Dober nasvet ženskam
Da si lahko copatar moraš najprej met žensko. Niti osnovnih pojmov nimaš razčiščenih vidm. V nemočnem položaju si ti, zdej k nimaš več druge kot vstrajat v zvezi in skrbet za froca.
Kva je nekulturni?
Ne rabte bab, pa sami sebi ste zadost, pa blablabla….a v vsakem odgovoru po vrsti samo ženske to pa ženske ono…cela tema namenjena temu, da trepljate drug drugega po rami in šimfate babe.
Tko kot vsak pijanček za šankom že stoletja…sam da – ziher, vi ste ČIST DRUGAČNI – ker imate Ime….kao FILOZOFIJA je to zdej…pa da crkneš…
Izmenjujete si mnenja o babah….pezdetki eni….[/quote]
S takimi posti samo zlivaš svojo zafustriranost nad moškim spolom. Ni moj problem, če se zapletaš s samimi debili, k te izkoriščajo, varajo, delajo norca iz tebe. Mogoče bi mogla pa še ti svoj kanal začet, recimo FGTOW. Lahko pa tud lezba postaneš, če želiš, noben te v nč ne sil.
Kva je nekulturni?
Ne rabte bab, pa sami sebi ste zadost, pa blablabla….a v vsakem odgovoru po vrsti samo ženske to pa ženske ono…cela tema namenjena temu, da trepljate drug drugega po rami in šimfate babe.
Tko kot vsak pijanček za šankom že stoletja…sam da – ziher, vi ste ČIST DRUGAČNI – ker imate Ime….kao FILOZOFIJA je to zdej…pa da crkneš…
Izmenjujete si mnenja o babah….pezdetki eni….[/quote]
S takimi posti samo zlivaš svojo zafustriranost nad moškim spolom. Ni moj problem, če se zapletaš s samimi debili, k te izkoriščajo, varajo, delajo norca iz tebe. Mogoče bi mogla pa še ti svoj kanal začet, recimo FGTOW. Lahko pa tud lezba postaneš, če želiš, noben te v nč ne sil.[/quote]
Ja itak. men gredo sam pezdetki na jetra, ki iz lastne nemoči ne znajo druzga, ko šinfat čez ženske, kao te so jim vsega krive…jadajdadajada.
Moški so drgač čist ok. Sam da tlele na tej temi ni nobenga daleč naokol..
Če bi bla zdej srečna v zvezi sploh ne bi brala te teme, kaj šele, da bi se neki bunila in nas zmerjala s pezdetki. Nismo ti mi nč slabga nrdil.
Enkrat sem ze dal v razmislek primerjavo med psi in mackami. Moski smo dosti bolj podobni psom. Navezemo se, ljubimo, osebo. Zenske so precj bolj podobne mackam. Navezejo, ljubijo, “storitev”. In, kot ze rec eno, kodr vsaj malo pozna macke in pse, mu bo vse kristalno jasno.
Pri tem ni naceloma nobenega problema. Vidi cuda. Moski in zenske smo si pac razlicni. Problem je drugje. In sicer v prepricanju vecine moskih, da so tudi zenske po obnasanju in razmisljanju take kot moski. Saj ne da so zenske kaj boljse. Tudi same zivijo v veri, da so moski po obnasanju in razmisljanju taksni kot one, macke. 🙂
In sedaj kljucno. Ste ze slisali za naslednji rek? It ain’t what you don’t know that gets you. It is what you think you know but it just ain’t so. Ko ljudje zivimo v zablodi…
Veste, ko zenska enkrat vec ne vidi “uporabne vrednosti” v moskemu, ne bo vec “zaljubljena”, lol. In, ce/ko bo prepricana, da ima dovolj zanesljivo alternativo, solo ali z novim tipom. bo… ciao, ali pac vztraja v mrtvem zakonu, zvezi, … 🙂
Je pa treba razumeti “uporabno vrednost”.
Ko si zenska zeli nekaj doseci… Ce ji moski pri projektu utegne pomagati, se bo zacela ozirati po tipih, agentih, ki bi ji pri zacrtanem utegnili pomagati.
