Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dober ortoped za hallux valgus

Dober ortoped za hallux valgus

Zdravo. Dobila sem napotnico za ortopedsko ambulanto. Imam težave z hallux valgus, zdravnica mi je svetovala da naj se prej malo pozanimam pri različnih ortopedih. Na dolenjskem pravi da niso ok, pacienti niso zadovoljni z rezultati. Tisti ki ste dali čez ta poseg, katerega ortopeda priporočate, da res naredi tako kot je treba?
Hvala

Valdoltra

Poznam osebo, ki so ji to zadevo super zrihtali v Brežicah, pa še hitro je prišla na vrsto. Od tega je dve, tri leta in je res lepo narejeno.

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

Menda da čebelji piki al pa njihov strup pozdravijo kostne deviacije. Mal pobrskaj po netu.

Ko gledaš tv, daj noge na mizo, drži jih skupaj in poveži oba palca skupaj z gospodinjsko elastiko, toliko da bosta čimbolj ravna. Nato telovadi s prsti gor in dol oz kot bi jih stegovala in dvigovala. Sicer nimam hudega haluxa, v bistvu je samo malo nakazan, a s to vajo mi občasne bolečine minejo.

pri meni je kar hujša oblika, pritiska že na živec in imam močne bolečine v nogah. Z vajo bi si mogoče malo olajšala bolečine, zadeve pa sigurno ne bom samo s tem popravila

jaz sem tudi med njimi; operirana pa po klasični metodi obe nogi. Je pa pomembno, da operira ortoped, ne kirirg.

pri kateremu ortopedu ste pa imela operacijo? Iščem ortopeda ki ima izkušnje s takimi posegi. Koliko časa ste okrevala? Meni je osebna zdravnica rekla da naj kar računam na 4-5 mesecev

Mogoče veste pri katerem ortopedu je bila izvedena operacija?

FERENAZ Floriano, dr. med., spec. ortoped. kirurgije

New Report

Close