Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dober nasvet ženskam

Dober nasvet ženskam

Od vas čist nč in to je tisto česar niste sposobne razumet. Zmeri, ko daš babo na ignore je že avtomatsko neki narobe s tabo, al si gej, al samovšečen, al se jih bojiš… Nikol pa ni tko, da mu mogoče nisi zanimiva in nima s tabo kaj za počet. Samo to tvoj ego ne prenese, ker si navajena komplimentov, pozornosti.

Plavaš v vodi pa kričiš da si žejna…

Beri moje ime… in odgovor ti bo dan…. Moški Gre Svojo Pot…

Citiraj kje šinfamo ženske. Navedi. Psihoanaliza družbenih dinamik osnovana na dejstvh znanstvenih raziskav (mouse utopia experiment, Briffaultov zakon itd…) ter ponavljajočih vzorcih razmerij med spoloma opažanih v okolju od večih neodvisnih virov, ki poenotijo dognanja NI ŠINFANJE. Šinfanje so čustveni vzgibi in primitivne sramotilne taktike.

Odkod predpostavljaš, da pijem alkohol? Jamranje v brado za šankom?! Neumnost! To delajo tisti slabiči, ki jih ti vrednotiš kot sprejemljive, potem ko ne izpolniš njihovih pričakovanj in te grejo šinfat svojim pivskim bratcem. MGTOW fokusira svoje življenje točno v NE BITI TAKŠEN!

In prenehaj z sramotilnimi taktikami. Ne pripomorejo k ničemur drugemu kot k temu da si znižuješ klaso. Čuvaj svojo klaso. Rabiš jo. Navsezadnje z njo impresioniraš tistih deset ˝žejnih˝ manginastih slabičev na Tinderju (kot si se bahala nekaj postov nazaj), ki se ti klanjajo ker verjamejo da bodo z ugajanjem tebi deležni tvoje vagine. A se ne zavedajo, ti pa le obrobno… da jih točno zato preziraš. Preziraš točno take moške kot trdiš da jih zlahka pridobiš…zato ker… je bilo pridobiti jih… ZLAHKA… 😀

Ne poskušaj nadmudriti MGTOW-jevca. Ne bo ti uspelo. Saj on nima namena kupiti tega kar ti prodajaš. Ve pa da je to EDINA stvar, ki jo imaš naprodaj. Ženske obvladujejo moške LE ZATO, ker so jih uspešno naplahtale, da je ženska vagina vredna več kot moško življenje in da je ugajati ženski najplemenitejše in edino vredno poslanstvo za moškega v njegovem življenju. MGTOW je naredil le eno malo malo miceno stvarco; temu rekel:

N E[/quote]
Lepo si spet mal pošinfal čez ženske, ampak te nisem tega vprašala.
Pa zato ponavljam vprašanje:

Kaj je torej alternativa?
Kako bi izgledala družba, kjer bi bili moški “osvobojeni”?
Kaj pravzaprav hočete?[/quote]

Ne razumeš da ni bistvena alternativa, alternativo ste ženske zavrgle… tipom se pa vedno manj ljubi ukvarjat z vizijo “vašega” Sveta… moški so že svobodni in “osvobojeni” zato pa ravno nastaja MGTOW…

Saj v tem je glih finta, vprašanje “Kaj pravzaprav hočete” je tisto ki ne obstaja več… tipi več nič nočejo/mo… pivo, fuzbal, igrce pa mir pred tečnarjenjem… ampak nič od tega nam ženske več ne morte dat, oz. je vse dosegljivo brez vas in tako se izgubi moč ki jo ma ženska nad moškim… no saj pri marsikomu še je ampak se manjša… Vse novice vsa statistika kaže na upad libida tipov, na povečanje homoseksualnosti, na vedno več razdrtih porok in zvez, na vedno več tipov ki so samski v najboljših letih ipd… samo ženske to razlagajo z tem da so svobodne, in čeprav dostikrat one končajo zvezo je to zato ker se tipu še tega več ne ljubi 🙂

