Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dober nasvet ženskam

Dober nasvet ženskam

Itak, itak.
Ne finta je samo, ker imajo tako “odprt pristop”, so lahke tarče za YT Heroes in druge bojevnike družbenega razvoja. Potem se pa jamra o demonetizaciji videov. Gee, go low. V introduction video na kanalu samo omeniš, da bo to MGTOW kanal, potem pa delaš videe v zvezi s tvojimi hobiji pa si lepo pokrit, tagi so lahko še zmeraj mgtow, vendar si manj očiten.
Tudi drži.

In s čim se kaj ti ukvarjaš ? Sam trenutno eno Yamaho Pacifico kitaro obnavljam. 😛

Kdor bi rad gledal kanale o plezanju, svasanju, zbiranju znamk ali kaj ze si naj pac najde taksne kanale. Ljudje imamo razlicne hobije, interese, zelje, … Kaj iscete navodila kako ziveti svoje zivljenje?

To kar zdruzuje raznorazne MGTOW je, da vec nimajo tradicionalnega pogleda na zenske in odnose z njimi. Zato so zenske tudi nekako tema stalnica na vecini teh kanalov. Pa naj se gre za jebace, devicnike, locence, … ekonomsko in kako drugace uspesne ali popolne luzerje. Sploh ni nujno, da so vsi pocez jezni na zenske, svet ali kaj ze. Ljudje smo razlicni. Nase situacije in motivi se razlikujejo. Spet ta silna slovenska potreba kalupiranja. Ja, ziher, MGTOW so sami zafrustrirani luzerji, ki ne dobijo picke. Oz. bi naj bili tipi za katere zenske vec ne obstajajo. Oziroma… Vedno znova se pokaze ta tipicna komunajzarska potreba po enoumlju.

Tudi jaz sem ena vrsta MGTOW. Pa sem sel v zivljenju skozi razna obdobja kar se tice zensk. Pa to ne v vrstnem redu, ki si ga dezurne mone rade predstavljajo za potrebe vzdrzevanja svojega miselnega enoumja.

Tip v videu na zacetku teme mi niti pod razno ne deluje kot nek zafrustriranec. V bistvu je vse kaj drugega, uspesen skuliran tip. Tudi sam bi lahko nekaj takega povedal. Tudi jaz zenske ne potrebujem. Ne slinim se za njimi. Ze davno tega sem odlozil roznata ocala. In temu primerno se tudi obnasam, zivim. Neklasicno. Zaradi tega sem potem predvsem trn v peti blue pill belih vitezov, med katerimi so tako zasanjani devicniki Kot razno razni vezani tipi. Zenske komaj motim. Sploh tiste, ki jim nisem zanimiv. Morda tudi zato, ker o svojih pogledih z njimi bolj redko debatiram. Tega se grem kvecjemu anonimno, ko mi za zenske dol visi. V reali kvecjemu sem pa tja kaksno skenslam na katero od MGTOW viz. Dajte ljudje ze enkrat si dopovedat, da uravnilovka v naravi ne obstaja. Se enojajcni dvojcki se me sabo v mnogocem razlikujejo.

Men delujejo preveč obsedeni z babami. Ne predstavljam si, da bi cel dan samo babe analiziral, se spraševal zakaj se tko obnašajo, kaj majo od tega ipd. Dovolj sem se sekiru za njih, zdej k jih niti šmirglam ne jim pa spet ni prov vidm. To samo potrdi, da se jim na noben način ne da ustrečt. Taprav MGTOW bi jih mogu na ignore dat, ne pa youtube kanal izdelat iz tega.

To itak, samo hotel sem reči, da me čudi kako nekateri (kao) MGTOW-jevci hitro začnejo nekoga, ki ima cel YT kanal video vsebin, ki se vrti okoli žensk, častit kot nekega kultnega vodja (Sandman npr.). Ne vidijo pa da jih izkorišča samo zaradi njihove “Red Pill” faze jeze. Da ti tako služi svoj denar – ne prinaša pa nekih novih spoznanj. Ta “trg” je pač postal prenasičen v tem smislu.

