Dober kompliment ženski
a je bolje ženski reči nekaj vsakdanjega (da dobro izgleda, ima lepe oči, ji obleka odlično pristaja … )
ali
da izgleda kot moderna verzija ženske ikone (npr. Marlyn Monroe, Marlene Dietrich, Sophia Loren … )
Zavedaj se, da je zelo vprašljivo, koliko žensk, mlajših od recimo 35 sploh ve kdo omenjene ikone sploh so.
Pa tudi sicer, bolj varna je prva izbira.
Najboljše, da jo primerjaš z Manetovo Olimpio, ali pa Volegovo bralko:-)) Če imaš pa jajca pa lahko tudi z Frido Kahlo:-))
Najbolje je, če ji pokažeš avto (dober) in poveš stanje na računu!
Namig: Poveš samo tisti, ki je tebi všeč!
Tkola ce bos osvaju babnce letnik 1930, 1940 lohka reces kar cs. Ce je pa u planu ksna mlada pozab na lorenove in ditrichove.
Sploh ne vem, če je komu z zdravo pametjo tako primerjanje sploh všeč. Vem, da meni ni, ko tamle nekega Pitta primerjajo z menoj:-)
se še učim ☺ … ampak tale tako svetuje
Morda to hočejo povedati da nehaj pit!☺☺☺
https://www.youtube.com/watch?v=1RNdkfjqAfA%5B/quote%5D
Ne nasedaj na fore, ki jih prodajajo neka babšeta!
Mica iz domačih Vukojebin pada na prave domače fore.
Morda to hočejo povedati da nehaj pit!☺☺☺[/quote] Ja ampak jaz sem tako sramežljiv;-)))))))
Bo že boljše, da rečeš, da ima lepe oči.
…….jo pogledaš in rečeš…lepa si….
pol pa je kar je…če je naduta uš, ne bo trzlna(še bolje da ne, ker maš pol lajf zakompliciran)..če je pa taprava in ima iskreno dušo, pol trzne…..
Če hočeš zlezti le med njeno drevje tam spodaj, tud na nakladanje popadajo, pa čeprav po videzu še do Angelce ne pridejo.
Spontani in tisti, ki imajo neko realno podlago, so priročni, osladnost in nakladanje pa ni nujno, da vsaka vzame kot kompliment.
In če že sprašuješ po nasvetih, pa konkretne babnce pred očmi še nimaš.
Oj,
https://www.youtube.com/watch?v=1RNdkfjqAfA%5B/quote%5D
Taste of your own medicine. 😛
http://www.henrymakow.com/men_who_get_women_1.html
Torej ko že ti iščeš takšnele “ženske guruje”, ti ženske apriori postavljaš na pedistal (& U will fail because of that).
PS: V temle videu ti ona konkretno svetuje, da lažeš. To ti nikamor ne pripelje, ker ona lahko (kasneje) ugotovi, da si (ti takrat) taktiziral, lagal. In ti lahko vseeno nogo da, ker se je razmerje začelo na laži. I know I would.
Saj tile videi so luštni, vsekakor pa to ni vodilo po čemer bi se ravnal, ker… potem si spet ujetnik idej, predstav sistema. Po eni strani kam smo prišli, da rabiš takšne “trenerje”, da ti zrihtajo žensko (ali fanta) ? Vendar seveda “inženirji” so vse tako uredili (naravni red med spoloma; feminizem, MGTOW,…), da potrebujemo takšne ljudi. Me ne bi presenečalo, če je ona tudi na kakšni payroli od Bilderbergov Inc.
Nam, starejsim je bolje, ce ne reces nic, kot da lazes. 🙂 Tista iz videa je pa plehka pa pojma nima. 😀 V glavnem, spontanost in iskrenost pa ne zgresis.
Tale dela blond reklamo za barby world in nedrčke, aja, daje navodila, kako dobiti žensko? 🙂
Recept, kako se obnašati, kako govoriti, kakšna drža. Lepo te prosim, receptov ni…
Vedno je pomembno, da smo spontani in kažemo svoja prava čustva, tudi če nam je neprijetno, smo napeti, nerodni, da tega ne skrivamo.
Od tega videa je tale komentar na mestu:
“That is a current essential truth! It is also further complicated by the fact that (most) women don’t really need a man for anything in their twenties, other than validation that they are attractive to men, and men fawn over them and ‘buy them shit’. That statement, of course, comes with qualifiers. Setting that aside for the moment, once women hit their 30’s and KNOW their looks are fading and require far more upkeep, THAT is when they instinctively know them MUST find a man soon or the odds grow slimmer and slimmer with each passing day. The problem arises in the modern paradigm that women have been taught to trash men and ‘use’ them mercilessly for nothing more than their own personal gain. The time comes when they need a man, and men who get into their thirties and have plenty of negative experience discovering exactly about women what you mentioned in your statement. This is ‘thee’ biggest reason why the marriage rate is taking a swan dive off the cliff; men have discovered that their is no benefit to them, and that no amount of societal pressure can get them back into the game!”
Potem smo pa tukajle čez par let:
https://danielmiessler.com/blog/the-dating-power-flip-at-age-30/
http://www.smh.com.au/lifestyle/life/why-women-lose-the-dating-game-20120421-1xdn0
http://med.over.net/forum5/read.php?95,6943140
😀
Catchy “self help” video-ti bi bili “How 2 Dump a Woman”. Eden izmed načinov (verjetno), ha ha !
Našel med brskanjem po forumu[/url].
Tale video je tudi zanimiv – ona se ga večkrat (navidez nedolžno) dotakne. 😉
Tale Kezia Noble je ravno “sveža devica” oz. ima še malo prisotne elemente Levinje.
(avtor),Ja ampak jaz sem tako sramežljiv;-)))))))
hja po moje sploh nisi zmožen dati komplimentov….
Ti pa svetujem da najprej začneš plaušati z očmi,
preden sploh napelješ na komplimente ali pogovor..:)
Zenske ne marajo komplimentov. Celo vec zaradi njih lahko zaides v tezave. Lepe zenske so se ze vsega naslisale in samo ispades bebec. Pametni prodajajo pravljice o prijatelstvu.
Ponavadi bolj, ko si ji fukiš, bolj ji bodo všeč ti komplimenti. Pa naj bodo še ne vem kok bedni, že neštetokrat slišani.
Pa kje ti srečuješ takšne ženske? :))) Če je iskren, je vsaki ženski kompliment všeč.[/quote]
Imam samo jaz tako sreco? Ma ne mislim da je cisto logicno. Ce se moski slinijo nad kaksno decvo 24 ur na dan potem se ob novi “stranki” samo se zmrde: kaj bi pa ti rad.
No sam vem, da sem precej dobro skozi prišel v svoji službi, ko sem dajal “prave komplimente pravim osebam”. Ko sem kdaj kaj zafrknil, sankcije niso bile tako hude kot bi bile sicer. No ja, saj so prednosti če imaš pretežen ženski kolektiv… 😉 😀
Dobro je bilo to, da zaradi te “pozornosti” nisem kakšno preveč zavedel… no vsaj sam da ne bi vedel.
Forum je zaprt za komentiranje.