Dober odvetnik za delitev premoženja
bodi poštena ne glede,da imaš 2 otročka.
Znanka se ni hotela izseliti iz hiše,ki je last tasta in tašče.,ker je hotela polovico?? v 9 letih je delala 1,5 leto.
Tip ji je dajal določeno količino denarja pa je hotela polovico.Potem so ji izklopili elektriko in je po 6 mescih končno šla.Daja ji 350 eur preživnine,kar je njej seveda premalo……tako da……..
bodi poštena ne glede,da imaš 2 otročka.
Znanka se ni hotela izseliti iz hiše,ki je last tasta in tašče.,ker je hotela polovico?? v 9 letih je delala 1,5 leto.
Tip ji je dajal določeno količino denarja pa je hotela polovico.Potem so ji izklopili elektriko in je po 6 mescih končno šla.Daja ji 350 eur preživnine,kar je njej seveda premalo……tako da……..[/quote]
A misliš, da obratno pa ni možno? Moj bivši mož se gladko ni hotel izseliti iz MOJEGA stanovanja in me je izsiljeval za denar, tako da sem morala svojo svobodo kar lepo plačat z nekaj deset tisoč evri.
Pošteno odvetnik? Da se ne bom polulala od smeha.
Kontaktiraj medvedi48@gmail.com.
Draga Nevednica! Hotela sem ti povedati, da se ne oziraj nanje. Zagrenjene so in nikomur ne privoščijo, da bi mu uspelo. Kar se tiče odvetnikov pa je najbolje, da malo povprašaš v okolici. Dober bo tisti, ki ni prezaseden in si bo vzel čas zate.Ponavadi se v teh primerih ženske odvetnice bolj obnesejo, saj vedo, kako materialistični so moški, kadar je konec zveze. Želim ti, da zagotoviš svojima otrokoma dostojno življenje. Glavo pokonci, pogumno naprej in vse dobro!
Sem imela pred kratkim primer delitev premoženja in sem si vzela odvetnico NINA ŠIBILA, s bivšim se nisma mogla sporazumeti kako bi si razdelila premoženje, hišo, vikend, stanovanje in še nekaj prihrankov. Odvetnica je predlagala sporazumno izvensodno poravnavo – nekak tak, malo sem že pozabla, v glavnem na koncu je bila še ena obravnava in smo rešili, tak da sem bila na kocnu srečna, bivši pa verjetno tud zadovoljn, da ni bilo potrebno se pravdat predolgo. Jaz bi jo kar priporočala v centru Maribora je, jo pa lahko pokličete na 031 434 153