Dober nasvet ženskam
Jaz tu predvsem vidim kako se babnce ukvarjajo z MGTOW…… Ženske dejansko nad moškimi imajo samo eno res veliko zadevo in to je kombinacija postave z našimi hormoni, ko to začne popuščat po 30tem, je game over…
Evolucija skupaj z ženskami samimi pa zdaj povzroča, da tipom vse dol pade še kaj prej…
Zdaj še Tinder analize kažejo da moški še ob matchih z likom ali super likom, ne odpišejo več prvi ženskam mnogi sploh ne, ampak da več žensk prvih piše tipom kot obratno, in to na platformi ki je narejena da se vidita le ko sta si obojestransko “všečkana” to pomeni da še ko tip VE, da je ženski zanimiv in dokaj luštn, ne bo nič napisal, ker se mu ne ljubi 🙂
Jaz tu predvsem vidim kako se babnce ukvarjajo z MGTOW…… Ženske dejansko nad moškimi imajo samo eno res veliko zadevo in to je kombinacija postave z našimi hormoni, ko to začne popuščat po 30tem, je game over…
Evolucija skupaj z ženskami samimi pa zdaj povzroča, da tipom vse dol pade še kaj prej…
Zdaj še Tinder analize kažejo da moški še ob matchih z likom ali super likom, ne odpišejo več prvi ženskam mnogi sploh ne, ampak da več žensk prvih piše tipom kot obratno, in to na platformi ki je narejena da se vidita le ko sta si obojestransko “všečkana” to pomeni da še ko tip VE, da je ženski zanimiv in dokaj luštn, ne bo nič napisal, ker se mu ne ljubi :)[/quote]
Viš, za razliko od tebe, jaz sploh nisem vedla, kaj je Tinder. Sem morala it poguglat. Ker tlesknem s prsti, pa se jih deset postavi v vrsto za zmenek z mano.
Tok o tem, kok se jim ne ljubi.
Zdaj še Tinder analize kažejo da moški še ob matchih z likom ali super likom, ne odpišejo več prvi ženskam mnogi sploh ne, ampak da več žensk prvih piše tipom kot obratno, in to na platformi ki je narejena da se vidita le ko sta si obojestransko “všečkana” to pomeni da še ko tip VE, da je ženski zanimiv in dokaj luštn, ne bo nič napisal, ker se mu ne ljubi :)[/quote]
Viš, za razliko od tebe, jaz sploh nisem vedla, kaj je Tinder. Sem morala it poguglat. Ker tlesknem s prsti, pa se jih deset postavi v vrsto za zmenek z mano.
Tok o tem, kok se jim ne ljubi.[/quote]
Samo še dokaz več, da so vsi zanič in copatarski, ker če je to vse res, ti pa skačeš po MONu to pove vse o tem kako dobri so ti “dečki”…
Ali pa kako nerealna pričakovanja imaš…
Ali pa kako si izmišljuješ, to je še en dokaj pogost faktor babnc…
Sicer pa za zmenek da bi te podrlo bi jih mogoče res blo na desetine, če zgledaš solidno do dobro, ampak verjemi da je cifra dosti nižja ko pa se gre za žensko definicijo splošno priznane “resne zveze” 🙂
Žensko uporabljamo le da moškim razčlenimo njeno vlogo katalista skozi katerega se vrši dogajanje saj medijsko marketingški sistem moškim vlada skozi ženske. Direkten vpliv na moške se je vedno končal z oboroženim uporom. Družbeni inženiring je postal krepko bolj sofisticiran.
Tvoja prispodoba z sultanom je dober prikaz miselnosti povprečne ženske. Impresionira te moč finančno in statusno superiornega samca, katerega surovin bi bila z veseljem deležna pa četudi bi bila s tem objektivizirana v ˝le še eno od priležnic˝. Se pravi ženska se proti seksualni objektivizaciji bori z še več seksualne objektivizacije. Nihče ni hujši šovinist do žensk kot druge ženske. In ne skrbi. MGTOW-jevci vas pustimo pri miru. Ste le predmet opazovanj. Ste psihoaktivni opiat; droga; od katere so odvisni nezavedni, vagine žejni in šibki moški, ki skozi vas pogojujejo svojo vrednost. Ni naš namen vam karkol prikrojevati ali odrekati. Naš namen je prebuditi moške v realnost njihovega položaja.
