Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dober nasvet ženskam

Dober nasvet ženskam

Odrasel dec si gre tud vn iskat babo, ne uporablja za to najstniških portalov. Da gre en tak k ti druge označevat za mamine sinčke se mi zdi prav komično.

Po tolikih letih bi se vidva lohka dobila, pa spila vsaj en pir, mislim vsak svojega:).

Da bi se lahko v živo s takim človekom pogovarjal bi mogu še kej več kot samo en per spit.

Saj veš…roka tako in roka tako:)).

Jaz sem tud šel ven po njo. Kako si si pa ti to predstavljal, da klikneš in že pride na dom, kot roba s kitajske? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne bi se čudil, da si jo res s Kitajske naroču. Eno napihljivo lutko, k si ji pol dal ime Petra.

No te pa so za take, ki so jim zenske gnile. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sej si tud ti gnil s temi sarkastičnimi pripombami, ko si prezabit, da bi se znal vključit v debato, pa potem špikaš z enovrstičnicami in igraš vaškega norčka. Tja na ljubezenske nasvete se prestavi, MGTOW ni primerna tema zate.

Men solze tečejo od smeha, ko berem vaše razlage, zakaj ne dobite za ga namočit…
Ja pa jasno, dejte no pokazat nam ženskam, kje nam je mesto in to tako, da ne boste seksal :-))))
LOL…
Dej še kej napiš no…se bomo še mal smejal.[/quote]
Kot da ne vem, da se najvecji imbecili najvec smejejo. Uzivaj! :)[/quote]

Mah…sej provzaprov je že dolgčas…tukaj zbrane perle bote kao babam dali vetra…tako, da ne bote seksal….. ker babe so jadajdadajada…
Zeeeeh. Zabavajte se dalje, fantje.

Smo del narave, vladajo nam nagoni, hormoni, cikli, energija, …., in kako preseči to silo, ki nadzoruje tvoj življenjski program. ??? Vsaka filozofija, sistemi, religija, politika,,je tako blef in zavajanje, pranje možganov, programiranje,…. Tisti, ki se prebujate in ste drugačni, iščete nove poti, ki tako vodijo v nov blef…. srečno in vse dobro vam MGTOW moškim, v iskanju vaše resnice…

manj le takrat kadar si ji zanimiv oz. “privlacen” zaradi tega kar ji laht”, ki ga ima v mislih. Projekt je lahko vse od seksa, sicer bolj redko, pa do zveze, ocetovstva, karkoli, morda obeta skupnega dopusta, raznorazne pomoci ali kMorebiti pa je le v fazi zivljenja, kjer zeli jezo zliti na druge “drugacne” zenske in ji prides prav v ta namen. Sicer pa so taksni pogovori cista potrata casa.

Zenska smisel moskega dozivlja popolnoma drugacn naiven moski, skratka vecina, dozivlja zensko. In naivno verjamejo, da so zenske enake. Slednje ne velja le v kontekstu parckanja. Velja celo v kontekstu druzinski odnosov! Cesar se MGejo ne.

Vecina moskih si v najslabsem primeru od zenske zeli zgolj seksualno zvezo. Sila redki bi jo kako drugace izkoristili. Nekateri morda za brezplacno gospodinjenjo, ipd. Velika vecina moskih, blue pill naivnezev, je zenskam pripravljena ugajati na vse mozne nacine za razno drobce naklonjenosti in odobravanja. Zrtvovali se bodo. Prilagodili. Podredili. Vse za p zenske, ki jim je fizicno privlacna in seksualno zanimiva.
Medtem pa se zenska nikakor ne bo spustla v karkoli z moskim, ce si ne bo obetala konkretno kratkorocne ali dolgorocne koristi. In to je sila sila redko goli seks, odobravanje, ipd. Pa se takrat gre bolj za njene custvene potrebe kot kaj drugega. In vecje kocne koristi za potrebe svoje agende, bolj se bo pripravljena kratkorocno “zrtvovati”, da do njih pride. Bolj pristna bo na kratke steze. Celo na dolge. Dokler bo v moskem videla agenta, ki sluzi njeni agendi! Slednja se seveda spreminja. Hedonisticna prilagoditev njsko ustrezal, ker je morda nezavedno predano sluzil njeni agendi, bo odletel cim ji vec ne bo pripravljen ali sposoben “slediti”, v bistvu pa ovanjem. Ko in ce si bo uspela pripraviti teren za po njenem mnenju dovolj zanesljivo boljso prihodnost brez njega. Seveda se lahko krepko zaj… ampak to je ze druga tema.

