Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dober serviser – BOSCH

Dober serviser – BOSCH

Za pralni stroj.
Poznate kakšnega dobrega, preizkušenega?

hvala

Ponavadi samo berem tale forum, zdele imam prvic res pameten nasvet. To je bil prvi serviser na katerga sem jst naletela, da je bil res res dober. Zamudil par minut,pa je klical, da zamuja, popravil v enem dnevu, res ne bi moglo bit bols! In sicer skerjanc, 041 642 233, http://www.skerjanc.si res priporocam!

Nam so stroj, dokler je bil še v garanciji, popravljali pri pooblaščenem servisu Etis. So bili ok, serviser je bil vedno točen, vedno so uredili vse tako kot je treba.
Je pa stroj totalno zanič že od samega začetka, serviser je bil pri nas 2x na leto. Zdaj je že izven garancije, pa spet nekaj ropota, tako da bo kmalu romal na odpad.

Tu ga najdeš:
http://www.bosch-home.com/si/servis/iskalnik-servisov.html

Mi imamo sevis Šetina iz Medvod in smo zadovoljni.

Jaz ga tudi priporočam. Vse pohvale.

Tudi jaz priporočam servis Škerjanc – prijazen, učinkovit, zanesljiv, točen. Močno pa odsvetujem servis Segal – zelo neprofesionalen odnos; najprej je pozabil, da sva se prejšnji dan dogovorila, da mi dopoldne sporoči, kdaj lahko pride. Potem je rekel, da pride čez dve uri, a ga čez tri ure še zmeraj ni bilo. Ko sem ga klicala, se ni oglasil in ni sporočil, da ga ne bo. Ni mi preostalo drugega, da pokličem drug servis (hvala bogu je bil to servis Škerjanc).

Tudi jaz odsvetujem Segal, neprofesionalni in nesramni so.

zakaj ste se zdaj obesili na prastaro temo*?
tale bosch je že na deponiji

Ampak slučajno pa meni tale stara tema z novimi odgovori zelo prav pride:) Tako da hvala tistemu, ki jo je obudil.

Tudi jaz imam neverjetno slabo izkušnjo z servis Segal. Toplo priporočam obrni se na kogarkoli drugega, Tip je neprofesionalen, pove ti datum in uro in ga ni, 4x zapored. Kar je popravil je čez 2 dni spet crknilio in potem je spet 14dni klicanja da se prikaže. groza.

Rad bi dodal še en primer izredno slabe izkušnje z servisom SEGAL:

Prišel je, da popravi hladilnik. Menjal je termostat, ki se je v sledečih dneh izkazal kot nedelujoč. Več tednov sem ga klicaril in skušal dobiti, da reklamiram storitev.
Večinoma se sploh ni oglašal na telefon, ko se je, se je vedno nekaj izgovarjal (“..joj čisto sem pozabil..”, “..pridem jutri..”, “..kdaj boste doma..”, etc..). Seveda ga nikoli ni bilo k nam. Iz principa sem vztrajal in še naprej klical. Sedaj mi že takoj, ko se po telefonu predstavim, prekine.
Očitno je ves čas računal na to, da bom eventuelno obupal in ga ne bom več kontaktiral.

Skratka, plačal sem za storitev, ki se je izkazala za neustrezno. Pozivom k reklamaciji se aktivno izogiba.

Deluje s podjetjem Polar d.o.o., poleg Segal servisa ima še http://hladilna-tehnika.si. Predvidevam, da so vse njegove storitve na podobnem nivoju, kakršna je bila moja izkušnja,.

Priporočam!

Ne bom zagovarjala sevisa Segal, ker ne vem za kaj je šlo pri vas. Ampak nam že dolgo popravljajo vse aparate in so OK. Jih pokličem pridejo naredijo hitro in do zdaj vse vredu – moja izkušnja pač.

New Report

Close