Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dober nasvet ženskam

Dober nasvet ženskam

Čista resnica. Na podlagi tega pa ni več nobene logike se vezat z žensko, ker te samo izkorišča, to da te neki spoštuje se ti samo laže v obraz.[/quote]

Ti, DXY in še kdo tuka,j ste v svojih glavah obremenjeni s svojimi predsodki razumevanja žensk. “Glumite” toplo vodo!
Zadeve v odnosih so (lahko) enostavne in preproste. Bolje kot to filozofiranje, jih je prepustiti toku življenja.
To kar filozofira 5 % kao pomembnežev, tako ni merodajno.[/quote]

Ti se kr prepuščaj toku. Oz svojemu tichu. prepuščati se toku življenja je izgovor slabičev. Ki se v nadaljevanju zgovarjajo na usodo, previsoke preživnine, slab odnos z bivšo in 100 enih stvari, ko jih resničnost zahakla v vsem sijaju. Ker so se pač prepuščali toku.

Zadeve res niso tako preproste. Če bi bile, bi se vsi imeli fajn v odnosih. Preproste so le za tiste, ki so pogruntali, kako odnosi delujejo in se sedaj imajo fajn. Vsi ostali “študirajo” ali pa iščejo stranpoti, ker so obupali nad “študiranjem”.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zadeve res niso tako preproste. Če bi bile, bi se vsi imeli fajn v odnosih. Preproste so le za tiste, ki so pogruntali, kako odnosi delujejo in se sedaj imajo fajn. Vsi ostali “študirajo” ali pa iščejo stranpoti, ker so obupali nad “študiranjem”.[/quote]

“Conclusionis just a place where you got tired of thinking”

In tisti ki bi naj res pogruntali kako odnosi delujejo vemo da delujejo točno tako da te babnice izkoriščajo itd… Če to ne bi bilo res potem ženske ne bi imele seznamov kaj vse mora tip imet (stanovanje, na svojem živet, službo itd…) ampak bi ga ljubile zato kar je 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

[/quote]

Mislil sem bolj na tvoj lifestyle in budget (če predpostaviva da je res, pa to niti ni pomembno v debati)

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

V večini so ženske cca 95% khmm k ur be zato je z njimi treba tudi temu primerno ravnati.
Sam sem star 25 let in žensk ne jemljem niti malo resno enostavno sem prišel do te točke, da na ženske gledam kot na avte enostavno (sem tom leykis student) ko se naveličam njihove glupega razmišljanja in njihovega mišlenja, da mora tip kdaj pa kdaj jim kupit chanel/ louis vuitton torbico ali kaksne druge stavri takrat jih enostavno odpikam in grem do druge.

Če kdaj spoznam eno normalno žensko, ki nima sprane glave z tem glupim totalno zgrešenim naci feminizmom bom pripravljen se iti nekaj resnega. Poročiti se ne nameravam nikoli, ker kot moški jaz od tega nima absolutno nič razen stroška.

Današnja družba je dosegla, da moški nismo totalno nič vredni in, da je ženska nekaj več od moškega to se že vidi pri ločitvah, ko se gre za dodelitev otrok določenem staršu za skrbništvo…v večina primerov dobi otroka ženska moški mora pa plačevati preživnino…najbolj glupo mi je ko v takih primerih ljidje rečejo otrok potrebuje mamo aia a fotra pa ne al kaj …klasičen primer poniževanja in nespoštovanja moške populacije.

Ženske ste si več ali manj zakuhale to vse same zato je vse več fuk boyov in MGTOW moških, ki se ne mislijo it več vašega sranja enostavno se nam ne splača. Good luck women you will need it.

Najbolj zanimivo je, da te v nujnost romantične zveze z babo prepričujejo take, ki si med sabo pravijo vice v stilu..da ima samska ženska raje pršut v hladilniku kot svinjo na kavču itd….

In ko njihov feministični fašizem razkrinkaš in nanj odgovoriš z altrenativnim slogom lajfa, si pa njihov sovražnik ti, ne pa dedci s katerimi imajo opravka…

V nadaljevanju se bahajo s super vezami, čeprav bolj v pretekliku in bolj množini, kar seveda potrjuje, da imam prav. Moške dojemajo zgolj skozi prizmo zamenljivih idiotov.[/quote]

Tako je, saj je že nekaj časa marsikomu jasno da če ma tip prazna jajca po domače povedano, ga ne more nobena ženska premamit… zato pa ženskeindružba pod vplivom žensk tako poudarja tole monogamijo in ženske… na Danskem al kje že so uvedli dneve ko majo raj da seksajo… tak fejst tipom več ni do razploda zženskami ker se ne splača, pol pa preživnine itd… vse je na ženski strani, čim vstavi tip kurca v njo je konec, pa četudi prej podpišeta karkoli.