Čisto flancanje

Razlog, da mnoge zenske vztrajejo v “mrtvih” zvezah je razen raznih patoloskih oblik obnasanja pogosto ravno to, da gospe ne najdejo nic boljseganesle. Ne nujno boljsega moskega. Lahko le ugodnejse zivljenske okoliscine. In vztonca vecina h zakonov. Pa ne le konca. Po tem principom se celo zacne vecina vez med popolnimi povprecnezi in nize. Ne najbolj privlacna trgovka Jozica zahakla slosarja pijancka Jozeka, ker je ze davno obupala nad sanjami, da si bo druzino ustvarla s kaksnim jo ze davno razocarali. Pa tudi njena lastna situacija je vse prej kot obetavna. K nekomu se bo treba prisesati. Jozek ji pa tako krasno piha na duso, da je vsa medena, ko pomisli, da bo koncno imela otroke, pa sv
oje stanovanjce ima. Mlademu potrebnemu Jozeku se predvsem seksa. Jozica pa v Jozeku predvsem vidi utility, agenta za uresnicitev svoje agende. In… zivljenjeprepricana v trdnost veze, bo Jozek zacel dobivati zivljevanj, nasvetov, predlogov, da svojo energijo strogo usmeri v podpiranje Jozicine agende, prodane mu kot tudi njegove agende. In bolj ko bo Jozek beta tip, bolj bo ponotranjil njeno agendo, jo pred sirno javnistjo zagovarjal, pa ceprav ga bo se naprej sral, ker pac enostavno ni to kar bi se Jozica zelela.

Pred leti, ko sem se dodobra zavedel zenske narave, zaradu studijozne narave in seveda preteklih izkusenj, sem si rekel, I am gonna beat them at then zazivel uzivasko zivljenje kjer bo na prvem mestu ne toliko trenutni uzitek ampak bolj mojaeta. Zenska pa bo predvsem zamenljiv utility za povecanje mojega uzitka. Zato sem se v karkoli z zenskami spustil s svojo racunico, nic vec naivno. namrec, zivel sem v zavedanju kaj in koliko s katero zensko tvegam in jasno mejo koliko sem pripravljen zrtvovati za karkoli od nje ze dobim. Tako casa kot denarja.. Vecinoma je bil v igri seks. Ne pa vedno. In sem si dal duska. Ko bi postalo predrago, v kateremkoli smislu, pa bi sel dalje. In bolj ko sem postajal izkusen, hitreje sem jih znal prebrati. Bore malo casa sem potreboval, da mi je postalo jasno, kam pes taco moli, zakaj je z mano, in kako in kdaj se bo zadeva koncala. Tako kdaj bom jaz koncal, kot kdaj bi ona koncala, spremenila svoje obnasanje, … ce bi naivno vztrajal in se razdajal, ker poznam meje svoje pripravljenosti ugajati. To velja tako za razna znanstva s seksualno komponento kot kvazi prijateljstva s puncami. V bistvu sem v enem obdobju z zenskami prav eksperimentiral, in to intenzivno. Te reci so mi bile dejansko full-time fokus zivljenja, s ciljem bolje spoznati zensko naravo. Skozi to pa seveda tudi uzivati. Kar je cisto nekaj drugega kot to cesar sem se sel v mladosti; trud v smeri “razumeti” zenske, kako jih zavesti, kasneje razumeti cross-cultural problematiko, itd.

Poznavanje teorije pri vsem tem seveda pomaga. Vendar sam sem se precej vec naucil skozi lastne izkusnje. Sicer sem kar nekaj casa posvetil online izobrazbi, tudi raznoraznim MGTOW kanalom. Pred leti je bilo tega tako precej manj kot danes. Ampak, iskreno povedano, preveckrat sem opazil cisti amaterizem pri razlagah tega ali onega. Saj ne, da se z raznimi zakljucki ne bi strinjal. Bolj me je motilo neredko laicno posluzevanje antropologije za potrebe racionalizacije neke vrste obnasanja, npr. Ceprav so na koncu, po moje, prisli do pravilnega zakljucka. Vidim pa, da se je kvaliteta v zadnjem casu precej dvignila.

Samo pocasi sem spoznal, da mi razno razni conquests pomenijo vse manj in manj. Se seksa sem se prenasitil. Navelical enih in istih viz, nujnosti raznovrstnega ugajanja, da do seksa, avanture, veze, … pride. Pa se potem gre bolj kot ne spet za ugajanje zenski. Iz cloveka, ki je bil ponosem, ko mu je zenska rekla, da je najboljsi jebac kar jih je imela, sem postal clovek, ki ga je minilo veselje zenske zadovoljevati. Pa kaj sem jaz, sem se vprasal, na svetu, da zadovoljujem zenske ali sebe. Ze res, da bolj ko zensko popedinas, vecja je verjetnost, da bos od tega tudi sam nekaj imel, da bo vplivalo na njen odnos do tebe, itd. Vendar, ko sem potegnil crto pod to kar dan in kar dobim, sem spoznal, da niti v vecini se tako ohlapnih vez zame ni nobene racunice. Zguba casa, zguba energije, zguba fleksibilnosti, padec zivljenskega standarda. In, posledicno, sem se z zenskami prenehal aktivno ukvarjati. Se pravi, da so moji stiki z njimi postali omejeni na situacije, ko me one pur

Zgoraj čisto flancanje!