Tu gre lahko za marsikaj. Morda si zeli visji zivljenski standard. In bo primarno iskala takega, ki ji to lahko nudi. Morda si zeli doloce tip zivljenja. In bo primarno iskala tipa, ki je v tem stilu zivljenja dober. Morda si zeli pomoc pri tem ali onem, postati bolja kolesarka, sahistka, tako ali drugace napredovati. In ze ji bodo najbolj “zanimivi” tipi, ki ji lahko to nudijo. No, morda si zeli postati mama. In ze bo ocetovski potencijal kljucnega pomena pri procesu selekcije tipa. Lahko pa je le v kurcu po pocutju in si zeli nekoga da ji piha na duso. Vedno gre za iskanje koristi. Moski, predvsem mlajsi, ki jih hormone se na polno dajejo, na tak nacin prav gotovo ne razmisljajo.
In kje je sedaj problem? Problem se pojavi scasoma. Morda moski (novim) zenskim apetitom, novemu/naslednjemu pprojektu, noce ali ne more vec slediti. Z angaziranjem na “projektu” (vec)ne dosega zenskih pricakovanj. Itd.
Moski pa verjame, da ga je zenska izbrala, ker ji je tako vsec, lep, posten, pameten, delaven, bla bla. Ja, ze, ampak vse ne bi bilo nic, ce ne bi v njem videla volje potencija za delo na NJENEM projektu. Slednje, odvisno od tipa projekta pac, zenske marsikdaj tudi diektno povedo. Sploh, ce so samozavestne, imajo obcutek, da jim ne manjka drugih kandidatov, itd. Ne pa vedno. Sploh, ce so negotove, imajo dvome, jih je sram, se bojijo, da bi tip usel, itd, No, tipi pa marsikdaj pristanejo na “ponujen” ali podtaknjen jim “project”, iz cisto drugih razlogov. Morda v zelji, da bodo “izbrani” zensko celo prepricujejo, da imajo tocno taksne sanje, itd. Koliko zensk bi vam znalo to povedati. Cemu? Fukfehtarji, desperadoti, … s hormone preplavljeni buhtli.
Me slisite? Moski je za zensko projektni delavec. Kar se ne pomeni, da si ga naivno ne zamislja ko vsezivljenskega delavca. Svoje narave tako ne razume. Kaj sele moske. In zivi v utopiji, da ji bo tip celo zivljenje sluzil. Vendar najbolj pomemben ji je project. In kako ji moski pri projektu lahko pomaga. Zato ji ga ne bo pretezko zamenjati, ce bodo alternative.
Veste, ceprav mi je narava mack jasna, jih imam se vedno rad. In tudi zato, ker poznam zensko naravo, se ne pomeni, da moram zenske sovraziti. Pomeni predvsem to, da se cesarkoli z zenskami ze grem, kolikor se mi sploh se da, se grem z glavo. Pazljivo, premisljeno. Kot trgovanja na borzi. With entry and exit strategy, and a clear stop loss sell order. Pa se to le takrat kadar gre za great opportunity. Brezglavo, slepo zaljubljen, pripravljen razdajati se, …. recept, da te se tako dobronamerna zenska obere brez kancka slabe vesti.
Samo ko seks moskemu enkrat vec ni glavnega pomena mu zenska lahko bore malo ponudi. Po vecini je predvsem breme, ovira in strosek. Saj veste kar pravijo, moski z leti zacnemo na zenske gledati tako kot zenske na moski od same starta. Imam od nje kaksne koristi. Zato je za starejse zenske tudi tako zelo pomembno, da je situirana. Revna 40 letnica s tremi otroki? Boze sacuvaj… Mora biti tip res totalni blue pill naivnez.
Kot prvo, MGTOW se ne nujno pomeni, da smo menihi. Kot drugo, pac se nisi dojela, da gre pri vsem tem predvsem za osvescanje, informiranje.
Dajmo to malo razcepit. Moški po tvoje ljubi osebo, ženska pa storitev. Ampak ženska oseba ni neka prazna lupina, ampak ima neke lastnosti. Te neke lastnosti morajo biti izpolnjene, da jo lahko ljubiš, da jo sploh vzljubiš. Te lastnosti so njena dejanja do tebe, njene usluge tebi, ok tudi njen videz igra kar veliko vlogo (karko pri komu). Ti hočeš tu prikazat neko razliko na čuden, meni nerazumljiv način.