Tako kot pri nas “desničarji častijo Jajota”. Ne razumejo pa daljnosežne poante bankirskega manifesta iz 1892 ali to kar je Carrol Quigley rekel (sicer za ameriški politični sistem, vendar jedrne principe se lahko aplicira na katerikoli (kao) dualni politični prostor).

Ne gre se za “navodila za življenje”, temveč recimo, iz markitinškega vidika ohranjanje, predvsem pa pridobivanje novih sledilcev (če gledamo iz tega vidika). Sicer itak ni znano koliko uradno sledilcev ima TFM (menda je skril oz. noče razkrit te številke), vendar recimo njegov pristop je bolj “logičen” kot prej omenjeni.
Je razumljivo, da greš skozi fazo sovraštva, potem se umiriš in nato greš pa naprej – in temu ustrezno potem prilagodiš svojo motivno naravnanost v svojih nadaljnih videih (če se odločiš, da boš nadaljeval s tem). Pri vseh teh ostalih pa vidiš, da ne da samo ne napredujejo, temveč, da tudi regresirajo s tem. To ti je itak stvar subjektivnosti, ker nekdo, ki je še v fazi jeze, načeloma ne bo imel še nekega intelektualnega in čustvenega dometa, da bo znal gledati onkraj svoje trenutne psiho-fizične fiksiranosti.

Ko si pa enkrat izven tega, pa na te prej omenjene ustvarjalce gledaš kot na retardirance (TFL & so). Perspektiva se ti spremeni.

Kakšno mnenje o Black Pigeon Speaks YT uporabniku ali ComputingForever (Dave Cullen) ?

Taprvi mi je naravnost zakon ! Besedni zaklad, kritičnost,… wow ! 🙂

Koga kaj vi spremljate, gledate YT kanale za različna področja (tehnika,…) ?

Grant Thompson – King Of Random ima občasno dobre, pa TheBackyardScientist (kemija),…

To itak, samo hotel sem reči, da me čudi kako nekateri (kao) MGTOW-jevci hitro začnejo nekoga, ki ima cel YT kanal video vsebin, ki se vrti okoli žensk, častit kot nekega kultnega vodja (Sandman npr.). Ne vidijo pa da jih izkorišča samo zaradi njihove “Red Pill” faze jeze. Da ti tako služi svoj denar – ne prinaša pa nekih novih spoznanj. Ta “trg” je pač postal prenasičen v tem smislu.

Tako kot pri nas “desničarji častijo Jajota”. Ne razumejo pa daljnosežne poante bankirskega manifesta iz 1892 ali to kar je Carrol Quigley rekel (sicer za ameriški politični sistem, vendar jedrne principe se lahko aplicira na katerikoli (kao) dualni politični prostor).

Ne gre se za “navodila za življenje”, temveč recimo, iz markitinškega vidika ohranjanje, predvsem pa pridobivanje novih sledilcev (če gledamo iz tega vidika). Sicer itak ni znano koliko uradno sledilcev ima TFM (menda je skril oz. noče razkrit te številke), vendar recimo njegov pristop je bolj “logičen” kot prej omenjeni.
Je razumljivo, da greš skozi fazo sovraštva, potem se umiriš in nato greš pa naprej – in temu ustrezno potem prilagodiš svojo motivno naravnanost v svojih nadaljnih videih (če se odločiš, da boš nadaljeval s tem). Pri vseh teh ostalih pa vidiš, da ne da samo ne napredujejo, temveč, da tudi regresirajo s tem. To ti je itak stvar subjektivnosti, ker nekdo, ki je še v fazi jeze, načeloma ne bo imel še nekega intelektualnega in čustvenega dometa, da bo znal gledati onkraj svoje trenutne psiho-fizične fiksiranosti.

Ko si pa enkrat izven tega, pa na te prej omenjene ustvarjalce gledaš kot na retardirance (TFL & so). Perspektiva se ti spremeni.

