Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dober pralni stroj

Dober pralni stroj

sem šel brat pa nekako ne najdem kje bi možakar pisal v stilu moj je boljši. Napisal je zgolj da je mel sitnosti z bošem, gorenjem (s slednjim jih mam tud sam) in to je to. On je pač vzel mieleta, jaz bi recimo pogledal še za kakim hotpoint aristonom, ki so zelo dober kompromis med vloženim denarjem in tistim kar ti stroj nudi

viharni, kako ti uspe v vsakem postu, vsakem forumašu videti sovražnika, negativizem in podobno? daj malčk bolj nežen bodi pri komunikaciji, ker nis(m)o tu gor vsi proti tebi ali kaj v tem stilu
[/quote]
On hoče, da smo proti njemu, ker mu je fino se kregarit, da lahko stresa vso svojo potlačeno jezo in se brezkončno cikla v njej 😉

Potem ima res smolo. Večina mojih kolegov je po mojem priporočilu kupila Miele – osnovni model tam za nekje jurja, pa nobenih problemov.

Sicer ne maram delati reklame, ampak po kakšnih 20 letih, ko perem perilo, sem končno našel dober izdelek. Se pa tudi vidi, Miele je edini stroj, ki ima čez palec 70kg, za razliko od ostalih, ki imajo okoli 40kg…
[/quote]

Res je… Imam znanca, ki je preklel Gorenjev pralni stroj, jaz pa z njimi nisem imel nobenih težav. Edino težavo sem imel z Gorenjevim sušilcem stare generacije, kjer se je zagonski elektrolitski kondenzator po šestil letih posušil, ker je bil pač na vročem mestu. Zamenjal sam sem zamenjal kndeljc, ki je stal cca. 8€ in ta isti sušilec mati mojih otrok še danes uporablja.
Na vsakih nekaj tisoč proizvedenih naprav je ena zagotovo škart pa če imaš še tako dobro izhodno kontrolo.

Kja bi rado poveadalo? Ne glede s čim prihajš na mon, ne moreš diktirat, kdo ti bo repliciral. In če pišeš na ravni 7 letnega otroka z važenjem “moj je boljši”, boš pač nujno deležno vsaj enega realnega odgovora, če ne več, ne?
[/quote]

Vi viharni jezdec pa res povsod povzročate vihar

Poglej za kakšnega z elektromehanskim programatorjem.

New Report

Close