu, da vem, kako ravnati. Naročila sem se na osnovi napotnice in bila dodeljena njej. Lep pozdrav.