Kakšno mnenje o Black Pigeon Speaks YT uporabniku ali ComputingForever (Dave Cullen) ?

Grant Thompson – King Of Random ima občasno dobre, pa TheBackyardScientist (kemija),…[/quote]
Moje mnenje je, da marsikdo, ki se ukvarja s tematiko MGTOW, tega ne pocne iz sovrastva do zensk. Seveda pa nis(m)o ravnodusni. In svoja prepricanja tako ali drugace obelodanjamo. Kar utegne motiti predvsem t.i. menihe.
Kot sem ze zgoraj napisal, MGTOW se ne pomeni, da zenske zate vec ne obstajo. Ze res, da se eni pac tako odlocijo. Imajo svoje razloge. Ni pa to nobeno “pravilo”.

Ravno tako menim, da je vecini ljudi, ki so v blogosferi uspeli – se pravi, da od tega sedaj zivijo – najbolj pomemben biznis sam. In se po svojih moceh trudijo producirati materijal za katerega verjamejo, da bo doprinesel k rasti le tega. Glede na to, da se nekateri tega uspesno gredo ze leta, bi jim bilo za verjeti, da vedo kaj gre najbolje v “promet” v svoji nisi. Skratka, materijal ni nujno zrcalna slika trenutnega “dusevnega” stanja avtorja.

Ceprav o temi MGTOW marsikaj vem, nimam ne casa ne interesa redno spremljati nobenega kanala. Tako kot o mnogo drugih temah, pogledam in preberem marsikaj. Nimam pa nobenih idolov ali vzornikov. Zivljenje si utiram po svojih prepricanjih, glede na trenutno situacijo, potrebe, ambicije. Tudi zato, ker enostavno ne spadam med vecino ljudi, ki jim je bolj naravno slediti, se grupirati, itd. Pac odraz tipa moje osebnosti. Saj veste, alfa, beta, itd. Pa ne gre za “duvanje”. Zaradi tega nisem nic boljsi. Ravno obratno, za vecino sem zaradi svoje poti, razmisljanja, nekako problematicen. Namrec ljudem so blizu ljudje, ki so jim cim bolj podobni. Dejstvo pa je, da vecina isce, potrebuje, vzornika, katerega potem nekako poskusajo slediti, kopirati. Druace povedano, moj pristop ustreza meni, komu drugemu pa je blize kaj drugega. Vsak si mora najti svojo pot. S kopiranjem vzornika ali kako drugace.
Vsekakor hvala za podan materijal. Si bom cez vikend malo vec pogledal. Toliko me zadeva ze zanima. Kar vse jaz spremljam res ne bi pisal. Finance, ekonomija, politika, osebnostna rast, travel, medicina, trendi, …? Ma, vse zivo. Ampak komaj kaj mainstream. Predvsem pa zivim vse to. Intenzivno. In z veliko zlico. 🙂

Torej, se enkrat. Ne pozabit, da je MGTOW marsikaj. “Going their own way” nikakor ne pomeni neko natancno definirano pot. Gre za individualne poti. Slednje pokrivajo celoten spekter obnasanja. Od jebacev, ce se tako izrazim, pa vse do “menihov”.
Vsekakor me ne cudi, da se vecina tovrstnih blogerjev ukvarja z zenskami v kontekstu moderne druzbe. Vendar motiv ni nujno jeza, sovrastvo, ipd. Sprozilci, ki posameznika motivirajo, da podvomi, da ne recem kar zavrze blue pill miselnost so lahko marsikaj. Skozi proces ozavescanja, ki lahko poteka tudi skozi spremljanje MGTOW blogosfere, pa lahko vsak krene v svojo smer. Osebno sploh ne vidim, da bi bili MGTOW blogerji zagrenjeni hejterji zensk. Res pa, da jih tako mnogi dozivljajo. Pac… Tudi jaz nisem nek hater zensk. Resnim zvezam se pac izogibam, ker gre v veliki vecini primerov zame za shitty deal. V bistvu se celo v karkoli drugega z zenskami vse bolj selektivno spuscam, ker sem prisel do spoznanja, da mi je trenutno bolje, ce sem sam. Pac, specificnost trenutnega zivljenja.

