Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dober numerolog, ki ti predlaga novo ime

Dober numerolog, ki ti predlaga novo ime

Pozdrav, ali mi zna kdo priporočit osebo ki se ukvarja z numerologijo v tem smislu, da ti tudi konkretno pove predlog za novo ime?

Ne rabim numerologov, ki ti samo povejo glede številk kaj se ujema in kaj ne, rabim to, kar sem napisala zgoraj.

Lahko je tudi kdo, ki se s tem ukvarja ljubiteljsko, bom vesela kontakta. Če je problem glede kontakta, napišite pa bom jaz napisala svoj mail in me potem tja kontaktirajte.

Hvala za pomoč!

Lp

Za ime si daj svoj priimek, za priimek si daj svoje ime.

To povej desetim kolegicam in izpolnile se ti bodo 3 želje.

Zabavno 😉

Vseeno bi želela, če kdo pozna koga, da mi tu napiše. Hvala!

Ne verjami numerologiji in takšnim bedastočam.

Še enkrat – ne potrebujem takih nasvetov. Naj povem še to, da ne gre za to, da bi si želela sama spremenit ime (no, mogoče priimek če se bom kdaj poročila :D), gre za to, da bi rada z nekom ki se s tem ukvarja, naredila nek manjši “intervju”, če bi bila ta oseba za. Vprašanje ali tri, to je to. Seveda bi tudi plačala storitev.

Torej še enkrat – če kdo pozna koga, naj mi prosim sporoči.

Poznam. Lahko. Ce potrebujes novo ime si ga spremeni. Celo v solane podpisovanja se hodi.

Odgovor na objavo uporabnika
Noname123, 26.05.2025 ob 06:59

Pozdrav, ali mi zna kdo priporočit osebo ki se ukvarja z numerologijo v tem smislu, da ti tudi konkretno pove predlog za novo ime?

Ne rabim numerologov, ki ti samo povejo glede številk kaj se ujema in kaj ne, rabim to, kar sem napisala zgoraj.

Lahko je tudi kdo, ki se s tem ukvarja ljubiteljsko, bom vesela kontakta. Če je problem glede kontakta, napišite pa bom jaz napisala svoj mail in me potem tja kontaktirajte.

Hvala za pomoč!

Lp

Tajne Brinjeva ima zanimive analize na področje numerologije. Tudi šolo/tečaj ima. Občasnih preberem kaj…

Ima svojo spletno stran.

New Report

Close