dober parfum
HERMÈSParfums-Jardins Collection Un Jardin à Cythère
Meni najboljši
hja, jaz ti bom po svoje svetoval. saj vem da ti en bo všeč , dišalo ampak ok. ti prvo začni delat fasting, nehaj jest vse sladko. začnite se tuširat z naravnim milom v kamnu, recimo palmolive in začni plavat. ko boš to počela po lleta 3x na teden, boš videa da se ti je spremnil pH, okus, horomni, koža, telo in vonj, okus. in tako ti noben parfum več ne bo dišal. vse t ibo preveč smrdelo. edino mogoče kakšne od locatina milo dišeče t ibo ok. vse drugo ti bo užas.
alenka688, 15.02.2025 ob 19:09
HERMÈSParfums-Jardins Collection Un Jardin à Cythère
Meni najboljši
O, a res, a tako lepo dišita kot Un jardin Sur le Nil? Tisti je res fresh, lahko celo unisex.
Moram probat.
@Anonimno1306 – tvoja izbira je težka in osladna. Ne sladka, ampak zastarelo osladna.
ja ja, 15.02.2025 ob 22:22
O, a res, a tako lepo dišita kot Un jardin Sur le Nil? Tisti je res fresh, lahko celo unisex.
Moram probat.
@Anonimno1306 – tvoja izbira je težka in osladna. Ne sladka, ampak zastarelo osladna.
Chance Eau Tendre in Chloe pa res nista osladno ali zastarela??? Tudi meni sta všeč. Dolgo obstojna in sveža. J’adore je pa itak klasika. Ali pa kakšen od Jo Malona, samo ti niso obstojni. Očitno ti niso všeč ženski, elegantni sveži parfumi, ampak bolj dekliški, mainstream? Pojdi v jasno drogerijo in sama probaj. Vsakemu diši nekaj drugega. Odvisno je tudi od tvojega stila, službe, predvsem pa starosti. Normalno da srednjesolka, dekle pri 18, ne nore nositi enakega parfuma, kot ženska, poslovna dama pri 40.
Anonimno555, 15.02.2025 ob 23:46
Neumno vprašanje. Kot bi vprašala, če ti kdo priporoča kakšnega dobrega ljubimca. Ti je stvar kemije in okusa. Nihče ti ne more povedati, kateri bo zate dober. Pa naj bo ljubimec ali parfum. Bodite malo bolj inovativne in same poiščite svoj vonj. Ne obešajte se na mnenja drugih, no.