Meni ni z nobeno babo za bit, niti me ne zanimajo, ampak šele na tem forumu sem izvedel, da se temu reče MGTOW. In potem sem šel malo raziskovat sceno. V bistvu sem ugotovil, da mi ti kanali ne morejo ničesar ponuditi, vsekakor pa podpiram, da moška samskost postaja mainstream sprejemljiva in normalna, ker dos edaj je bila vedno obravnavana kot družbeni problem.

Pozdravljeni prebujeni moški.

Vladavini ginocentrizma in nagrbančenemu čelu ženske moški podleže le če je simp in mangina. Če je čustveno odvisniški fukfehtar, ki v ženski išče reciklažo lastne matere, ki bi mu kuhala in prala in večno hlasta za izmikajočo prvinsko izpolnitvijo fetalnega stika z žensko in brezpogojne izmenjave topline ter surovin za rast, ki jih je bil deležen skozi organizem matere in ki so ostali v genetskem spominu.

MGTOW je moški, ki je iztrebil fantazmo matere, iztrebil težnjo po
gratifikaciji lastne možatosti skozi presežno storilnost, ki vodi moške le do paradoksa lastne zavrgljivosti pred očmi ženske. MGTOW je moški, ki je deinštaliral tekom otroštva instaliran operacijski sistem in deluje ter popolnoma razume ustroj lastnega BIOS-a. MGTOW je samozadosten v svoji možati pojavnosti. Ljubezen je iluzija, zakonska zveza je moškemu škodljiva pogodba z državo, romantika je kolektiven konstrukt moške samoracionalizacije kvazi meta psihološkega stika z ˝animo˝; ponotranjeno manifestacijo navidezne izpolnitve v obliki ženske. Čisti solipsizem! Samoizzvana psihološka masturbacija. MGTOW vse to ve in vse to zavrača. Najde in se poenoti z zverjo v sebi. Z primarnim lovcem-nabiralcem, ki ga odreši ega!
Utiša ego. Vlada egu! In vlada lastnemu penisu! Kajti ego in penis sta tista, ki z interneta družbe downloadata updejte instaliranega operacijskega sistema. MGTOW vse to prekine. Se ne pogojuje, ne sklepa kompromisov. Ne z družbo, ne z ženskami, ne z sabo. ON JE ! MGTOW je čisti razum, čista didaktika, čisti racionalizem. Izpolnjujoča poenotenost z samim sabo, brez kakršnih koli odvisnosti od gratifikacij skozi zadovoljitev ega in odobravanje družbe. MGTOW nikoli ni jezen. MGTOW ne krivi žensk za njihovo biologijo nad katero nimajo ne zavedanja ne vpliva ne kontrole. MGTOW posveti življenje v nadzor in razvoj svoje lastne tako daleč da nadzor ni več potreben. Ostane le še zavedanje pristne poenotenosti brez hotenja za izpolnitev skozi druge. On razume. MGTOW je svoboda.

Da moški popolnoma dojame, ponotranji in zaživi MGTOW filozofijo samozadostnosti mora doseči sledeče.

1.) Se zavedati in zavreči družbeno programiranje, ki ga definira kot prehodnega in zavrgljivega dostavljalca surovin.
2.) Nehati definirati svojo vrednost in možatost skozi odobravanje žensk.
3.) Naučiti se zadovoljno živeti sam z sabo.
4.) Utišati ego, hotenja, libido, jih potisniti v ozadje in dati prednost strasti do življenja in kreativnosti.
5.) Nehati dojemati druge moške kot tekmece in jih uničevati skozi težnje ega, saj s tem prispeva k zavrgljivosti moških.
6.) Prenehati z presežno storilnostjo napajati družbeni sistem, ki ga tretira kot orodje.