Smo del narave, vladajo nam nagoni, hormoni, cikli, energija, …., in kako preseči to silo, ki nadzoruje tvoj življenjski program. ??? Vsaka filozofija, sistemi, religija, politika,,je tako blef in zavajanje, pranje možganov, programiranje,…. Tisti, ki se prebujate in ste drugačni, iščete nove poti, ki tako vodijo v nov blef…. srečno in vse dobro vam MGTOW moškim, v iskanju vaše resnice…

Kratko, jasno, logično!
Petka!

Ne vem kaj se zenske sploh silite v tej temi. Ni vam namenjena. Ne zanimajo nas vasa mnenja. Ne zanima nas kaj si o nas mislite. Ne da se nam brati vasih zablod. Za mnoge MGTOW ne obstajate. Zame pa… moja stvar. Za to kar si forumske mone mislite, zenske, mi je vsekakor popolnoma vseeno. Po privlanosti ste mi tam nekje z gobavci. Ciao…

Pol pa lepo prosim dečki dragi, pogovarjajte se o sebi, o svojih projektih, ciljih, življenju, na pa čist v vsako repliko vlačit žensk. Pa ženske so take , pa ženske to, pa ženske ono…
Koji k so vam ženske skoz na tapeti….puste nas na mir, pa bluzite dalje, ko vas j.

“Puste nas na mir”, kot da kdo direkt tebe omenja. Spet nepotrebno iskanje pozornosti. Treba zdej cel cirkus iz tega narest,, uboga reva se počut napadena, a samo izmenjujemo si mnenja o babah. Še prijavo pošlji zarad psihičnega nasilja.

Ce bi rad mir, jih pa nehaj omenjat in govorit o njih. Ze to, da to pocnes, ti pove, da ti ne daju miru v tvoji glavci.

https://www.youtube.com/watch?v=j6dXmsR4_VQ

Se pravi, to naj bi bila tema, kjer ‘gredo moski svojo pot’, pa se se vedno pogovarjate samo o zenskah. Bi mislila, da bodo debate o sportu, hobijih, potovanjih, karieri…
Naaah, samo o zenskah.

Dobro vam gre tale vas mgtow v praksi 🙂

Dokler se samo pogovarjaš o njih si še okej. Vseeno pa prosti čas preživimo bolj kvalitetno, kot večina vezanih. Kot samski lahko počneš kar ti paše, ženska ti odvzame svobodo in te prisili, da se ukvarjaš več z njo kot s samim sabo.

Kvaliteta preživljanja prostega časa je hudo relativen pojem zato so tvoje reference nične.
Če se ti je muka “ukvarjat z babo” potem to ni zate.,Nič te ženska ne sili, to je lahko zgolj tvoja želja bit z njo, v nasprotnem nima smisla.

Seveda ti ženske ne rabiš, ti prihajaš nete strani po svojo dozo čustvene povezanosti z ljudmi.
Kakor komu paše…

Če si že obtičal z njo, potem boš težko vn prlezu, te želje, k jih maš zdej bojo do takrt že izpuhtele v zraku. Postal boš neambiciozen družinski feget, čisto nasprotje tega kar si bil nekoč. Ni to noben napredek, če si se vdal sistemu.

Ta video si poglej, mogoče se boš še kej novga nauču:

https://www.youtube.com/watch?v=uVz9lvLKtFA&t=1s

Kva je nekulturni?
Ne rabte bab, pa sami sebi ste zadost, pa blablabla….a v vsakem odgovoru po vrsti samo ženske to pa ženske ono…cela tema namenjena temu, da trepljate drug drugega po rami in šimfate babe.
Tko kot vsak pijanček za šankom že stoletja…sam da – ziher, vi ste ČIST DRUGAČNI – ker imate Ime….kao FILOZOFIJA je to zdej…pa da crkneš…
Izmenjujete si mnenja o babah….pezdetki eni….

Kva je nekulturni?
Ne rabte bab, pa sami sebi ste zadost, pa blablabla….a v vsakem odgovoru po vrsti samo ženske to pa ženske ono…cela tema namenjena temu, da trepljate drug drugega po rami in šimfate babe.
Tko kot vsak pijanček za šankom že stoletja…sam da – ziher, vi ste ČIST DRUGAČNI – ker imate Ime….kao FILOZOFIJA je to zdej…pa da crkneš…
Izmenjujete si mnenja o babah….pezdetki eni….[/quote]

Kot da bi opisala feministke in borke za enakopravnost… sam par besed zamenjaš 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kva je nekulturni?
Izmenjujete si mnenja o babah….pezdetki eni….[/quote]

Kot da bi opisala feministke in borke za enakopravnost… sam par besed zamenjaš :D[/quote]

Al pa cele stavke, al pa kar vse skupaj. A ti si debilen al kako?

Neverjetno, kakšno moč imajo a? :))

Saj veš, da to so lastnosti copatarjev? Lastnost, katero rad lepiš drugim. Drugače pa je pametno, da se odmakneš od žensk, če si potencialen copatar. Ni pa lepo, da vso krivdo pripisuješ njim, ker se z aviona vidi tvoja nemoč, ki jo s tem izražaš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close