Zadeve res niso tako preproste. Če bi bile, bi se vsi imeli fajn v odnosih. Preproste so le za tiste, ki so pogruntali, kako odnosi delujejo in se sedaj imajo fajn. Vsi ostali “študirajo” ali pa iščejo stranpoti, ker so obupali nad “študiranjem”.[/quote]

Zanimiva trditev s strani nekoga, ki je rekorder po brezvsebinskih zapisih tukaj. Nič ni tebi enostavno. če bi ti bilo enostavno, bi enostavno odnos živel, ne pa visel tukaj.

Do tega pride, ko clovek zacne vse pretirano racionalizirat. Obrambni mehanizem pac. Ampak lej, ce manj trpijo, kot pod suzenjstvom vagine, jim dam prav. Clovek se naj ukvarja s tistim, cesar je sposoben.[/quote]

Spet se, kot vedno v teh debatah, postavljaš na žensko stran, pa ne glede na to, kaj zagovarjajo, zraven pa še trdiš, da ženska ni v središču tvojega življenja. Potem še trdiš, da drugi racionaliziramo, a forum je poln tvojih racionalizacij. Smešno.

Pošteno raje priznaj, da si tako vpet v ženski svet, da izven tega sploh nisi sposoben razmišlljati.[/quote]
Ne priznam, pa če me zraven dobiš. 🙂
Hočeš mogoče povedati, da so za vse težave med ženskimi in moškimi, krive ženske? No, niso, da te razsvetlim.
Torej ste za le te krivi tudi moški. In če kaj vem, si med prvimi v vrsti, ki se jih izogiba. Verjetno ne, ker bi bile tako fajn. 🙂
Takoj, ko vam kdo kaj očita, se začnete braniti s takimi, kot se ti sedaj poskusil. Prevzemi svoj del odgovornosti, da teh odnosov nimaš, pa rešeno, kaj se ven vlečeš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

“Conclusionis just a place where you got tired of thinking”

In tisti ki bi naj res pogruntali kako odnosi delujejo vemo da delujejo točno tako da te babnice izkoriščajo itd… Če to ne bi bilo res potem ženske ne bi imele seznamov kaj vse mora tip imet (stanovanje, na svojem živet, službo itd…) ampak bi ga ljubile zato kar je :)[/quote]
No ja, to so tvoje izkušnje. Eni pa vemo, da nas banice izkoriščamo, mi pa njih in se imamo čist lepo. Bogi ti, ki ne znaš izkoriščat. 🙂

Najbolj zanimivo je, da te v nujnost romantične zveze z babo prepričujejo take, ki si med sabo pravijo vice v stilu..da ima samska ženska raje pršut v hladilniku kot svinjo na kavču itd….

In ko njihov feministični fašizem razkrinkaš in nanj odgovoriš z altrenativnim slogom lajfa, si pa njihov sovražnik ti, ne pa dedci s katerimi imajo opravka…

V nadaljevanju se bahajo s super vezami, čeprav bolj v pretekliku in bolj množini, kar seveda potrjuje, da imam prav. Moške dojemajo zgolj skozi prizmo zamenljivih idiotov.[/quote]

Tako je, saj je že nekaj časa marsikomu jasno da če ma tip prazna jajca po domače povedano, ga ne more nobena ženska premamit… zato pa ženskeindružba pod vplivom žensk tako poudarja tole monogamijo in ženske… na Danskem al kje že so uvedli dneve ko majo raj da seksajo… tak fejst tipom več ni do razploda zženskami ker se ne splača, pol pa preživnine itd… vse je na ženski strani, čim vstavi tip kurca v njo je konec, pa četudi prej podpišeta karkoli.[/quote]
Tole se pa meni bere tako… “čuj veš kaj, jaz ne upam živeti z babnico, če pa takoj ko se mi jajca malo napolnijo, ne znam več trezno razmišljat. Kar vse je po njeno”. Grem raje svojo pot. 🙂

O moški, moški !!! ??? . Take stvari, ki jih tukaj pišeš in zelo grdo kritiziraš in govoriš o ženskah in celo o moških jim pereš možgane in razlagaš spoznanja je : TOO MUCH !!!!!!!
Brigaj se zase,/ ti je to kaj znano??? / in pusti druge ljudi na miru/ s to filozofijo/, smo različni, a ne ?!!!. Napisano kratko in jedernato/ brez filozofije/ ,ker s takimi ljudmi se jaz ne spuščam v razgovor -debato.Lep pozdrav in veliko pozitivne energije.