Sovražiti ženske ni mgtow! Kajti sovražiti ženske je investirati v njih. Mgtow ne investira v ženske. Investira le v sebe in tiste s katerimi goji duhovno izmenjavo. Vse ostalo je laž. Je nevidna ograja civilizacijske farme ljudi.

Lep pozdrav vsem

OMG! Nov duhovniški red s primesmi kretenizma, odsotnosti zdrave pameti.

To si pa dobro napisal.

Pi*da da se ti je dal tole pisat…

Točke, ki si jih naštel, so tudi pogoji, ki jih mora nekdo dosečt, da lahko ima uspešno zvezo. Ne pravijo zastonj, da moraš biti najprej zadovoljen sam s sabo, če želiš imeti uspešno zvezo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sramotilne taktike in ad hominemi na MGTOW-jevca ne bodo delovale. MGTOW ni duhovniški red menihov. Celibat ali pa aseksualnost je prosta izbira posameznika. Nekateri med nami so popolni abstinenti po svoji volji, spet drugi so hujši od PUA-jevcev. Vsakomur svoje.

In točno kaj je kretensko? Moški ki popolnoma odločajo o svoji usodi in ki so ustvarili neotipljivo ideološko celico v katero ženske ter mehanizmi vladne administracije nimajo vstopa? In to na tak način da ne škodijo nikomur drugemu? Hmmm… prej bi rekel da za tem stoji premišljen dizajn.

Res je! Dobro opaženo! MGTOW se tega popolnoma zaveda. Dejavniki družbenega inženiringa ter medijsko-marketingška ekonomska mašinerija osnovana na stopnjujočem dolgu v korpokratski vladavini kot prevladuje po svetu, ne le na Zahodu, pa so dejavniki, ki ljudi odtujujejo od ˝človeka v sebi˝ Zato je tudi toliko disfunkcionalnih odnosov, ker ljudje nimajo zdravih odnosov sami z sabo. Veterani MGTOW se trudimo podajat to znanje in zavest tistim voljnim prisluhnit in jim tako odpreti oči v spokojnost z sabo. Saj le zavedanje pripelje do boljših odnosov in hkrati ošibi povzročitelje prej omenjenih škodljivih vplivov.

Mir s tabo

[/quote]To si pa dobro napisal.[/quote]

Hvala ker si si vzel čas in prebral. Upam da je pozitivno prispevalo k tvoji izkušnji.

Pišem kar mislim in kar verjamem. Zato mi ni težko, kvečjemu prav prijetno.

Ja, samo deluje, kot da si se več ur matral, da si vse to napisu. Ti bi si rabu svoj blog odpret, med over net se mi zdi preveč poceni forum za tok zajebane prispevke.

Sramotilne taktike in ad hominemi na MGTOW-jevca ne bodo delovale. MGTOW ni duhovniški red menihov. Celibat ali pa aseksualnost je prosta izbira posameznika. Nekateri med nami so popolni abstinenti po svoji volji, spet drugi so hujši od PUA-jevcev. Vsakomur svoje.

In točno kaj je kretensko? Moški ki popolnoma odločajo o svoji usodi in ki so ustvarili neotipljivo ideološko celico v katero ženske ter mehanizmi vladne administracije nimajo vstopa? In to na tak način da ne škodijo nikomur drugemu? Hmmm… prej bi rekel da za tem stoji premišljen dizajn.[/quote]

Kretensko je zanikati človeškost v sebi in predvsem obstoj čustev. Ko berem ta “vaša pravila obnašanja” se mi zdi, da je vse narejeno kot obramba pred svetom, družbo, še najbolj obrambni zid pred ženskim spolom. S strahovi se je treba soočati, ne pa bežati. Ja, vsak se sam odloča, kako si bo krojil življenje, samo sovražnike je dobro imeti blizu, s tem si zagotoviš trdnost in veličino, ker te ni več strah. Navsezadnje so pa tudi naši predniki odkrili toplo vodo in ne vem zakaj krog spreminjati v trikotnik.