Ne skrbi dekle. MGTOW-jevec ti ne bo storil popolnoma nič. Rajši imej na očeh vse tiste slabiče ki ti hočejo ugajati, ker jim ošibiš kolena le ko se z boki priziblješ mimo njih. Kljub navidezni krotkosti so dolgoročno mnogo bolj nevarni 😀 Saj ko več ne boš izpolnjevala vloge, kot so si jo zate zamislili… OJEJ…
Pomni dekle! Bolj poštenega moškega od MGTOW-jevca boš težko srečala!
Ta tema je še en razlog, da je z ženskami brezveze debatirati o temah, kot je MGTOW. V najboljšem primeru te ne bodo razumele, v najslabšem pa boš itak obtožen, da si p.eder ali pa aseksualni čudak, ali kaj podobnega. Moški, ki ne pada na ženske seksualne čare, ne spada v agendo ženskega načina razmišljanja. Si motilec. Kot takšen boš osovražen tako s strani žensk, kto s strani profanih heteroseksualcev, ki ženske sovražijo, ker od njih ne dobijo, kar mislijo, da jim pripada. Moški te bodo obsojali, ker si se odrekel nečemu, kar je njihova večna življenjska bolečina, ženske pa te bodo na vsak način poskušale prepričati, da stori vse, da se poskušaš kvalificirati v harem njihove verižne monogamije. če ne bodo delovale zasmehovalne taktike, boš v nadaljevanju poslušal, da si luzer, gej, da te itak nobena noče itd. Klasična argumentacija v teh debatah. Večina žensk sebe dojema zgolj skozi prizmo objekta spolnega poželenja moške populacije in tudi vrednost moških ocenjujejo samo skozi to, koliko žensk si moškega domnevno “želi”. V ženski domišljiji ni hujše žaljitve za moškega kot: tebe itak nobena noče. Ste videli posnetke iz avtosalonov, kjer ob vsakem avtu stoji mlada hostesa v minikrilu? No, to je zgovoren način dojemanja ženske v zahodni civilizaciji in tako one tudi doživljajo same sebe. In ko se hočejo pohvaliti, ponavadi napišejo: jaz sem seksi in upajo, da bodo s tem impresionirale moške bralce…
Popolnoma res. Ženska samoracionalizacija ženske hipergamije je sapojemajoča. Nenehno se pritožujejo nad diskriminatornostjo domnevne seksualne objektivizacije z strani (nezaželjenih) moških, a ničesar si ne želijo bolj, kot biti seksualno objektivizirane od ˝dostavljalca surovin z višjim družbenim statusom˝ Seksualna objektivizacija žensk je narobe in družbeno politično nekorektna… RAZEN, če jo izvaja ženska z namenom hipergamičnega ˝opičjega vzpenjanja po vejah˝
A moški se prebujajo. Še mnogo več kot MGTOW-jevcev je moških, ki naše iniciative niti ne poznajo in/ali se ne identificirajo z njo, a živijo popolnoma enako kot mgtow. In z vsakim letom jih je več.
MGTOW je svoboda.
Problem niso ženske, problem so še vedno moški. Večina zainteresiranih heteroseksualcev vedri nekje na ropu podganje dirke za željeno samico, a še vedno sistem podpirajo, ker se z njim identificirajo. Mogoče je najboljši opis povprečnega moškega: wannabe seksualec. To je razvidno tudi iz forumskih debat, kjer večina moških v bistvu skuša zagrenjeno ugotavljati, kaj 2deluje pri ženskah”. Vsi poznamo šankovske debate, kjer je en večji jebach od drugega. bahanje z izmišljenimi seksualnimi podvigi pa je vredno le, če imaš večinsko publiko, ki v tem sodeluje. Moški delajo idiote iz sebe, ženske pa to opazujejo in izbirajo med rahitičnimi f.ukfehtarji. vse skupaj pa se dogaja v civilizaciji, ki jo je ustvaril moški. Ženski feminizem brez moške ustvarjalnosti v bistvu ne more obstajati. V bistvu je vse skup bizarno: moški so ustvarili platformo, potem pa igro prepustili ženskam, sami pa sodelujejo v obliki provizoričnih epizodnih darovalcev semena. Moški smo veliko močnejši spol od žensk in dobro bi bilo, če bi s ezačeli tega zavedati. mene je pa sram, ko gledam rahitične moške reve, kako se ponižujejo pred ženskami za drobne geste pozornosti.