So pa tudi obratni primeri, še preveč fukfehtarjev, samo 90% fukfehtarjev vam ni zanimivih, pol si zahaklate enega(zahaklajo) ko grejo leta proti ali čez 35… da je provider, če se le da, če ga ni kapitalizem zjebal in ma minimalca 😛

Saj vidim pri sebi, kolko bolj racionalno gledam na žensko ko mam prazna jajca…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ne razumeš da ni bistvena alternativa, alternativo ste ženske zavrgle… tipom se pa vedno manj ljubi ukvarjat z vizijo “vašega” Sveta… moški so že svobodni in “osvobojeni” zato pa ravno nastaja MGTOW…

Saj v tem je glih finta, vprašanje “Kaj pravzaprav hočete” je tisto ki ne obstaja več… tipi več nič nočejo/mo… pivo, fuzbal, igrce pa mir pred tečnarjenjem… ampak nič od tega nam ženske več ne morte dat, oz. je vse dosegljivo brez vas in tako se izgubi moč ki jo ma ženska nad moškim… no saj pri marsikomu še je ampak se manjša… Vse novice vsa statistika kaže na upad libida tipov, na povečanje homoseksualnosti, na vedno več razdrtih porok in zvez, na vedno več tipov ki so samski v najboljših letih ipd… samo ženske to razlagajo z tem da so svobodne, in čeprav dostikrat one končajo zvezo je to zato ker se tipu še tega več ne ljubi 🙂

So pa tudi obratni primeri, še preveč fukfehtarjev, samo 90% fukfehtarjev vam ni zanimivih, pol si zahaklate enega(zahaklajo) ko grejo leta proti ali čez 35… da je provider, če se le da, če ga ni kapitalizem zjebal in ma minimalca 😛

Saj vidim pri sebi, kolko bolj racionalno gledam na žensko

ko mam prazna jajca…[/quote]•••••••>>>>a pol pa si zdrkaš kur*ac do praznih jajc?

Saj vidim pri sebi, kolko bolj racionalno gledam na žensko ko mam prazna jajca…[/quote]

Lej brez veze se razburjate, sam razumet sem hotla, v čem je štos.
Ok, ležanje pred tv, igranje igrc, pa pir….sam še vedno ne štekam, zakaj tega ne bi mogli imet brez vsega tega cirkusa in nakladanja.
Jaz delam točno to, kar mi paše, pa ne grem zato ustanavljat neke MGFTW….jajca.
Uživejte naprej fantje.

Saj vidim pri sebi, kolko bolj racionalno gledam na žensko ko mam prazna jajca…[/quote]

Lej brez veze se razburjate, sam razumet sem hotla, v čem je štos.
Ok, ležanje pred tv, igranje igrc, pa pir….sam še vedno ne štekam, zakaj tega ne bi mogli imet brez vsega tega cirkusa in nakladanja.
Jaz delam točno to, kar mi paše, pa ne grem zato ustanavljat neke MGFTW….jajca.
Uživejte naprej fantje.[/quote]

Sja večina živi tako brez cirkusa, dokler nas ne začne kdo podrkavat o tem kako bi moralo bit in izmišljevat dejstva ipd…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Z zensko se da o tovrstni temi pogovarjati vec ali manj le takrat kadar si ji zanimiv oz. “privlacen” zaradi tega kar ji lahko ponudis za “projekt”, ki ga ima v mislih. Projekt je lahko vse od seksa, sicer bolj redko, pa do zveze, ocetovstva, karkoli, morda obeta skupnega dopusta, raznorazne pomoci ali kaksne druge koristi. Morebiti pa je le v fazi zivljenja, kjer zeli jezo zliti na druge “drugacne” zenske in ji prides prav v ta namen. Sicer pa so taksni pogovori cista potrata casa.

Zenska smisel moskega dozivlja popolnoma drugace kot neosvescen naiven moski, skratka vecina, dozivlja zensko. In naivno verjamejo, da so zenske enake. Slednje ne velja le v kontekstu parckanja. Velja celo v kontekstu druzinski odnosov! Cesar se MGTOW obicajno niti dotaknejo ne.