Grant Thompson – King Of Random ima občasno dobre, pa TheBackyardScientist (kemija),…[/quote]

Pozdravljen prebujeni moški. Prebral sem tvoje poste na tem kanalu in me nadvse veseli tvoja pronicljivost, analitičnost kot tudi vpraševanje v integriteto določenih MGTOW content uploaderjev in s tem MGTOW-ja nasploh. Moramo biti načelni znotraj tega kar pridigamo in zato je pomembno da nadzorujemo sami sebe ter ustrezno ovrednotimo samozvane mgtow-jevce, ki se ne premaknejo iz red pill rage-a ali pa v interesu ugajanja ali pa zaslužkarstva pričnejo izkrivljati bistvo moških ki gredo svojo pot. Dovoli mi le malo dopolnilo. V mgtow-ju ni ˝kontrolirane opozicije˝ ljudje, ki jih omenjaš so se le ustavili na peronu ˝ženska hipergamija˝ in se nimajo namena ali pa se ne znajo ali pa nočejo peljati naprej. In stvar gre globje. Mnogo mnogo globje. Sandman je dober za začetek. Korektno podaja osnove. Nato pa je potrebno presedlati na Black Pigeon Speaks in Turd Flinging Monkey-a. Zelo korektno, dobro razčlenjeno.

Potem pa pride čas za magisterij in doktorat; za težkokategorne razčlenjevalce, ki se z ženskami ukvarjajo čisto obrobno ali pa sploh ne:

Prijazno te opozarjam. Ko boš prebavil evolucionarno psihologijo Spetznaz-a, zavrgljivost moškega od Barbarossa-e in fenomene hibristofilije ter hipergamije kot ju predela Stardusk, ter za zaključek Groudworks for Methaphisycs of MGTOW… ko boš se naužil kanalov teh izjemnih življenjskih filozofov in umetnikov; POVRATKA NI !!!

Nikoli več ne boš isti. Tudi če misliš da si mgtow in verjameš da si celovit. Po njihovih razčlenitvah in preizkusu v realnosti boš videl kako zelo globoko zajčja luknja vodi.

Ne verjemi meni. Ne verjemi njim. Poslušaj, predelaj, preizkusi v realnosti; v svetu…

Dosti uspeha in spoštovanje mladi mož.

MGTOW je svoboda.

Pa mu bomo z vzajemno korektnim pristopom skupaj dvignili kvaliteto 😀 Vsaj tu če ne še širše.

Lp

Kaj če bi vi evnuhi odprli svoje nebeško kraljestvo in si tam bildali ego oz. kar je še od njega ostalo? Zakaj bi zgubljali čas z branjem, odpisovanjem ženski populaciji in ljudem, ki čutijo drugače? Po definiciji kot jo berem, je to greh, morda celo smrtni greh. Aja, kam greste po smrti? Obstaja kraljestvo, kjer ste samo vi in spet vi?

In točno kaj je kretensko? Moški ki popolnoma odločajo o svoji usodi in ki so ustvarili neotipljivo ideološko celico v katero ženske ter mehanizmi vladne administracije nimajo vstopa? In to na tak način da ne škodijo nikomur drugemu? Hmmm… prej bi rekel da za tem stoji premišljen dizajn.[/quote]

Kretensko je zanikati človeškost v sebi in predvsem obstoj čustev. Ko berem ta “vaša pravila obnašanja” se mi zdi, da je vse narejeno kot obramba pred svetom, družbo, še najbolj obrambni zid pred ženskim spolom. S strahovi se je treba soočati, ne pa bežati. Ja, vsak se sam odloča, kako si bo krojil življenje, samo sovražnike je dobro imeti blizu, s tem si zagotoviš trdnost in veličino, ker te ni več strah. Navsezadnje so pa tudi naši predniki odkrili toplo vodo in ne vem zakaj krog spreminjati v trikotnik.[/quote]

Aha! zdaj razumem kam si mislil/a da plujemo… Ne ne… nikakor! Fatalistični nihilizem in čustvena apatičnost kot sredstvo doseči ga je nesprejemljivo za MGTOW-jevca. Tako stanje duha ubije strast do življenja in popolnoma razvrednoti/ne izkoristi potenciala osebne svobode, ki je nam najvišja življenjska vrednota.