Če se ženska naveže na “storitev”, mora to storitev nekdo opraviti. In če je moji všeč moja storitev, sem ji posledično všeč tudi jaz, moja osebnost.
Samo iz druge strani si pogledal na zadevo, v bistvu sploh nisi dokazal nobene razlike med moškim in ženskim načinom izražanja”ljubezni”. In po moje je tudi ni, vsaj ne takšne, kot jo želiš ti tu prikazat.
Kot bi opisoval razlike med dvema enakimi avtoma. Enega bi gledal od spredaj, drugega pa od zadaj in bi verjel, da je med njima precejšnja razlika. Mogoče ni najbolj posrečena primerjava, je pa blizu.
Nerazumljivo ti je, ker si butelj. Sorry ampak ni druge razlage.
Dajmo to malo razcepit. Moški po tvoje ljubi osebo, ženska pa storitev. Ampak ženska oseba ni neka prazna lupina, ampak ima neke lastnosti. Te neke lastnosti morajo biti izpolnjene, da jo lahko ljubiš, da jo sploh vzljubiš. Te lastnosti so njena dejanja do tebe, njene usluge tebi, ok tudi njen videz igra kar veliko vlogo (karko pri komu). Ti hočeš tu prikazat neko razliko na čuden, meni nerazumljiv način.
Če se ženska naveže na “storitev”, mora to storitev nekdo opraviti. In če je moji všeč moja storitev, sem ji posledično všeč tudi jaz, moja osebnost.
Samo iz druge strani si pogledal na zadevo, v bistvu sploh nisi dokazal nobene razlike med moškim in ženskim načinom izražanja”ljubezni”. In po moje je tudi ni, vsaj ne takšne, kot jo želiš ti tu prikazat.
Kot bi opisoval razlike med dvema enakimi avtoma. Enega bi gledal od spredaj, drugega pa od zadaj in bi verjel, da je med njima precejšnja razlika. Mogoče ni najbolj posrečena primerjava, je pa blizu.[/quote]
Marko, tip nima kaj drugega ponudit ženski kot svojo storitev, ker je čustveno prazen, zato izbira zgolj take, ki so “za storitev” in po teh sodi vse ostale. Skratka on ni kriv, vsi drugi so “napačni”….
Kaj si ti za ena občutljiva dušica. hov, hov, hov. 🙂
Blue pill man se mi reži, oh noez 🙁
Kot bi opisoval razlike med dvema enakimi avtoma. Enega bi gledal od spredaj, drugega pa od zadaj in bi verjel, da je med njima precejšnja razlika. Mogoče ni najbolj posrečena primerjava, je pa blizu.[/quote]
Kot popolni blue pill naivez si mi poskusil razloziti, da so macke = psom. 😀
Kot popolni blue pill naivez si mi poskusil razloziti, da so macke = psom. :D[/quote]
In ti kot popolni (piiip) nisi hotel razumeti. :))
Hej, Marko, si še poročen (s P.)?
Saj pa ko te ženska enkrat dobi v kremplje, moški ne more več pobegnit od tam. Po izkušnjah naših izkušenih žrebcev lahko to le potrdim. 🙂
Saj pa ko te ženska enkrat dobi v kremplje, moški ne more več pobegnit od tam. Po izkušnjah naših izkušenih žrebcev lahko to le potrdim. :)[/quote]
☺️ Odlično
Wow, nisem mislil, da bo tema tako zrasla (par strani) !
V duhu poganstva (opla, mislim kristjanstva), spodaj popam par “biblijskih rdeče tabletnih”:
Zadnji del govori o preživnini v bistvu…
Malce še pod vplivom “čakija”…
https://www.youtube.com/watch?v=bjY2ckB5ngI
https://www.youtube.com/watch?v=oe6iwssMrU8
Drugače pa obnavljam(o) eno Leyboldo-ovo vakuumsko črpalko med prazniki, he he…
Forum je zaprt za komentiranje.