Popolnoma res. Ženska samoracionalizacija ženske hipergamije je sapojemajoča. Nenehno se pritožujejo nad diskriminatornostjo domnevne seksualne objektivizacije z strani (nezaželjenih) moških, a ničesar si ne želijo bolj, kot biti seksualno objektivizirane od ˝dostavljalca surovin z višjim družbenim statusom˝ Seksualna objektivizacija žensk je narobe in družbeno politično nekorektna… RAZEN, če jo izvaja ženska z namenom hipergamičnega ˝opičjega vzpenjanja po vejah˝
A moški se prebujajo. Še mnogo več kot MGTOW-jevcev je moških, ki naše iniciative niti ne poznajo in/ali se ne identificirajo z njo, a živijo popolnoma enako kot mgtow. In z vsakim letom jih je več.
MGTOW je svoboda.[/quote]
Hvala za niz kvalitetnih prispevkov. Ocitno si zelo doma na podrocju MGTOW. Artikulacija ti je definitivno na nivoju. Sicer me ima, da bi se spotaknil ob kaksno malenkost, pa nisem pri casu. Samo v grobem je to to. Kot ze povedano, druzbeni inzeniring je zadeve pripeljal tako dalec, da si vse vec moskih rece, jaz se vloge, ki mi jo je druzba namenila, (vec) ne grem. Cisto razumska odlocitev. Plusi, minusi, tveganja, … Ni racunice. Hvala, ampak hvala.
Pa se to. Zenska zgoraj omenja sejka, ki popedina svoj harem. Tu ne gre la za izpostavljeno: zensko, ki ji je do statusa in resoursov. Poglejmo se besedo ‘popedena’. Druzbena klima se odraza tudi v spolnosti. Moderna zahodnjakinja pricakuje, da jo popedinas. Ne obratno. In pocasi te tudi to veselje mine. Se pri seksu slej kot prej za moskega vec ni racunice.
Hvala tebi, da si si vzel čas. Veseli me da je pozitivno prispevalo k tvoji izkušnji. Sem odprt za diskusijo in izmenjavo mnenj tudi ko boš imel več časa. Da. Se popolnoma strinjam. Sublimni ton ženskega ˝entitlement komplex-a˝ v njeni prispodobi mi nikakor ni ušel. Tu pa pride v igro globja evolucionarna psihologija. In za take zadeve pa je res potrebno več časa. Za dodatno zavedanje na tem področju in v navezi z specifiko ki si jo izpostavil visoko priporočam ogled vsebin na temo: zavrgljivost moškega v zahodni kulturi, hipergamija in hibristofilija. Vljudno prijateljsko opozarjam da iz zavedanja ki ga utegneš doseči, ko boš te zadeve preiskusil v praksi… povratka ni. Enostavno ne moreš več nazaj. Je kot da bi se naučil kako delujejo vsi iluzionistični čarovniški triki, nato pa bi te nekdo nenehno vabil, da greš na predstavo iluzionista…
Hvala za tvoj čas in lep pozdrav.
Se strinjam absolutno in popolnoma z vsako besedo. Zelo dobro opažanje!
Ali bi mi verjel če bi ti rekel… da je znanost evolucionarne psihologije to predvidela in DOKAZALA z praktičnim eksperimentom že v 60-ih letih prejšnjega stoletja?
In da je trenutno razsulo vrednot in disfunkcionalna dinamika med spoloma v zahodni družbi posledica tega, da je medijsko marketingški dejavnik znotraj družbenega inženiringa povzel to stanje; ta ponavljajoči se ciklus narave človeka in ga pomagal sooblikovati v mehaniko za pridobitev in stopnjevanje absolutnega nadzora?
Biološki pojav umetno manipuliran za namene kontrole v civilizacijski farmi ljudi…
Se ti zdi to absurdno ali smiselno? Ne iščem odobravanja in strinjanja. MGTOW ne pogojuje drugim, le odpira zavest. MGTOW je iskrenost, sekularnost in resnična celovita svoboda. Saj se moškega ne da prisiliti ali pa mobilizirati v mgtow. Mgtow je lahko le moški ki se to odloči biti, iz sebe za sebe.
