Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dober kompliment ženski

Dober kompliment ženski

Ja če je ta stranka žgoljav mozoljast 160cm plešast v letih neurejen vampast “dec” z nadpovprečno ravnjo estrogena

Če ne daš nič nase ne boš nobeni babi izpadel fukiš. Lahko si ji samo vredu, prijazen, lahko tudi primeren kandidat za resno zvezo, nekdo z debelo denarnico ustvarjen za family guya. Ziher pa ne bo komi čakala, da ti da noge narazen.

Tak je, mladi punci bodo všeč samo komplimenti fejst dedca, ki ji je všeč. Ko ji bo začel 50-letnik z lampom srat s komplimenti, bo samo zavijala, lepša kot je, več tega sranja je že slišala.

Po drugi strani so že malo starejše osamljene bolj željne komplimentov, erdkeje jih slišijo, bolje zna izpast nek random kompliment kogarkoli.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Lepih žensk in moških je malo,ker moraš imeti srečo z genetiko in tonusom telesa ter simetrijo vsakega dela telesa kar je redkost,potem moraš pa še imeti srečo glede višine in oblike obraza,drža,lasje oblika rok in nog itd.Moški mislijo da če hodijo v fitnes in imajo mišičasto telo da so pa že oh in sploh lepi.Urejenih ljudi tako moških kot žensk je ogromno lepih pa zelo malo in to je bistvena razlika,ki jo ljudje mešajo med seboj.

Še zmeri boš boš zgledu boljš od nekoga s 50kg kosti in kože. Čist vsega kar si tle naštel pa tud ne rabš met, da se dvigneš nad povprečjem. Edino z višino se lahko strinjam, če si 160cm ti verjetno tud mišice ne pomagajo preveč.

Pa to z obrazom, z nižjim bodyfatom boš tud v obraz bil lepši. Pride čeljust bolj do izraza, pa ličnce, dobiš bolj alfa angular obraz, ne zgledaš več ko nek zamaščen otrok. Niso zastonj vsi manekeni 6-8 % (pustmo to da jih ni nč skp).

Pa kje ti srečuješ takšne ženske? :))) Če je iskren, je vsaki ženski kompliment všeč.[/quote]

Imam samo jaz tako sreco? Ma ne mislim da je cisto logicno. Ce se moski slinijo nad kaksno decvo 24 ur na dan potem se ob novi “stranki” samo se zmrde: kaj bi pa ti rad.[/quote]

Aha…zdaj te razumem. Eni so res slinavci in sluzavci. ☺

Vse drži. 😀
Ja odvisno sedaj od starostne diferenciacije, čeprav zakonski stan pa kolikor sem videl pa sploh ne igra nobene pomebne vloge pri sprejemanju komplimenta. To ti lahko samo pomeni, da jih je dosti v zvezah v katerih ne bi bili radi (vendar so v njih iz nekih (materialističnih) vzgibov naprimer).

Vse drži… ti priporočam eno knjigo, ki ti analizira te simetrije in asimetrije pri spoloma. Jocelyne Cooke – Secrets Of The Body (Your Character & Future Revealed).

Samo 2 moznosti obstajati. Da smo krivi moski, ali pa da ste za vse krive zenske. Ze vem: krive ste zenske 🙂

O.k., če boš zaradi tega bolj srečen in zadovoljen…:))

Ena zadeva zate: včeraj sem gledala kako ena suhljata ženska pleše orientalski (trebušni) ples. Res ne izgleda fajn, če ni nič oblin.

Ce ima vecina rajsi suhice naj jih kar imajo. Madonca sem dobr.

https://www.youtube.com/watch?v=HDLLXUaqZxg

Nekaj zate….ta ni suhica. 😉

Ukrajinka Alla Kushnir

Te m111 aerobično verjetno ne bi dohajal več, le še kako bolj mirno Antilopo mogoče, če ga počaka v grmu, da napne lok pravi čas… 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

pa to ni res, kakšne traparije klanfate v temico, ki ima jasno opredeljen namen

naredite kaj za sebe … odnehajte se matrat z življenjem ☺

Imaš še kakšno muzo/player-ja (povezavo do YT kanala), da vidimo od koga se kaj učiš ? 😀
Si že kaj v praksi poizkusil ? Kak šamar že uletu ? 😛

Fatalističen nihilizem imaš pa tukaj. 😛

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close