Mi se ne bojimo žensk, saj jih razumemo. Žensk se bojijo le sledeči moški;

– ki jim hočejo gospodovati, da bi prikrili svoje pomanjkljivosti, a ne znajo.
– ki bi radi da bi jih ženske odobravale a jim nimajo za ponuditi tega kar mislijo da ženske hočejo.
– taki ki podzavestno sebe ne cenijo kot vredne tega, kar mislijo da rabijo in verjamejo da jim le ženske lahko dajo.

Zamisli si MGTOW kot vodo. ne moreš nas prijet in ne udarit. Prilagodljivi vsem oblikam, a kljub temu s močno, celovito, enotno pojavnostjo. Eno formo a hkrati brez nje. Prisotni a neoprijemljivi. Močni v načelih a brez družbenih ambicij. Mi nikomur nič nočemo in ne rabimo ničesar od nikogar. Žensk ne doživljamo kot grožnjo. Ženske le delajo to kar jim moški in sistemi administracije vladavine omogočajo. Ženske ne hodijo po svetu in si ne podrejajo moških z orožjem. MOŠKI so tisti, ki so v svoji servilnosti religiji vagine pripeljali stvar tako daleč da se je moderni zahodni ženski popolnoma zmešalo. MOŠKI so tisti, ki so zaspali na lovorikah reality show-ov, poceni alkohola, fuzbala in avtov na kredit. Ženska je samo zapolnila vakuum moči ki je posledično nastal, dobila družbeno iniciativo ker je 82% mikroekonomski potrošnik in je to to… Mi bomo prebudili moške! Naš nasprotnik niso ženske, temveč speči moški ki ščitijo religijo vagine in vlada ter medijsko marketingški ustroj ki poganja kolesje zavrgljivosti moškega! Ponavljam! Pravi MGTOW se ne boji in ne sovraži žensk! Saj ve kaj je pravi vzrok za družbeno razsulo in disfunkcionalnost odnosov.

Upam da je to pomagalo k razjasnitvi percepcij in pozitivno prispevalo k tvoji izkušnji.

Lep pozdrav

Ad hominem, argument ˝slamnatega moža˝, cinična projekcija in sramotilna sugestija na MGTOW-jevca ne delujejo.

Lp

Če je tako kot berem, še vedno ne razumem, kaj je narobe s tem, da ima moški žensko? Aja, ljubezen je iluzija. Potem ne živite ljubezni ali ljubite le sebe in potem dolgo nič in spet sebe ter sebi podobne? Če ste tako upogljivi kot plastelin, kaj manjka ženskam, ki recimo ne spadajo v najbolj škart robo? Jih ne vidite, ker ne čutite? Morda je zato res potrebna ljubezen ja. A kdo si želi živeti brez ljubezni? Saj to ni šibkost!

Ad hominem, argument ˝slamnatega moža˝, cinična projekcija in sramotilna sugestija na MGTOW-jevca ne delujejo.

Lp[/quote]

V bistvu so vprašanja zelo na mestu. Priznam, da sem uporabila brutalen način komunikacije, ampak to za MGTOW-jevca naj ne bi bil problem, ker predvidevam da se imate za intelektualce, razsvetljevalce, usmerjevalce. Poskušaj razmišljati izven škatle.

Summa summarum se ukvarjate z ženskami več, kot vsak povprečen moški.
Res, da z bežanjem od žensk, pa šinfanjem čez ženske, pa pisanje neskončnih traktatov, kako žensk ne rabite… ampak v tem cajtu in s tolk vložene energije bi en sultan že dva harema punc popedenal…

Če ste sami sebi dovolj – fajn, vam nihče ne brani, ampak dejte no lepo vas prosim že enkrat ženske pustit na miru….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close