Kot si pravilno sklenil so moški, ki ponižno molijo k religiji vagine in s tem napajajo ustroj aparata, ki jih tretira kot prehodno zavrgljivo vlečno mulo ekonomske mašine, tisti, ki so z svojo pasivnostjo in servilnostjo pripeljali stvar do sem kjer je.
Vendar niti njih ne smemo sovražiti ali pa zlorabljati v namišljeni samopravičniškosti, saj s tem le utegnemo prispevati k ˝zavrgljivosti moškega˝ ! Tistim voljnim in željnim zavedanja pomagajmo po svojih najboljših močeh, da prispejo do osebne, čustvene in duhovne samozadostnosti, osvobojene vrednotenja sebe skozi ženske in družbene normative.
Mir s tabo in hvala za to izmenjavo.
Vse kar marksisti in feministke delajo je psihološka subverzija. Če se moški vstane in reče NE, bo ostalo pri ne. Celotna civilizacija je poganjana z presežno storilnostjo moških. Ker pa moškim direktno ni mogoče vladat, oziroma to privede do oboroženega upora, jim marksisti vladajo skozi ženske, ki so labilne, nesigurne v svojo pojavnost in čustveno pohlepne pozornosti ter validacije lastne pomembnosti. Marketing in medijska popkultura je zasnovana da konstantno apelira na te 4 parametre ženske psihe ki sem jih omenil, moškemu pa izstavlja račun za izlet ženske na njeni večni psihološki ciklični poti v prazen nič…
Največja laž in nesramnost storjena nad moškimi (poleg tega da je analiza očetovstva po DNK tekom nosečnosti in/ali rojstva ilegalna; v zahodnih deželah je 18-22% VSEH otrok kukavičjih jajčec !!!) je to da je moški DOLŽAN PLAČEVATI TA RAČUN. Moški se je dovolil pretentati da je ženska vagina vredna več kot njegovo življenje… Tu se vse začne in konča…
Primarna doktrina MGTOW-ja ni, ponavljam; NI, izzivanje konflikta proti ženskam! Temveč osveščanje moških v ˝indoktrinirano moško zavrgljivost˝ Ko moški zaobvlada svoj penis, ovrže idejo da je vreden in možat le če to potrdi ženska in se še nauči dobro kuhati… na planetu ni ženske, ki bi ga zaobvladala! JE ENOSTAVNO NI!
Zato MGTOW
Če to ni izzivanje, kaj je potem izzivanje?
Men Going Their Own Way zelo nazorno prikazuje osiromašenost nekaterih moških osebkov, ki so se odločili iti po svoje, ker ne priznavajo enakopravnosti z žensko. Problem ki nastane je izključno to, da moški penis ni več središče vesolja v očeh žensk, nakar ta isti moški penis odide nazaj v svojo votlino, tokrat brez ženske, ki bi jo vlekel za lase. MGTOW so užaloščeni moški, ker niso več v nadvladi, ker niso več središče vsega, ker smo ženske tudi ljudje z možgani in srcem. In kaj zdej? Ja nič, združite se vsi užaloščeni moški, povežite svoje nemočne ročice, odcepite se tudi od svojim mamic in očkov, ki so si dopustili pretentati vašim mamicam. Ti ti ti grdi strici in tete z vaginami.
Nekaj pa je, kar me smeji…brez potomcev boste odšli tako hitro kot ste prišli.
Živela družina, živele ženske in prebujeni moški ob ženskah, ki cenijo vrednoto ljubezen!
Popolnoma narobe. Vse.
Po tvojem: Ne priznavamo enakopravnosti žensk. Smo proti parčkanju in proti družini. Naš fokus je percepcijska centralizacija penisa in z njim hipermaskuline dominance nad ženskami, nad katere izgubo smo po tvoje zdaj užaloščeni.
… zdaj vidim kako zelo funkcionalno nepismena in solipsistična v resnici si. Uživaj v branju. To je moj absolutno zadnji post tebi…
Kot povprečna bazična ženska nisi v stanju funkcionalno razumeti o čem pišem in kaj sporočam. Zato mi v tonu pokroviteljske racionalizacije in z namenom diskreditiranja umetno pripisuješ lastnosti, ideologijo in izjave namembnosti, ki jih nato skozi svojo šablono pogojevanja ˝upravičeno˝ napadaš. Temu se reče taktika ˝slamnatega moža˝ Primitivno in predvidljivo. Ti ne govoriš z mano… ti vodiš monolog.
