Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style dober, kvaliteten šampon iščem

dober, kvaliteten šampon iščem

Sprobala že precej šamponov, pa še iščem pravega. Takega, ki je za barvane lase (ni nujno, da je tem namenjen), da je blag do lasišča, da ni tak “želejast”, ampak z mehko peno, in naredi mehke lase in volumen. Pa da se ga dobi v trgovini, ne samo po spletu. Če je pa še vsaj malo naraven, pa toliko boljše. Gledam L Angelico, a je v redu, ste probali? Razni Garnierji, elseve…mi naredi štrenaste lase tudi z balzamom. Priporočila? Hvala.

Guhl, dobiš v Muellerju

samo po temu brezi iz ilirije imam občutek res dobro umitih, čistih las.

Melvita.

Predlagam ti, da najprej zamenjaš balzam oziroma masko oziroma slednjo uporabiš enkrat tedensko, šele kasneje se lotiš šampona.

Nadalje ti predlagam, da kar presedlaš iz trgovinskih na profesionalne oziroma pol profesionalne produkte. So sicer dosti dražji, ampak nekateri tudi vredni. Res boš mogoče morala poskusiti več njih, da boš prišla do pravega oziroma prave kombinacije, ampak na koncu se kar splača.

Na notinu in spletični imaš dosti tega, od Kerastase, ki je v višjem cenovnem rangu, do recimo Tigi, ki je že kar cenejši.

Pišeš, da imaš barvaste in štrenaste lase. Nekako se mi dozdeva, da imaš lase tudi pobeljene oziroma blanžirane lase, ki so dejansko kar uničeni in marsikateri produkt ne pomaga dovolj. Če je temu tako, ti predlagam, da pričneš iskati v tem rangu, torej za recovery ali restore ali kaj podobnega. Jaz imam konice še pobeljene in las tam je čisto drugačen kot tisti, ki ni. Od šamponov mi najbolje pomaga en od frizerja, ki sploh ni tako drag, balzami in maske so pa bolj ali manj kar vsi profesionalni OK, vključno z Guhlom, ki ga dobiš v Mullerju.

Sama tudi opažam zadnje čase, da mi večina šamponov naredi lase čudne. Občutek imam kot, da so plastični ali koprenasti. Ne vem kaj so začeli dajat notri. Izogibam se šamponov kjer je napis Keratin. Najbolj mi sede šampon, ki je priložen v škatlah za barvanje od Loreala. Kje dobit podobnega?

Šampon si kupi pri frizerju in bo las čudovit! Samo frizer ti lahko pravilno svetuje pri izbiri!

Moji lasje so zelo suhi, zdaj si jih se barvam in od teh trgovinskih mi sede edino Syoss, kombiniram tistega za barvane in tistega s keratanom, oboje, sampon in balzam.
Ko zamenjam za drugega, so po nekaj pranjih postanejo lasje strenasti.

Že par let uporabljam naravni GLINENI trdi šampon
Lasje barvani (pramena), šampon prijetno diši in se mehko peni. Lasje močni, zdravi, polni in lepi.
Priporočam.
Slovenski proizvod, poišči na spletu: Clay Ritual glineni trdi šampon
Sama sem ga slučajno odkrila v Lidlu “lojtrca domačih” in ga ne zamenjam več.

Če verjameš ali ne, OMBIA PROFESSIONAL iz Hoferja, repair complex!! Uporabljam ga že leta, glede na to, da se barvam na blond, bi morala imeti že slamo, ampak me frizerka vedno pohvali, da imam lase v precej dobrem stanju!!

Zamenjala sem 1)šampon2)balzam za 1)olje2)šampon. Šampon mi paše samo kopriva od Ilirije, olje uporabljam po potrebi, včasih se razčešem z njim, včasih ga izpustim

New Report

Close