Vecina moskih si v najslabsem primeru od zenske zeli zgolj seksualno zvezo. Sila redki bi jo kako drugace izkoristili. Nekateri morda za brezplacno gospodinjenjo, ipd. Velika vecina moskih, blue pill naivnezev, je zenskam pripravljena ugajati na vse mozne nacine za razno drobce naklonjenosti in odobravanja. Zrtvovali se bodo. Prilagodili. Podredili. Vse za par drobtinic iz mize zenske, ki jim je fizicno privlacna in seksualno zanimiva.
Medtem pa se zenska nikakor ne bo spustla v karkoli z moskim, ce si ne bo obetala konkretno kratkorocne ali dolgorocne koristi. In to je sila sila redko goli seks, odobravanje, ipd. Pa se takrat gre bolj za njene custvene potrebe kot kaj drugega. In vecje ko si utegne obetati dolgorocne koristi za potrebe svoje agende, bolj se bo pripravljena kratkorocno “zrtvovati”, da do njih pride. Bolj pristna bo na kratke steze. Celo na dolge. Dokler bo v moskem videla agenta, ki sluzi njeni agendi! Slednja se seveda spreminja. Hedonisticna prilagoditev naredi svoje. In moski, ki ji je nekoc sanjsko ustrezal, ker je morda nezavedno predano sluzil njeni agendi, bo odletel cim ji vec ne bo pripravljen ali sposoben “slediti”, v bistvu pa le sluziti, njenim aktualnim pricakovanjem. Ko in ce si bo uspela pripraviti teren za po njenem mnenju dovolj zanesljivo boljso prihodnost brez njega. Seveda se lahko krepko zaj… ampak to je ze druga tema.
Razlog, da mnoge zenske vztrajejo v “mrtvih” zvezah je razen raznih patoloskih oblik obnasanja pogosto ravno to, da gospe ne najdejo nic boljsega na kar bi se lahko zanesle. Ne nujno boljsega moskega. Lahko le ugodnejse zivljenske okoliscine. In vztrajajo. Menim, da tako konca vecina povprecnih zakonov. Pa ne le konca. Po tem principom se celo zacne vecina vez med popolnimi povprecnezi in nize. Ne najbolj privlacna trgovka Jozica zahakla slosarja pijancka Jozeka, ker je ze davno obupala nad sanjami, da si bo druzino ustvarla s kaksnim boljsi. Oz. boljsi so jo ze davno razocarali. Pa tudi njena lastna situacija je vse prej kot obetavna. K nekomu se bo treba prisesati. Jozek ji pa tako krasno piha na duso, da je vsa medena, ko pomisli, da bo koncno imela otroke, pa svoje stanovanjce ima. Mlademu potrebnemu Jozeku se predvsem seksa. Jozica pa v Jozeku predvsem vidi utility, agenta za uresnicitev svoje agende. In… zivljenje gre dalje. Takoj, ko je prepricana v trdnost veze, bo Jozek zacel dobivati zivljenska navodila v obliki pritozevanj, nasvetov, predlogov, da svojo energijo strogo usmeri v podpiranje Jozicine agende, prodane mu kot tudi njegove agende. In bolj ko bo Jozek beta tip, bolj bo ponotranjil njeno agendo, jo pred sirno javnistjo zagovarjal, pa ceprav ga bo se naprej sral, ker pac enostavno ni to kar bi se Jozica zelela.