Takšni pristopi me presenetijo in ganejo ravno toliko kot tisti, ko mi že 27-ta deklinca na neki točki zmenka reče; ˝a veš, jaz pa nisem taka kot druge ženske˝ Hahaha! Seveda nisi ljubica, seveda nisi! LE TI si nekaj posebnega 😀 Eh… tolko kot se jaz presmejim nad ženskami, dvomim da se ti kdajkoli boš…
Brez potomcev da bomo izginili praviš? Idejnost in filozofija NISTA pogojena z geni. MGTOW ni gen, katerega obstoj bi bil pogojen z nadaljnim razmnoževanjem, ti smešno dekle 😀 Kar pa se tiče dejanskih otrok: slišala kdaj za surogacijo? Prihaja pa zlagoma tudi tehnološka rešitev v obliki invitro komore. Vse ob svojem času…
Nikamor ne gremo. Vedno več nas je. Veš kdo pa je še bolj zaskrbljujoč? Kritčna masa moških, ki se ne identificira kot MGTOW (ker nas ne pozna) a živi popolnoma enako kot mi. In teh je še mnogo mnogo več.
Ljubezen je vrednota? Tako zasanjanost lahko izjavi resnično le ženska. Ljubezen kot oblika čustvene soodvisnosti ni krepost, ampak je združek vzajemno obopujočih šibkosti. To je za slaboumneže in odvisnike. Mi verjamemo v spoštovanje do sebe in sočloveka ter strast do svobode in kreativnosti. Pravih produktivnih vrlin. Gonil civilizacijskega napredka. Resničnih povezovalcev pristnih neodvisnih odnosov. Tvoje religije vagine in čustev ne sprejemamo.
MGTOW ni moški, ki bi bil užaljen, ker ženska ne postavlja v center svoje eksistence penisa. To so hipermaskulinistični šovinisti o katerih govoriš.
MGTOW je moški, ki se odloči, da ne bo postavljal vagine v center svojega življenja.
Sramotilne taktike, ad hominemi, strawmani, solipsizem in projekcije na MGTOW-ja
ne delujejo…
Ti k skos o ljubezni pa s froci posiljuješ, zakaj jih potem sama nimaš? A čakaš na pravega doma v špajzi zaprta.
Te babe sploh ne živijo v skladu s svojimi načeli. To kar nekaj v tri krasne nabija, v praksi dela vse obratno.
Ja, zdaj še bolj verjamem v to, kako ste vi MGTOW užaloščeni. Za razliko od tebe dobro poslušam. Seveda se ti zdi, da vodim monolog, ker ti ne samo da vidiš svojo resnico, ampak ne sprejemaš drugih ljudi in njihovih resnic. Mogoče se bojiš, da bi tvoj mali ego v tebi želel se mi podrediti. Kdo bi vedu, a ne. Mene ne moreš kupiti, ker nisem šibka in ker trdno verjamem v svoja načela, vrednote in predvsem razmišljam z lastno glavo. Ob tvojih postih pa že opažam ena in isto dinamiko – cel kup sofisticiranih izrazov, nametanih vsepovprek. Povej kot zdrav kmečki fant, preprosto in zajemi bistvo. Priznaj si, da z mamo nimaš dobrih odnosov, očeta pa še prepričuješ v svoj idejni koncept.
Jst sem posebna, edinstvena, na svetu mi ni enake. Če ti zase ne misliš enako, potem je to tvoja stvar. In ja, ljubezen je nekaj najlepšega, kar se ti lahko zgodi – dajanje in sprejemanje. Še več, brezpogojna ljubezen! Če tega nisi izkusil sam, ker si zaprt v svojem svetu, ne meči kamenja v nas, ker ljubezen ni enako sovraštvu. Žal mi je (al pa tudi ne), ker se ukvarjaš s stvarmi, ki vežejo s sponami, namesto da bi v ljudeh krepil ljubezen, mir, čutenje.
Za konec pa…prišel si iz vagine. Jutri se zahvali mamici, ker se je žrtvovala v imenu ljubezni, da je dobila sad ljubezni.
