Dober sex
milky way, tole izgleda, da je bilo res odlično. kje pa je bila žena takrat?
Ja jest menjavam moške kot po tekočem traku, pa vedno me vsi fajn nategnejo …
lp vsem
Jaooo… tipičen “douchebag”. Zadnje čase ne moreš, da ne nagaziš na kakega.
Imela sem 10 parnerjev. Resnično zadovoljna pa sem bila samo z dvema; crkljanje, predigra, tehnika, raznolikost itd. Komplet skratka.
Do orgazma pa me ni pripeljal nihče. Sem že obupala nad tem.
Sem jih učila, toda najbrž je vzrok v meni (fiziološki najbrž), sicer pa v spolnosti zelo uživam in si je želim, sem tudi odprta za mnoge stvari. Vaginalni Orgazem pa mi je, žal, neznanka. Itak ga nekatere ženske baje nikoli ne doživijo. Stara pa sem 22 let. S samozadovoljevanjem pa ga doživim v manj kot pol minute, ja.
Pri tvoji starosti imaš še dovolj časa, da enkrat uspe.
Itak je pa vaginalni orgazem precenjena zadeva in doživlja ga (občasno) manj kot polovica žensk.
Tako da… kar easy…
ZENSKE.CE SE ZELITE DISKRETNO SRECEVATI Z 32L.IZ OK.CELJA,KI IMA OBREZANEGA BREZ KOZCE,MI JAVI DISKRETNO NA TEL.031540969
jest mam tud starejšga od mene 22 let-ZAKON !!!
Zakaj, zato, ker je štos ravno v tem, da so mladci prehitri,moj pa lepo počas.Me odnese na rokah iz pod tuša še vso mokro na svežo rjuho, pol pa use kaplce z mene dol poliže-ahhhhhhhhhhhhhhhhhjoooj, NE SMEM POMISLT!
Not mi ga da šele takrat, ko se že usa tresem in skr prosm naj me že nafila…
dej ga srat kakšni mladci, ne sežejo do jajc !
Kujam se in zganjam foušarijo 🙂 Res si srečnica
ka boš vzganjala fofšarijo, sj je za vse zadost. tičov glih kolk češ, vseh vrst)):)):
tu sem jebačice nimam ovir,lahko pripeljem še punco zraven pri nas velja vse fetish…usnje,lateks,lisice tudi meni lahko z umetnim porinete ni blema….star29 let,180 cm,72 kg,latino tip velikost penisa 22 cm.napišite na post mogoče smo za skupaj,lupčka čao-thiago.
da je moški dober v postelji lahko ti tudi nekaj narediš ne pa da se pritužuješ lahko ga malo naučiš mu poveš kaj ti paše in kaj ne potem ti še on pove in je stvar rešena
No, no pretiravati pa ne, in sam sebi pisati hvalnice..ha ha ha
Zelo dobra tema 🙂
Moskih je bilo kar nekaj… zadovolj(e)na mogoce z dvema, pa se ta dva ne v celoti…
Upam, da kmalu dozivim popolnost… :))
Vec ko vem o seksu, in bolj ko sem izkusen, nizji je odstotek punc s katerimi z veseljem vec kot parkrat seksam. Go figure…
Tudi jaz. Zdaj, če naletim na tipa, ki mu vedno prehitro pride, vem, da se nima smisla več trudit, ker je dosti boljši. Če je tak, da nima pojma o ženskem telesu, tudi vem, da je dosti takih, ki to vedo.
Tudi jaz. Zdaj, če naletim na tipa, ki mu vedno prehitro pride, vem, da se nima smisla več trudit, ker je dosti boljši. Če je tak, da nima pojma o ženskem telesu, tudi vem, da je dosti takih, ki to vedo.[/quote]
Zanimiv dialog 😀
Tudi jaz. Zdaj, če naletim na tipa, ki mu vedno prehitro pride, vem, da se nima smisla več trudit, ker je dosti boljši. Če je tak, da nima pojma o ženskem telesu, tudi vem, da je dosti takih, ki to vedo.[/quote]
pa ne pride njemu prehiro, tebi pride prepozno…drgač pa, a nimaš prstov? sama se mal potrudi
X6, če se bi morala pa ob tipu sama zadovoljiti, ja zakaj pa potem rabim tipa?
za družbo, za pogovor, za sprehode, za ples, saj veš, običajne stvari ki jih ženske želite,
Forum je zaprt za komentiranje.