Pred leti, ko sem se dodobra zavedel zenske narave, zaradu studijozne narave in seveda preteklih izkusenj, sem si rekel, I am gonna beat them at their own game. In zazivel uzivasko zivljenje kjer bo na prvem mestu ne toliko trenutni uzitek ampak bolj moja dolgorocna prosperiteta. Zenska pa bo predvsem zamenljiv utility za povecanje mojega uzitka. Zato sem se v karkoli z zenskami spustil s svojo racunico, nic vec naivno. namrec, zivel sem v zavedanju kaj in koliko s katero zensko tvegam in jasno mejo koliko sem pripravljen zrtvovati za karkoli od nje ze dobim. Tako casa kot denarja.. Vecinoma je bil v igri seks. Ne pa vedno. In sem si dal duska. Ko bi postalo predrago, v kateremkoli smislu, pa bi sel dalje. In bolj ko sem postajal izkusen, hitreje sem jih znal prebrati. Bore malo casa sem potreboval, da mi je postalo jasno, kam pes taco moli, zakaj je z mano, in kako in kdaj se bo zadeva koncala. Tako kdaj bom jaz koncal, kot kdaj bi ona koncala, spremenila svoje obnasanje, … ce bi naivno vztrajal in se razdajal, ker poznam meje svoje pripravljenosti ugajati. To velja tako za razna znanstva s seksualno komponento kot kvazi prijateljstva s puncami. V bistvu sem v enem obdobju z zenskami prav eksperimentiral, in to intenzivno. Te reci so mi bile dejansko full-time fokus zivljenja, s ciljem bolje spoznati zensko naravo. Skozi to pa seveda tudi uzivati. Kar je cisto nekaj drugega kot to cesar sem se sel v mladosti; trud v smeri “razumeti” zenske, kako jih zavesti, kasneje razumeti cross-cultural problematiko, itd.

Poznavanje teorije pri vsem tem seveda pomaga. Vendar sam sem se precej vec naucil skozi lastne izkusnje. Sicer sem kar nekaj casa posvetil online izobrazbi, tudi raznoraznim MGTOW kanalom. Pred leti je bilo tega tako precej manj kot danes. Ampak, iskreno povedano, preveckrat sem opazil cisti amaterizem pri razlagah tega ali onega. Saj ne, da se z raznimi zakljucki ne bi strinjal. Bolj me je motilo neredko laicno posluzevanje antropologije za potrebe racionalizacije neke vrste obnasanja, npr. Ceprav so na koncu, po moje, prisli do pravilnega zakljucka. Vidim pa, da se je kvaliteta v zadnjem casu precej dvignila.

Samo pocasi sem spoznal, da mi razno razni conquests pomenijo vse manj in manj. Se seksa sem se prenasitil. Navelical enih in istih viz, nujnosti raznovrstnega ugajanja, da do seksa, avanture, veze, … pride. Pa se potem gre bolj kot ne spet za ugajanje zenski. Iz cloveka, ki je bil ponosem, ko mu je zenska rekla, da je najboljsi jebac kar jih je imela, sem postal clovek, ki ga je minilo veselje zenske zadovoljevati. Pa kaj sem jaz, sem se vprasal, na svetu, da zadovoljujem zenske ali sebe. Ze res, da bolj ko zensko popedinas, vecja je verjetnost, da bos od tega tudi sam nekaj imel, da bo vplivalo na njen odnos do tebe, itd. Vendar, ko sem potegnil crto pod to kar dan in kar dobim, sem spoznal, da niti v vecini se tako ohlapnih vez zame ni nobene racunice. Zguba casa, zguba energije, zguba fleksibilnosti, padec zivljenskega standarda. In, posledicno, sem se z zenskami prenehal aktivno ukvarjati. Se pravi, da so moji stiki z njimi postali omejeni na situacije, ko me one pursue-ajo. Pa se to le, kadar je slo za redke prilike, ki so godile egu. Se pravi, bistveno mlajsa, lepa, izobrazena, perspektivna zenska. Z razlicnimi motivi. Vecini sem privlacen zaradi nacina zivljenja, ki ga zivim. Ampak, kot vsak moski vec, nic ti ni servirano tako kot bi si zelel in takrat kot ti bi ustrezalo. Za karkoli vec se je treba tako ali drugace potruditi, prilagoditi in dodatno ugajati. To pa vse tako ali drugace stane. Ne le denarja. Predvsem iz tira te vrze. Da smo si na jasnem, tu sploh ne govorim o resni vezi. Da so slednje zame shitty deal, in zakaj, vem ze hudicevo dolgo. Morebiti se iz casov, ko izraz MGTOW niti obstajal ni. Tu sedaj pisem nekaj podobnega celo za veliko vecino drugih vrst odnosov med moskim in zensko. Res pa, da je to lazje reci v stiridesetih, ko s tabo primarno vec ne upravljajo hormoni, ampaj v ospredje pride funkcija mozganov. Skratka, prihajajo casi, ko se bodo zenske morale hudicevo potruditi, da moske prepricajo, da se vredne kaj vec od beznega seksa. Ce sploh to…