Oprosti, ampak da živiš z žensko, ti ni treba postavljati njene vagine v center svojega življenja. Samo toliko v vednost. 😉
Ženske eno mislijo, drugo govorijo, tretje delajo, zato, ker nekaj četrtega čutijo. zato jim je nepojmljiv moški, ki govori, kar misli. Že na forumu, kaj šele v reali. One so navajene na f.ukfehtarje in njihove poceni štose. One so navajene na moškega, ki je seksualno podrejen, prestrašen. One so navajene, da se moški za njih trudi. najbolj zanimivo je, da te na forumih v nujnost življenja z žensko sploh ne prepričujejo poročene ženske, ampak ravno samske ženske, ki svojega statusa niti ne skrivajo, ali se celo bahajo z raznimi površnimi vezami. Ali pa so ločene, se pravi, njihovi domači osli so bili že menjani, kar je bila itak njihova usoda že v štartu. Se pravi, niti same nikjer ne živijo, kar načeloma promovirajo, pri tem pa pričakujejo, da boš tako bedast, da tega neskadja niti ne boš opazil. Se pravi, pridigala ti bo monogamijo, živela pa serijsko monogamijo oz. hipergamijo. Ženske so zainteresirane, da je večina moških celo življenje seksualno poneumljenih bedakov, ki se bodo do smrti trudili za žensko zadovoljstvo, pri tem pa bili vedno znova razočarani. One so zainteresirane, da se bo večina moških počutila krivce, ker pravljica o zvestobi do smrti ni uspela, kot da je bila v štartu resno mišljena. Roko na srce, večina moških iz tega kroga tudi nikoli ne izstopi. res pa je, da moraš naprej nekaj z ženskami skoz dat, spoznati njihovo naravo in intrige, šele nato se jim lahko odpoveš…
V bistvu me zelo zanima alternativa tega, kar z obilo jamranja opisuješ.
Kaj je torej alternativa?
Kako bi izgledala družba, kjer bi bili moški “osvobojeni”?
Kaj pravzaprav hočete?
A sploh veste, al vam je dovolj šimfanje čez ženske ob krigli piva?
Šimfanja nikol ni dovolj. Zdravi bolečino. 🙂
Oprosti, ampak da živiš z žensko, ti ni treba postavljati njene vagine v center svojega življenja. Samo toliko v vednost. ;)[/quote]
Drži. Moj odgovor je bil le specifično usmerjen na specifično vprašanje osebe. Mgtow moški v svojem načinu življenja ne sobivamo z ženskami. (v Sloveniji sobivanje po 2 letih vodi v zakonodajo enako tisti sklenjene zakonske zveze. V Torontu npr.: po 6 mesecih) Tvoja opomba je sprejeta kot dobromišljena, le da za nas ne pride do veljave, saj se ne poslužujemo stvari, ki jo navajaš.
lp
Plavaš v vodi pa kričiš da si žejna…
Beri moje ime… in odgovor ti bo dan…. Moški Gre Svojo Pot…
Citiraj kje šinfamo ženske. Navedi. Psihoanaliza družbenih dinamik osnovana na dejstvh znanstvenih raziskav (mouse utopia experiment, Briffaultov zakon itd…) ter ponavljajočih vzorcih razmerij med spoloma opažanih v okolju od večih neodvisnih virov, ki poenotijo dognanja NI ŠINFANJE. Šinfanje so čustveni vzgibi in primitivne sramotilne taktike.
Odkod predpostavljaš, da pijem alkohol? Jamranje v brado za šankom?! Neumnost! To delajo tisti slabiči, ki jih ti vrednotiš kot sprejemljive, potem ko ne izpolniš njihovih pričakovanj in te grejo šinfat svojim pivskim bratcem. MGTOW fokusira svoje življenje točno v NE BITI TAKŠEN!
