Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dober nasvet ženskam

Dober nasvet ženskam

https://www.youtube.com/watch?v=l_rvVSQilxk

Tipično. Še tisti moški, ki naj bi jih ženske ne zanimale, bi jih radi spremenili po njihovem okusu.
Brigej se zase, pa je.

Tako je, brigaj se zase.
Če sem prav razumel se tudi ta tip briga zase, edino mladim je dal nasvet kakšnim ženskam naj se izogibajo, da bodo kolikor toliko normalno živeli.

Tako je, brigaj se zase.
Če sem prav razumel se tudi ta tip briga zase, edino mladim ženskam dal nasvet naj se izogibajo cepcem in dan naj cenijo to, da so jih izbrali normalni moški.

Tako je, brigaj se zase.
Če sem prav razumel se tudi ta tip briga zase, edino mladim ženskam dal nasvet naj se izogibajo cepcem in dan naj cenijo to, da so jih izbrali normalni moški.[/quote]
To ni briganje zase.
To je vtikanje v zelo intimne zadeve žensk (ki ga itak ne zanimajo).

Tako je, brigaj se zase.
Če sem prav razumel se tudi ta tip briga zase, edino mladim ženskam dal nasvet naj se izogibajo cepcem in dan naj cenijo to, da so jih izbrali normalni moški.[/quote]
To ni briganje zase.
To je vtikanje v zelo intimne zadeve žensk (ki ga itak ne zanimajo).[/quote]

Seveda, njega ne sem zanimat, zakaj bi bila do njega zoprna in podobno…. 😉

Raje naj pove mladim, kako se sam do njih obnaša, da bodo vedeli, kako se oni ne smejo, če želijo boljše izkušnje. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nč novga vidm. Marko še kr plaz za babami po vseh štirih.

Morda kakšen vaš nasvet na link
https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=95&t=11058901
Hvala vsakemu posebej!!

Exactly.
And that is also MGTOW – helping fellow men.

Samo problem, ki ga sam opažam je, da ima realno veliko teh “MGTOW”-jevcev (z vidika njihovih YT kanalov) preveč, daleč preveč njihovih video vsebin, temeljujoč na posmehu ženskam.

Če greš “ti po svoje”, a ni bistvo potem, da se boš ukvarjal s samim seboj in ne (več !) z ženskami (kaj si mislijo, itn.) ? Sandman, xpallodoc, Angry MGTOW, MGTOW 101, Grizzy MGTOW, Jaye De Black, MGTOWN,… so si preveč podobni, ker praktično vsa video vsebina temelji na eni in isti smeri. Saj ne pravim, da ne potrebujemo informacij o širjenju bojevnikov družbene pravičnosti (SJW) in feminizma, samo se mi zdi, da ti avtorji realno kot “content providers” nimajo nič drugega za ponudit kot vsakodnevno udrihanje čez ženske kot pa če bi snemali videe o njihovih hobijih, interesih (ki nimajo nobene zveze z ženskami !).

Če ti to vprašanje postaviš na kateremkoli izmed teh in drugih podobnih YT kanalov, boš takoj fasal enake “shaming tactics”, katere sami očitajo tem kulturnim marksistom. Češ: “You’re a mangina !”, itn.
Obnašajo se kot da imajo višek estrogena v sebi in so prečustveni.

Ne ker, če gre kdo “po svoje”, bi recimo snemal videe o rezbarjenju (lesa), kako kaj polotat, sprogramirat, itn.
To je sicer, če imaš kaj teh ročnih spretnosti, domišljije in natančnosti.

Saj, četudi si dober samo za teoretske/ideološke razprave lahko debatiraš o veri, politiki (kamor sicer spadajo SJW-i, feminizem in politična korektnost), delaš “book reviews”, itn.

Samo dosti očitno ne premorejo tega intelektualnega dometa oz. preskoka.

Ppri teh MGTOW-jevcih se ti pa zdi, kot da nikoli niso dali čez oz. ven šli iz cone sovraštva (anger phase). Ti ustvarjalci pa realno samo prežijo na tipe, ki dajo to fazo zbujenja skozi in jim onemogočajo, da bi se premaknili iz faze sovraštva, ker sami ne znajo še o čem drugem debatirati. Samo na tem služijo svoje $ preko Google Adsense-a.

V bistvu se ti obnašajo kot “clickbait”.

Turd Flinging Monkey in Raging Golden Eagle se mi zdita bolj “napredna” kot ti “piščančki”.