Torej, v oceh marsikaterega MGTOW puritana nisem pravi MGTOW. Moj moto je naslednji:
Na zenske sem se naucil gledati cisto po zensko. Posledicno, tako kot je vecina moskih zenskam popolmoma nezanimivih, je tudi meni vecina zensk popolnoma neuporabnih. Kaj mi lahko zenska ponudi, se vprasam. Cisto po zensko. In v 99% primerov je odgovor, karkoli ze ima za ponudit, ni niti priblizno vredno tega kar bi moral vloziti, da to dobim. In se kako hudicevo lepo zuvim.

So to MGTOW-jevci? Vprašam, ker ne vidim skoraj nobene ženske in vsak hodi (pleše) po svoje. 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=r6AyRV7V1EE

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

@DXY

Dobro napisano DXY, samo ti morš vedet, da 99,99% folka ni na niti približnem kot tole kar ti opisuješ.

So to MGTOW-jevci? Vprašam, ker ne vidim skoraj nobene ženske in vsak hodi (pleše) po svoje. 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=r6AyRV7V1EE%5B/quote%5D

Dobra… pa par feministk se pojavi v kadru. 😉

Prjatu, to so novodobni HC metalci. Fora njihovega plesa je, da se razmetavajo sem in tja, neglede na to, če jih kdo dobi čez zobe al pa pod rebra.

Zelo na kratko: ženske so zainteresirane, da je vsak moški potencialni bodoči član njihovega moškega harema v sistemu verižne hipergamije, če se v prihodnosti slučajno odločijo, da ga bodo potrebovale. In niti v sanjah nočejo videti scenarija, da začnejo moški iz tega vlaka njihovih želja prostovoljno izstopati. Saj se zavedajo, da lahko moškemu vladajo le z vagino, izven tega pa nikakor. Moškega, ki ni željan njene vagine, ženska nima pod nadzorom.

Ženske so zainteresirane, da so pod vplivomk pussy powerja vsi moški. kajti pussy power je njihova edina resna družbena moč. Ko to eliminiraš, ti ženska ne more nič. In nikogar ne bo sovražila huje, kot tipa, ki jo je dešifriral in mu ni potrebna.

Ti šimfači ob krigli pira so bolj tvoji privrženci. To so ti tvoji potencialni člani moškega harema, za katere se bahaš, kako si jim zanimiva. Ko jih zavržeš, modrujejo ob piru.

Drugače pa je alternativa spolna abstinenca. Kar se mene tiče. Naj ti zaupam skrivnost. Brez seksa se z lahkoto živi. Meni zdaj to uspeva že nekaj časa. Še bolje: brez truda okoli žensk se z lahkoto živi..Alternativa je življenje in šele, ko ga ne zapravljaš za druge, si sam svoj človek.

Točno tako Rasputin… in ko se to dogaja pridejo prispevki v stilu Goldfishke malo nazaj… sicer lepo zakamuflirani v neke druge ideale 🙂

Ne, ti ničesar ne razumeš, samo feministično cepetaš. MGTOW ni gibanje, ampak je v anglo-askonskem svetu smao poimenovanje za moške, ki svoj način lajfa iščejo izven tega, da bi v center postavljali ženske. Na kratko. Znotraj tega t.i. MGTOW obstajajo razni spektri načinov življenja.