In prenehaj z sramotilnimi taktikami. Ne pripomorejo k ničemur drugemu kot k temu da si znižuješ klaso. Čuvaj svojo klaso. Rabiš jo. Navsezadnje z njo impresioniraš tistih deset ˝žejnih˝ manginastih slabičev na Tinderju (kot si se bahala nekaj postov nazaj), ki se ti klanjajo ker verjamejo da bodo z ugajanjem tebi deležni tvoje vagine. A se ne zavedajo, ti pa le obrobno… da jih točno zato preziraš. Preziraš točno take moške kot trdiš da jih zlahka pridobiš…zato ker… je bilo pridobiti jih… ZLAHKA… 😀
Ne poskušaj nadmudriti MGTOW-jevca. Ne bo ti uspelo. Saj on nima namena kupiti tega kar ti prodajaš. Ve pa da je to EDINA stvar, ki jo imaš naprodaj. Ženske obvladujejo moške LE ZATO, ker so jih uspešno naplahtale, da je ženska vagina vredna več kot moško življenje in da je ugajati ženski najplemenitejše in edino vredno poslanstvo za moškega v njegovem življenju. MGTOW je naredil le eno malo malo miceno stvarco; temu rekel:
N E
Zelo dobro razčlenjeno. Dopolnil bom le, da ne toliko ˝odpovedati se ženskam˝ temveč v bistvu ˝nadomestiš˝ ponotranjeno težnjo po ženskem sprejemanju in odobravanju z vero v sebe in kreativnostjo iz osebne strasti, kar vodi do globjega zavedanja o sebi in dinamiki družbe. Ter s tem v celovito osebno svobodo ter spokojnost brez kakršnekoli čustvene soodvisnosti od zunanjih dejavnikov.
TO JE BISTVO MGTOW. TO JE BISTVO PREBUJENEGA MOŠKEGA.
Lp
Plavaš v vodi pa kričiš da si žejna…
Beri moje ime… in odgovor ti bo dan…. Moški Gre Svojo Pot…
Citiraj kje šinfamo ženske. Navedi. Psihoanaliza družbenih dinamik osnovana na dejstvh znanstvenih raziskav (mouse utopia experiment, Briffaultov zakon itd…) ter ponavljajočih vzorcih razmerij med spoloma opažanih v okolju od večih neodvisnih virov, ki poenotijo dognanja NI ŠINFANJE. Šinfanje so čustveni vzgibi in primitivne sramotilne taktike.
Odkod predpostavljaš, da pijem alkohol? Jamranje v brado za šankom?! Neumnost! To delajo tisti slabiči, ki jih ti vrednotiš kot sprejemljive, potem ko ne izpolniš njihovih pričakovanj in te grejo šinfat svojim pivskim bratcem. MGTOW fokusira svoje življenje točno v NE BITI TAKŠEN!
In prenehaj z sramotilnimi taktikami. Ne pripomorejo k ničemur drugemu kot k temu da si znižuješ klaso. Čuvaj svojo klaso. Rabiš jo. Navsezadnje z njo impresioniraš tistih deset ˝žejnih˝ manginastih slabičev na Tinderju (kot si se bahala nekaj postov nazaj), ki se ti klanjajo ker verjamejo da bodo z ugajanjem tebi deležni tvoje vagine. A se ne zavedajo, ti pa le obrobno… da jih točno zato preziraš. Preziraš točno take moške kot trdiš da jih zlahka pridobiš…zato ker… je bilo pridobiti jih… ZLAHKA… 😀
Ne poskušaj nadmudriti MGTOW-jevca. Ne bo ti uspelo. Saj on nima namena kupiti tega kar ti prodajaš. Ve pa da je to EDINA stvar, ki jo imaš naprodaj. Ženske obvladujejo moške LE ZATO, ker so jih uspešno naplahtale, da je ženska vagina vredna več kot moško življenje in da je ugajati ženski najplemenitejše in edino vredno poslanstvo za moškega v njegovem življenju. MGTOW je naredil le eno malo malo miceno stvarco; temu rekel:
N E[/quote]
Lepo si spet mal pošinfal čez ženske, ampak te nisem tega vprašala.
Pa zato ponavljam vprašanje:
Kaj je torej alternativa?
Kako bi izgledala družba, kjer bi bili moški “osvobojeni”?
Kaj pravzaprav hočete?
Oprosti, ampak da živiš z žensko, ti ni treba postavljati njene vagine v center svojega življenja. Samo toliko v vednost. ;)[/quote]
Drži. Moj odgovor je bil le specifično usmerjen na specifično vprašanje osebe. Mgtow moški v svojem načinu življenja ne sobivamo z ženskami. (v Sloveniji sobivanje po 2 letih vodi v zakonodajo enako tisti sklenjene zakonske zveze. V Torontu npr.: po 6 mesecih) Tvoja opomba je sprejeta kot dobromišljena, le da za nas ne pride do veljave, saj se ne poslužujemo stvari, ki jo navajaš.
lp[/quote]
Samo toliko, da ne bi kdo mislil, da je edina opcija, da si s žensko, ta, da jo postaviš v center svojega življenja. Je bilo treba povedat.
Forum je zaprt za komentiranje.