Zara2 – moj odgovor imaš, kdaj ga bo pa Primož oddobril, je pa drugo.

Imaš tudi par kanalov, ki niso tako razvpiti in imajo predvsem nasvete kako priti ceneje skozi življenje. TFM ima tudi nekaj takih tem. Sicer pa je MGTOW bolj nepovezano gibanje in to, da se teme na kanalih ponavljajo ni nič čudnega.
Sicer pa dobre nasvete in analizo stanja najbolje podajo TFM, Barbarossa, Stardusk in legenda Tom Leykis…
Ti tipe, ki si jih navajal so bolj “družbeno politični delavci”…

Pravi MGTOW ne deli babam nobenih nasvetov. Taki tipi so na nivoju bab, ki bi rade dedce spreminjale in nam skoz vsiljujejo nasvete, kakšni naj bomo, da bomo uporabni sužnji za njihove potrebe.

Pravi MGTOW ne deli babam nobenih nasvetov. Taki tipi so na nivoju bab, ki bi rade dedce spreminjale in nam skoz vsiljujejo nasvete, kakšni naj bomo, da bomo uporabni sužnji za njihove potrebe.

Ti pa spet (še kar) jezen na vse po vrsti. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tko nekako, samo da brez sužnjev.
Če te ženske ne zanimajo, kaj imaš toliko za povedat o njih?

Res je, ta se skrije v lopo v gozdu in občasno pride do roba gozda in čepi v grmovju medtem, ko kmetica pleve svojo njivo ob gozdu. :))))

Pravi svobodnjak ne seksa in ne rabi seksa, niti babam ne zameri, ker ne seksa. Večina t.i. MGTOW so enostavno woman hejterji, zafrustriranci, ki babam zamerijo, ker so jih cel lajf zavračale. Njihova filozofija ponavadi ne seže dalje od tipične kao zafrkancije čez babe. Tudi sam sem na teh MGTOW kanalih že želel malo diskutirati, pa so me ponavadi ozmerjali, da nisem mgtow, da sem magina in podobno in sem odnehal. dec, ki babam zameri, ker ne kavsa in ki po tihem zafrustrirano razmišlja, kako do kavsa, zame ni mgtow, to so zgolj ned.ojebanci.

Mene recimo F1 ne zanima. Zarad mene, al je ali ne, ničesar ne vem o tem in se nimam pod milim bogom kej pogovarjat o tej temi. Minejo leta, ne da bi se spomnila, da F1 obstaja. Ne pa da jim nasvete dajem :-))))

To je spet samo še eno ime za sovražnike žensk. Grem stavit, da na samske in feministke so še posebej penasti…

MGTOW je pač druga plat medalje od skrajnega fmeinizma, raznih bab, ki zabavljajo čez dedce, ampak se vseeno nekam dost ukvarjajo z njimi, jim dajejo nasvete…

Ja, sam da teli modeli obenem trdijo, da jih ženske sploh ne zanimajo…da živijo brez seksa (ok, tole zadnje jim celo verjamem)

Ja, sam da teli modeli obenem trdijo, da jih ženske sploh ne zanimajo…da živijo brez seksa (ok, tole zadnje jim celo verjamem)[/quote]

Rasputin ne loči med TFL in samostojnimi deci…
Po tem, kar sem o tem prebral sklepam, da gre za pisano druščino in v taki so tudi zafrustriranci, ki bodo nakurili vsakega, ki misli malo drugače. Premisliti je potrebno kdo je kdo in zakaj je tako.
Če bi bil jaz na mestu deadbeat očeta, ali TFL grdobca brez možnosti za uspeh vsaj na osebnem ekonomskem področju, bi verjetno tudi bil zagranjen in zatežen.