Ne me zdej na suho drkat, da moški nikoli niste željani ženske vagine in smo ženske tiste, k nas silijo podzavestne misli k jahanju penisov. Bere se tako kot da imamo ženske vagino samo za manipuliranje, moški ste pa v tem kontekstu točno kaj? Zavedene picke? Umiram od smeha.

Poglej si zgoraj pripeti youtube video. Vecina ljudi, moski in zenske, ko slisijo za koncept MGTOW pomisli na razne “brezveznjakovice”, vsestransko nesposobne in seksualno zafrustrirane asocijalne luzerje brez zivljenja.

First they laugh at you, roll their eyes. Then they fight you, shame you. Before it is accepted as normal…

Najbolj zanimivo je, da te v nujnost romantične zveze z babo prepričujejo take, ki si med sabo pravijo vice v stilu..da ima samska ženska raje pršut v hladilniku kot svinjo na kavču itd….

In ko njihov feministični fašizem razkrinkaš in nanj odgovoriš z altrenativnim slogom lajfa, si pa njihov sovražnik ti, ne pa dedci s katerimi imajo opravka…

V nadaljevanju se bahajo s super vezami, čeprav bolj v pretekliku in bolj množini, kar seveda potrjuje, da imam prav. Moške dojemajo zgolj skozi prizmo zamenljivih idiotov.

Najbolj zanimivo je, da te v nujnost romantične zveze z babo prepričujejo take, ki si med sabo pravijo vice v stilu..da ima samska ženska raje pršut v hladilniku kot svinjo na kavču itd….

In ko njihov feministični fašizem razkrinkaš in nanj odgovoriš z altrenativnim slogom lajfa, si pa njihov sovražnik ti, ne pa dedci s katerimi imajo opravka…

V nadaljevanju se bahajo s super vezami, čeprav bolj v pretekliku in bolj množini, kar seveda potrjuje, da imam prav. Moške dojemajo zgolj skozi prizmo zamenljivih idiotov.[/quote]
Slednje, “Moške dojemajo zgolj skozi prizmo zamenljivih idiotov.” razlozi prilagoditev zenske psihe na dejstvo, da se je skozi zgodivino clovestva redno dogajalo, da bi zavojevalci moske pobili ali zasuznjili, zenske pa odpeljali in uporabili v nadaljni razplod. V taksnih okoliscinah pomeni, da je prezivetje in prosperiteta zenske pogojena z njeno sposobnostjo hitro pozabiti nekdanjega in sprejeti novega partnerja. Se pred tem, v pradavnini, pa menda tako ni bilo stroge monogamije.
Skratka, neka huda emocionalna navezanost zenske na svojega partnerja, zunaj konteksta kaj vse ji le ta nudi, je zgolj iluzija mederne druzbe zadnjih sto let. Pred tem je bilo najbolj normalno, da je zenska moskega spostovala. Ostanki taksnega razmisljanja so se vedno lepo prepoznavni v t.i. nerazvitih druzbah. Medtem pa je situacija sirom s feminizmom okuzenega zahoda danes ravno obratna. Zenska je tista, ki od moskega zahteva spostovanje, fair play, ipd. V zameno pa menda nudi ljubezen. Cisti paradoks. Namrec, zenska kot fizicno sibkejsa je skozi zgodovino morala razviti izrazito sposobnost subtilnega spletkarjenja, da je preko fizicno mocnejsih moskih dosegla svoje cilje. Od fair play-a ni imelo nobene koristi. Niti navezanosti na eno osebo. Spominja me na razlike med macki in psi. Enim gre za osebo, drugim za to kar jim oseba nudi. Hrano, npr. In ce se slednja zamenja, ne bo nobene panike, samo da hrana se naprej prihaja. Zato moske razveza tudi dosti bolj prizadane v smislu zgube osebe. Medtem, ko se zenska predvsem ukvarja z izgubo vseha kar ji je oseba nudila. In, posredno, ce najde zadovoljivo zamenjavo, ali se kako drugace sama znajde, sila hitro preboli zgubo osebe. Saj, kot ze receno, konkretna oseba je bistveno manjsega pomena kot vse kaj ji je nudila. Itd. Itd.

