Dober puder
Lancome puder je dober. Je pa kar drag. Je kakšna cenejša alternativa, pa da je kvaliteta primerljiva. Sem probala Afroditino BB kremo pa se svaljka. Pa so mi drugače njihove zadeve Ok. Pri Lancimu se ne vidi, da si namazan se lepo zlije s kožo, da ti pa tak svež, spočit videz. Katere pudre uporabljate in vam dajo lep videz?
Ne nobeni pocena varianta ne bo verjetno niti blizu prišla. Poceni kupuj senčila ipd., ne puder. Isto kot ne kupiš plašča poceni, lahko pa majico recimo.
Jaz uporabljam double wear od estee lauder že 20 let. Ja poizkusila kako cenejše ki so dupe….nope :). Ni primerljivo. Pa itak koliko pa tega porabiš? Jaz max dva letno. Ni nek strošek.
Za tisto zgoraj pa….smo leta 2024, če imaš puder gor koža vseeno diha V bistvu jo celo zaščiti pred zunanjimi vplivi.
Se bom držala tvojega nasveta.
ne, 13.12.2024 ob 13:49
Ne nobeni pocena varianta ne bo verjetno niti blizu prišla. Poceni kupuj senčila ipd., ne puder. Isto kot ne kupiš plašča poceni, lahko pa majico recimo.
Jaz uporabljam double wear od estee lauder že 20 let. Ja poizkusila kako cenejše ki so dupe….nope :). Ni primerljivo. Pa itak koliko pa tega porabiš? Jaz max dva letno. Ni nek strošek.
Za tisto zgoraj pa….smo leta 2024, če imaš puder gor koža vseeno diha V bistvu jo celo zaščiti pred zunanjimi vplivi.
Kaj pa če poskusiš trenutno najbolj popularni južnokorejski puder Tirtir, berem zelo pozitivna mnenja. Imeli so ga tudi v Tuš drogeriji, sicer pa na Notino:
Lancome, 13.12.2024 ob 13:14
Lancome puder je dober. Je pa kar drag. Je kakšna cenejša alternativa, pa da je kvaliteta primerljiva. Sem probala Afroditino BB kremo pa se svaljka. Pa so mi drugače njihove zadeve Ok. Pri Lancimu se ne vidi, da si namazan se lepo zlije s kožo, da ti pa tak svež, spočit videz. Katere pudre uporabljate in vam dajo lep videz?
Kateri Lancome puder pa uporabljaš?
Zahodno od raja, 13.12.2024 ob 13:39
Ne uporabljam pudrov. Pustim, da koža diha. Uporabim le blush za svežino ličk.
V ekstremnem mrazu nanesem BB kremo.
OJoj no, saj pudri niso več enaki kot pred desetletji. Z današnjimi pudri koža prav lepo “diha”, še več, kot ti že ena omenja, dober puder kožo ščiti in tudi neguje. Dihanje tvoje kože je pa bolj odvisno od tega, kako si ti predihana, torej kako jo tvoje telo oskrbi s kisikom, ne pa od tega, ali je na njej sloj pudra ali ne.
Avtorica, kateri puder bo najbolje ustrezal tvoji koži, ne moremo mi vedeti, je pa res, da so dražji pudri neprimerno boljši in lepše izgledajo od enih cenenih packarij. Tako da na pudru ne šparaj preveč, raje varčuj kje drugje.
Replika646, 14.12.2024 ob 10:57
Pudri so še vedno isti na tržišču, kljub temu da smo leta 2024.
Enako, kot se spremeni noht pod stalno uporabo laka, se spremeni koža pod stalno uporabo pudra. Puder kožo izsuši, pa si boste to priznale ali ne.
Oprosti ampak veš koliko pudrov z vlažilnimi učinki je sedaj na trgu? Kot bi rekla da krema kožo izsuši in ji prepreči dihat :). Kot ti je že ena napisala, koža ne diha na površju. Nima nosnic :). Dober puder kožo zaščiti pred zunanjimi vplivi. Umazan zrak, mrzel zrak, sončni žarki….vse to krepko bolj škodi koži kot ostale stvari v pudru. Poglej svojo kožo na telesu. Kje je najlepša, najmanj poškodovana, najmanj postarana? Tam kjer je konstantno pokrita z oblačili
neumnost, 14.12.2024 ob 12:46
Oprosti ampak veš koliko pudrov z vlažilnimi učinki je sedaj na trgu? Kot bi rekla da krema kožo izsuši in ji prepreči dihat :). Kot ti je že ena napisala, koža ne diha na površju. Nima nosnic :). Dober puder kožo zaščiti pred zunanjimi vplivi. Umazan zrak, mrzel zrak, sončni žarki….vse to krepko bolj škodi koži kot ostale stvari v pudru. Poglej svojo kožo na telesu. Kje je najlepša, najmanj poškodovana, najmanj postarana? Tam kjer je konstantno pokrita z oblačili
Puder uporabljam zelo redko, samo ko moram, mazem se s poceni kremami, pazim na vlago, dodam mascobo in hranila, ko je treba, ipd., kremam z visokim spf se izogibam, najraje brez, ce se le da. Sem ze cez 50.
Sedimo z druzbo pred nekaj dnevi, dve zenski sredi 40ih in me obe ogovorita, kako nimam gub, kaj pocnem s kozo. Onidve obe naloudani, ampak to tako naloudani, da cevlji ali torbica pod 500€ zanju ne obstaja, dejansko kupujeta vse visokih prestiznih znamk, tudi kozmetiko, ko sem povedala, kaj uporabljam, mi nista cisto verjeli.
No, njuna koza zgleda vsaj 10 let starejsa od moje, pa uporabljata res drago in recimo kvalitetno kozmetiko.
Gledam tudi v sluzbi, moje vrstnice in tudi 10-15 let mlajse od mene, vse uporabljajo vsaj bb kreme ali tudi puder, vse imajo gube, jaz imam eno crto na celu, ki se vidi obcasno in gubice okoli oci, ki se ne vidijo vec, ko jih namazem z vlazno kremo.
Nekaj je sigurno genetika, ampak nekaj je pa tudi v vseh kemikalijah, ki jih zenske dajete na kozo, da zakrijete vse pomanjkljivosti in napake, ki bi jih bilo pol manj, ce vseh teh produktov ne bi uporabljale!
A veš, da je tole res. Moja tašča je stara 85 let. Nikoli v življenju ni videla niti od blizu ne pudra, ne maskare. Za vse uporablja navadno Niveo ta plavo. Tudi za roke, tudi namesto sončne kreme. In ženska ima res lepo kožo, nežne gube, lep izraz. Seveda nekaj naredi genetika, ampak njena hči ima polno gub in tako tanko, rdečo kožo.