Naprimer ? Za Aaron Clareya vem oz. ta njegova knjiga “Enjoy The Decline”. Ima tudi poglavje o minimalističnem življenjskem stilu. Na internetu je ena grda verzija v PDF.
Nekaj mesecev nazaj sem naletel na enega (Joseph Kanta), ki je imel kot “kao” MGTOW v bistvu zelo dober pristop. Imel je cel kup videov o body buildingu, na drugi strani pa nekaj videov o filozofskih temah. Takrat se nisem toliko temu posvečal, vendar mi je bil QL.
Vem, samo naveličaš se ponavljanja enega in istega sranja zato. Recimo ti “družbeno politični delavci” ne dajo nobenega pametnega nasveta recimo tipom, ki so v “monk (celibate) mode”. Tom Leykis mislim da je bolj za modrotabletne ali vijolične MGTOW-jevce (PUA skratka). Tako ti pa ne preostane nič drugega kot pač beskanje po drugih “non-MGTOW-based” YT kanalih za kaj uporabnega. Škoda, škoda,… ker če bi se že ti enkrat premaknili iz te faze jeze in bi se osredotočili na dajanje nasvetov ali ustvarjanju videov iz česa drugega, bi jim kanali znatno zrastli. 😐

On recimo opaža isto: https://www.reddit.com/r/MGTOW/comments/61x2ry/perpetuating_the_mgtowtrp_attitude_and_angerthat/

https://www.reddit.com/r/MGTOW/comments/61n8x9/mgtow_post_removed_from_raskwomen/
Če bereš (kao ženske komentarje) v tej temi: https://www.reddit.com/r/AskWomen/comments/61mzji/what_do_women_think_about_mgtow/
imajo v mnogočem prav:

“This is not what I think about MGTOW. The hypothetical idea of men wanting to improve themselves and not wanting relationships is completely fine with me. But that’s not what it is in practice. It seems less like confident men choosing to leave the table and more like bitter men being locked out of the house and proceeding to yell slurs from the front lawn while claiming they never wanted to be inside in the first place.”
Ja – bi rekel, da “jamrajo” 80 % tistih, ki niso “na zmagovalni strani” hipergamije. Zato pa je MGTOW Reddit sekcija polna tem, ki v bistvu častijo ženske (čeprav v smislu nenehnega udrihanja po njih).

“I don’t understand why they don’t actually go their own way. They spend their time discussing how awful women are and how much they hate us. If they were really happy and content with their decision, I think they’d actually just do it and not have an entire subreddit whining about us evil females. “
BINGO !

“If they actually went their own way I wouldn’t think anything of it. They’d just be people in the sea of people I don’t know or interact with.

What actually happens is that (on reddit at least) they spend their time bitterly complaining about women and how they’ve been wronged and are unappreciated. That makes me roll my eyes.
+1

Dave Cullen ima v marsičem prav: https://www.youtube.com/watch?v=i1GH0QaFSro

(komentarji iz videa, ki jim dam prav)

V prvi vrsti si (kot MGTOW) človek. Dam nasvet komurkoli zaprosi zanj, ne glede na spol. Ja če pa si ti pač “weak willed” oz. če nisi ženskam kos, pa pojdi v “monk mode” in imej minimalno interakcijo z njimi.

Zanimivo, je če poGoogle-aš: MGTOW bible
dobiš kar nekaj zanimivih verzov iz le-te.

https://www.youtube.com/watch?v=HAH_ZCQ6pmM
Any1 else notice the Georgia Gudestones reference @ 03:31 -> 03:48 😉 ?
Človek se lahko vpraša, da če niso ti “mainstream”-ani MGTOW-jeci v bistvu kontrolirana opozicija in sponzorirani s strani globalistov…

My sentiments xactly.
No saj ravno v tem je bistvo – tile “deatbeat dads” imajo največ razlogov in so najbolj “upravičeni”, da gredo MGTOW in da imajo tudi, za razliko od ostalih, bistveno daljšo fazo sovraštva, ker so dejansko izkusili ginocentrizem v vsej svoji polnosti.

Drugo so fantje, ki so bili samo v slabih zvezah (vendar niso zaplodili kakšnega otroka) in zadnja kategorija bi bili pa dejansko devičniki.

Smo še kaj izpustili ?

Mah.. normalen dec zbere podatke in uporabi tisto, kar mu pride prav. Če se odloči biti bluepill mangina pa naj bo, če hoče biti MGTOW monk tudi lahko. Mene to ne tangira in večine tipov, ki nam je ta filozofija blizu tudi ne, zato ne bevskamo v prazno ampak živimo.
Res pa je, da so mi prav ti bevskajoči odprli oči… 😉

Zanimivo,kakšne nasvete deli nekdo ženskam.Kje si se pa ti naučil take kulture besed ? S takim govorom in razmišljanjem , si ne bo nobena ženska želela tvoje družbe in da bi te še sreminjala. Ni šans.Ne domišljaj si preveč .A so ti stopile na žulj ?Sigurno te bodo pustile 100 let na miru in vse take,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close