Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Dober psihotriler

Dober psihotriler

Predlagajte mi kakšen dober psiho triler,počasi mi zmanjkuje idej,kaj naj še gledam…

lp,Pippa

Meni so se zdeli v redu Memento, The Others (Vsiljivci), Minority Report (Posebno poročilo) pa nemški Eksperiment.
lp
hevia

Meni je bil ful dober en film, ne spomnim se točno naslova, a igrala je Cher in en Italijan, mislim da Chaz Palmintieri, ki jo je ugrabil (na moževo naročilo, naj jo ubije) in se potem skoraj ves film vrti okrog njunega dialoga – ona privezana na stol in on, ki “okleva”, ali bi jo ubil ali ne… pa zanimiv konec! 🙂
Ne vem, a se mogoče kdo spomni naslova tega filma?

Ja, naslov je Faithful, po naše Zvesta. Dober film, se strinjam.

Ja, točno!! Hvala, Kleopatra! 🙂

Blade Runnerja pa Strange Days si že?

Requiem for a dream. Ni ravno triler je pa definitivno tako psiho, da se lahko zgodi, da ga ne boš hotela videti do konca. Šokanten!

Pa tisti je bil fajn – a kdo ve, kako se imenuje? – ko v bistvu skoraj ves čas kažejo samo dva avtomobila oziroma en avto in en tovornjak, ki se izzivata (no, potem enkrat vmes se oba ustavita nekje na črpalki, se mi zdi in gre en na pijačo, a ne vem, če prepozna tistega ali ne) – vglavnem ves čas le izzivalna vožnja po avtocesti (igra mačke in miši), a zelo napet film!

Včeraj gledala Eksperiment. Noro. Nimam besed. Morate videt!

Maja misliš tega, ki je bil nekaj dni nazaj na POP TV? Naslov tega je Okvara (Breakdown).
Meni je bil boljši Mad Max, ta je tut legendaren. 🙂

Ne, ne, ne mislim tega (Okvara), nek drug film je bil.

Men je bil vsec film Potopljene sence.

Dvoboj (Duel) – film Stevena Spielberga iz časov, ko še ni bil slaven (1971).
Igra Dennis Weaver, ki je slovel kot šerif McCloud iz TV nadaljevanke.
Weaver je en tak običajni family man in med vožnjo prehiti tovornjak (s težavo, ker se mu tovornjakar ne pusti prehiteti). Potem pa ga cel film tovornjakar preganja.
Več sevede ne smem povedat, je pa odličen film, če ga še kje ujameš.
Je pa film zelo zanimiv s stališča slovenskih prometnih razmer, kjer tudi prihaja do podobnih neracionalno motiviranih konfliktov med popolnimi neznanci.

To, dr. Junghaus, super, hvala!!! Dvoboj, ja, pa zdelo se mi je, da je bil nek znan režiser, pa mi ni in ni prišlo na pamet! No, zdaj vem, če bo še kdaj, da ga ne zamudim! 🙂

Zelo dober je tudi The pledge z Jackom Nicholsnom.

Uuu, Mad Max trga – George Miller je dajal poudarek točno na tiste scene, ki so bile gledalcem všeč, sploh to :))) :

Poskusi še Škrlatne reke (francoski).

A je Strange days tisti film, k lahko posnamejo tvoje misli in potem se zgodi nek umor itd. itd…? Če je ta, je film zelo uredu, zelo gledljiv, čeprav mi gre na jetra preveč predvidljiv in pocukran konec.

Jest ti proipročam silence of the lambs, hannibal,red dragon (zej je bil u kinu), seven…

@Kaja

Tisti film je Minority report, Strange days pa še nisem pogledal.

New Report

Close