AMEN! Maša je zaključena! Vzemite listke in pojdite domov na govejo župo…

Najbolj nevarna stvar na planetu je:
moški ki se ne vrednoti skozi odobravanje žensk, obvlada svojega tiča in zna kuhati.

Takšen moški je neobvladljiv, neuklonljiv ter imun na čustveno izsiljevanje.

Takšen moški gre svojo pot.

Lepo. Pomembni povodi dobro izpostavljeni. Zelo korektno si odprl vrata v dimenzijo ženske HIBRISTOFILIJE. Vabim vse interesente mgtow vsebin, kot tudi moške voljne in željne zavedanja, da podrobno preučijo to temo. Vas pa prijateljsko opozarjam… povratka ni! Če vas je hipergamija vznemirila, vas bo osvojitev ženske hibristofilije v navezi z hipergamijo in preverjanje le-teh v praksi spremenila v ˝stroje˝ ki bodo ženske psihološko razkosavali z golim pogledom. Ko boste ugotovili kako ona vas na bazičnem, fundamentalnem nivoju vidi, in kako jo ideja vaše zavrgljivosti zabava in polni z naslado… Ženska kot bitje… ne boste je sovražili… NIČ-ILI JO BOSTE…

Evolucionarna psihologija ter razčlenitve ženske hipergamične narave niso šala. Marksistični uporabni idioti tipa feministk, kot tudi ženske nasploh, nimajo niti najmanjšega pojma, kaj so si skuhali v zadnjih desetletjih… Račun še pride.

MGTOW je zavest. MGTOW je svoboda.

Lep pozdrav

Do tega pride, ko clovek zacne vse pretirano racionalizirat. Obrambni mehanizem pac. Ampak lej, ce manj trpijo, kot pod suzenjstvom vagine, jim dam prav. Clovek se naj ukvarja s tistim, cesar je sposoben.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Čista resnica. Na podlagi tega pa ni več nobene logike se vezat z žensko, ker te samo izkorišča, to da te neki spoštuje se ti samo laže v obraz.

Čista resnica. Na podlagi tega pa ni več nobene logike se vezat z žensko, ker te samo izkorišča, to da te neki spoštuje se ti samo laže v obraz.[/quote]

Ti, DXY in še kdo tuka,j ste v svojih glavah obremenjeni s svojimi predsodki razumevanja žensk. “Glumite” toplo vodo!
Zadeve v odnosih so (lahko) enostavne in preproste. Bolje kot to filozofiranje, jih je prepustiti toku življenja.
To kar filozofira 5 % kao pomembnežev, tako ni merodajno.

No vidiš, lepo zate, Jaz tudi, samo da s tričetrt manj nakladanja.
Zgleda da dečki rabte dramo…tok enga cirkusa pa napihovanja samo za to, ker ne seksate?
Jao.

Ti se kr “prepušči tokom” aka izkoriščanju babnic, če ti paše. Zadeve v odnosih niso prav nič preproste, dost je še enih spletk vmes, pa vemo po krivdi koga. Zakaj bi šel v odnos z žensko “bo kar bo”, če ma ona že vse v naprej naštudirano?

Do tega pride, ko clovek zacne vse pretirano racionalizirat. Obrambni mehanizem pac. Ampak lej, ce manj trpijo, kot pod suzenjstvom vagine, jim dam prav. Clovek se naj ukvarja s tistim, cesar je sposoben.[/quote]

Spet se, kot vedno v teh debatah, postavljaš na žensko stran, pa ne glede na to, kaj zagovarjajo, zraven pa še trdiš, da ženska ni v središču tvojega življenja. Potem še trdiš, da drugi racionaliziramo, a forum je poln tvojih racionalizacij. Smešno.

Pošteno raje priznaj, da si tako vpet v ženski svet, da izven tega sploh nisi sposoben razmišlljati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close