Suma sumarum moski smo tak blagoslov, glavni zadetek na lotu zivljenja da morate zenske biti v ekstazi ce se vam kdo samo pribliza in ogovori 😉

Vaš link

Tako je, saj je že nekaj časa marsikomu jasno da če ma tip prazna jajca po domače povedano, ga ne more nobena ženska premamit… zato pa ženskeindružba pod vplivom žensk tako poudarja tole monogamijo in ženske… na Danskem al kje že so uvedli dneve ko majo raj da seksajo… tak fejst tipom več ni do razploda zženskami ker se ne splača, pol pa preživnine itd… vse je na ženski strani, čim vstavi tip kurca v njo je konec, pa četudi prej podpišeta karkoli.[/quote]
Tole se pa meni bere tako… “čuj veš kaj, jaz ne upam živeti z babnico, če pa takoj ko se mi jajca malo napolnijo, ne znam več trezno razmišljat. Kar vse je po njeno”. Grem raje svojo pot. :)[/quote]

Ne beri več, ker nikol nisi znal 🙂

Ne bluzi, povej to feministkam da naj druge pustijo pri miru ne pa da posiljujejo vse okrog sebe z seksizmom in enakopravnostjo.

Ja, takšno predstavo imajo nekateri. Če ni tako, potem pa so ženske izkoriščevalke. 🙂

Ne vem od kod enim prepricanje, da gre za kritiko zensk. Gre za cisto nekaj drugega. Razumevanje zenske narave. Kako dalje, pa se lahko vsak odloci. In, ce mu kljub vsemu poroka ustreza, se naj pac poroci. Lahko gre med menihe. Lahko… Osebne odlocitve.

Ce kaj, je smesto to, da se imajo moski, ki se vedno verjamejo v dedka Mraza, za neke superiorneze. Kot, da MGTOW tipi ne vemo, da lahko resna veza z zensko “krasno” laufa. Tako dolgo dokler moski zivi v skladu z zensko agendo. In tudi, ce s te poti skrene, bo se naprej “laufalo”, dokler izbranka ne najde boljse alternative, ki bi ji lahko zaupala. To lepo povzame Briffault’s law, ki pravi: “The female, not the male, determines all the conditions of the animal family. Where the female can derive no benefit from association with the male, no such association takes place.”

Na prejsnji strani sem napisal, da je moc na zenske in moske gledati kot na pse in macke. Pes se naveze na konkretnega cloveka. Konkretno, moski za dejansko zaljubi v zensko, osebo. Medtem ko se macka naveze na konkretno uslugo, oseba pa je pri tem hitro zamenljiva, sekundarnega pomena, Ali, konkretno, zenski je pomembno ali od moskega dobi kaj potrebuje. Kdor kaj ve o razliki med mackami in psi, mu bo vse jasno. Kdor tega ne zeli razumeti, pa se bo iz napisanega norceval, relativiziral.

Nic hudega, ce moskega taksna asocijacija zadovoljuje. Problem je bolj v tem, da v moderni druzbi, sploh v feminiziranem zahodu, velja prepricanje, da smo si moski in zenske enaki. In, posledicno, smo moski od malih nog prepricani, da funkcioniramo enako. Skratka, moski, pes, verjame, da je tudi zenska pes. Ne razume, da je macka. In potem ga mora sele zivljenje izuciti kako je na stvari.

Čas za seks je, ko si mlad junc. kdor se ni naskakal po babah do 30-ega, je vse zamudil. 20-letnike je brezveze prepričevati v MGTOW, do svojih izkušenj morajo priti sami. res pa je, da je težko v MGTOW prepričevati večne potrebneže, ki so v lajfu dali 2-3 babe skoz in zdaj vsem solijo pamet, kako je kavs bistvo življenja. Doktrina pussy powerja je tako močna ravno zato, ker je večina dedcev v mladosti preveč presranih, da bi si sploh pridobili potrebne izkušnje. Zato na ženske še vedno gledajo iz položaja podložnika, ki mu še ni bilo dano vstopiti v tempelj svetega poželenja.

Sit lačnega ne bo prepričal. V bistvu pa seks ni nič posebnega. To vse vsak dec, ki je svoje dal skoz. Predvsem pa seks ni kaj tako posebnega, da se je zanj vredno poniževati celo življenje, sploh ker bomo moški po 50-em itak na pol impotentni.

V bistvu je večina samskih ali ločenih moških po 45-em mgtow-jevcev. Prepoznate jih tako, da ne sodelujejo v šankovskih seksualnih debatah in da znajo sami skrbeti zase.

To je en boljših primerov in razlag… samo redkokdo bo tole razumel 🙂 ali pa želel razumeti

Kok je carsko brat prispevke Rasputina.

Men je pa čedalje bolj carsko, da sem ženska. Bolj ko udrihate, pomembneje se počutim.

NE vem za tebe, ampak meni je prav tako pomembno, kaj od ženske dobim, ni ona nekaj izjema, kar se tega tiče.

Ti si lahko vesel, da sploh maš žensko. Tko da kej visokih zahtev tko ne moreš met…

NE vem za tebe, ampak meni je prav tako pomembno, kaj od ženske dobim, ni ona nekaj izjema, kar se tega tiče.[/quote]
Toliko te ze poznam, da vem da bos tocno to napisal. Ne skrbi, ne bom se trudil “spreminjati” tvojih prepricanj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close