Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Dober seks je najboljša radirka starih zamer.

Dober seks je najboljša radirka starih zamer.

Jasno mi je, da moje videnje stvari marsikoga prizadene, ampak… tako je.
Dopuščam pa možnost, da sem izjema in da to velja zgolj zame. 😉
[/quote]

Tvoje videnje stvari ne prizadene, nekateri ti samo hočemo povat, da to ni to, kar se prepričuješ (predvsem sebe), da je.
Nihče pa ne pravi, da se ne smeš tako “ujčkat” in tolažit.
Morda te želimo samo opozorit, da bo padec bolj hud, kot pričakuješ.. 😉
A vso pravico se imaš seveda sam prepričat.
Kolkrat gre že osel na led?

Tvoje videnje stvari ne prizadene, nekateri ti samo hočemo povat, da to ni to, kar se prepričuješ (predvsem sebe), da je.
Nihče pa ne pravi, da se ne smeš tako “ujčkat” in tolažit.
Morda te želimo samo opozorit, da bo padec bolj hud, kot pričakuješ.. 😉
A vso pravico se imaš seveda sam prepričat.
Kolkrat gre že osel na led?
[/quote]

Ne skrbi, vse je okej.
Na led pa, upam, grem spet v kratkem, zima je pred vrati. 😉
😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Stari ljudje so včasih rekli: kovtr vse pogliha …
[/quote]

Sama sem vedno rekla, da bom naprej širila izreke, v katere verjamem.

Se ne strinjam, ker poznam enega “Prešerna”, ki kljub novi ženski, zakonu, družini, nikakor ni šel preko bivše ljubezni, s katero btw. sploh nikoli nista sexala, samo bila 3 mesece malo skupaj v zgodnjih 20ih letih. Od tega je že 40+ let, možakar je ne pozabi, jo še vedno ljubi, misli na njo non stop, vsak dan. [/quote]

Moč neuresničenega hrepenenja, ki bi se razblinila, ko bi bilo željeno doseženo.

Kaj je naredil s 40. leti svojega življenja? Ne le svojega…

Na sexu svet stoji.

A bejš no! Možganske celice odmirajo in s tem spomin???

Take kozlarije pišeš, da je evidentno, da se ti niti o tem kaj beseda ****** sploh pomeni, ne sanja. Dejstvo je namreč, da beseda ****** izvira iz besede foukati, ta beseda pa pomeni nastajajoči glas pri delanju masla v pinji/pinci,…. odvisno od narečja, ki je zelo podoben pri spolnem aktu, kadar ženski uhaja zrak iz nožnice.

Ima pa beseda ****** še sopomen= future united kingdom, se pravi, narediti otroka je bodočnost spolnega združevanja, ali drugače, v političnih uredtvah brez prisiljenih blaganj so otroci edina garancija/kapital za starost.

Fukati torej pomeni vse kaj drugega kakor si večina predstavljate…

… tudi tako izpade, da propadlih zvez sploh imeli niste, ste zgolj pod njihovimi pretvezami služili lastnim nagonom. Kdor pa zgolj lastnim nagonom služi, ta pa nikoli sploh živel ni…

…čista norost pa je čakati določen čas za obračanje novega lista, čeprav še prebran ni bil doumljen…

… tako izpade, da suženj nagonom zgolj isto svoje sranje vtika ali natika v drugo pakovanje…

… kar mu prinese trenutno ugodje ob vedno in vedno novem zadovoljevanju svojih nagonov, hkrati pa se mu vedno in vedno bolj odmika spoznanje, da je ****** brez muk utopija.

Ko boste gornje doumeli, boste sploh imeli pogoje, da boste lahko začeli razmišljati kaj sta pa seks in ljubljenje zaena znanost.
[/quote]

Moj podpis!

Zato, ker se strinjam, ne zato, da bi jezila Rožo. 😉

New Report

Close