Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dober kardiolog na napotnico

Dober kardiolog na napotnico

Odgovor na objavo uporabnika
tudi na medicorju, 27.08.2022 ob 12:11

ditka853, 27.08.2022 ob 10:34

borec432, 27.08.2022 ob 09:48

sredi najvecjih srcnih tezav so v medicorju kar prenehali z nadaljnimi preiskavi ter ko sem zelel odgovore nisem mogel nikakor do nje,ko sem pa jo srecal na hodniku,je bila arogantna,delajo se pa tako prijazno,ko sem se pritozil sem zvedel,da imajo abnormalno veliko pritozb proti njim.SVETUJEM VAM NIKAKOR MEDICOR

Saj nisi edini… Sem imel ravno z Medicorjem v Ljubljani toliko težav, da jih ne bi mogel tu opisati na kratko!

Sem tudi pri Medicorju (LJ). Kako lahko grem kam drugam? Kam?

Kako se lahko gre kam drugam? Vzameš napotnico pri OZ in greš drugam in jovo na novo? Ali upoštevajo (sploh hočejo pogledat) dosedanje izvide in preiskave?

Uroš Prebil Domžale – katastrofa!!!

Tole pa kar lepo podpisem !

See opravicujem, moj podpis potrjuje pisanje ” borec 432 ”

Od Medicorja cim dlje…

Natalija., 04.09.2023 ob 19:33

See opravicujem, moj podpis potrjuje pisanje ” borec 432 ”

Od Medicorja cim dlje…

Nekdo je omenjal dr. Rojc. Če rezumem, je to Medicor Ledina v Ljubljani.

Tako nadut in neprijazen kot je pa dr. Uros Prebil pa še ne…

Ne priporočam.

Dr.Prebil v Dožalah Se popolnoma strinjam z Vega 620: zanj obstajajo ljudje in ženske

kakšen je, 19.02.2020 ob 12:11

A nestrokovni kardiologi so tudi? Če nekdo konča medicinsko fakulteto in gre še skozi vse postopke specializacije, bi jaz težko rekla, da je nestrokoven.

o so, so, pa nezainteresirani, arogantni in še marsikaj negativnega žal. Saj reklamo boste pa drugi delali. Avtorica veliko sreče.

priporočam iz srca, 19.02.2020 ob 14:20

http://www.kardiologia.si/

Dr. Rechner, samo ta je nekaj naredil za mojega moža, ostali so ga pustili čakati…..

Tako je!!!!

Za mojega moža tudi, le on!

Iz srca mu Hvala.

Ja, dr. Reschner je res najboljši.

Le on, 19.12.2023 ob 10:48

Ja, dr. Reschner je res najboljši.

Vidim, da dela v okviru Medicorja.  Tudi sama hodim v Medicor h kardiologu. Na kak način bi lahko zamenjala oz. prišla do drugega mnenja (njegovega). Slišala sem, da na Medicorju niso vsi prav prijazni ( sestre, administracija). Jaz tovrstnih slabih izkušenj nimam.

uote id=”22867511″][/quote]

Težave s srcem,  ste bili vsi CEPLJENI, kajneda?

So ja na zalost

se strinjam z vami

Res je tako, kot pravite. Aroganca in še kaj  bi lahko povedala. Za zjokat.

No, tu se pa motite. Študente imamo različne, nekateri komaj končajo fakulteto. Razpon ocen je od 5-10, pa skrbnost od 1-10, pa zavzetost in posvečenost pacientom od 1-100- Gospa išče nekoga na vseh področjih dobrega.

New Report

Close