Dober sex
Sprehajam se sama, plesat ne maram, želim si pa seks. Pogovor seveda tudi. Samo pogovarjam se lahko tudi z žensko.
daj roko med noge in preveri če si res ženska, ker tako razmišljanje pri ženski….hvala bogu da ste še take na svetu:)
x6, zakaj, ker priznam, da imam rada seks? Jaz mislim, da ga imamo večinoma vse ženske.
Heh, zakaj bi se trudil do ene, do katere mi ni toliko pri srcu.
Tisto ki sem mel res iskreno rad, je doživela še več, kot je milky way povedala za najboljšo zgodbo (Nancys secret garden & mnogo drugih knjig so mi odprle oči kako pa kaj).
Dejstvo je, da pač, da če niste prave, tudi ne rabimo se toliko trudit, ker pač ste sam en avtobus ki pride pa gre. Kmalu bo tam novi, ki ga treba preizkusiti. Preden pride pravi, pa preteče še veliko časa, oziroma kot mnogi pravijo: ” v morju je veliko rib, zakaj bi se zadovoljil samo z eno 😀 “
Tudi jaz. Zdaj, če naletim na tipa, ki mu vedno prehitro pride, vem, da se nima smisla več trudit, ker je dosti boljši. Če je tak, da nima pojma o ženskem telesu, tudi vem, da je dosti takih, ki to vedo.[/quote]
Tudi meni z nekaterimi, ceprav redkimi, predvidljivo “prehitro” pride. Samo ima pri tem vecino zaslug prav punca. Razlog je lahko njena fiziologija tam spodaj. oz., ce se drugace izrazim, najina (ne)kompatibilnost, in/ali kak specificen preintenziven nacin “obdelave”, ki mi ne ustreza.
Se pa najde kaksna, kjer imam ravno obraten problem in se moram za moj okus prevec truditi, predvsem mentalno, da mi sploh pride, ne glede na to kaj ona pocne in kolikokrat ji pride.
Kakarkoli ze, ko da moski dovolj skozi, ve da obstaja prevec razlicnih punc, da bi lahko bil za vse bog. Najbrz obratno velja tudi za zenske.
Sicer pa, ce ze govorimo o dobrem seksu, eno je en ali par dobrih seksov, tudi 100, drugo pa je umetnost, da imas z isto osebo leta odlicen seks. Za kaj takega se mora marsikaj poklopiti. In definitivno pomaga, ce lahko zenski pride na 100 in 1 nacin.
Od seksa so odvisni le sužnji strasti. Seks je fajn, ni pa nepogrešljiv.
haha
Ja nekako v stilu če sem privh 18 let zdržal brez (kot sem jaz) bom pa še kako zdaj ane 😛
hehehe
haha
Ja nekako v stilu če sem privh 18 let zdržal brez (kot sem jaz) bom pa še kako zdaj ane 😛
hehehe[/quote]
Sicer je res, da samo zato, ker nekaj obstaja, se ni potrebno postati suzenj tega. Tudi seksa.
Ampak menda je spolnost, taksna ali drugacna, ena od osnovnih potreb odraslih ljudi. In posledice dolgotrajnega zanemarjanja le te so lahko nepredvidljive. Enim vsaj na prvi pogled ne naskodi, druge pa cisto s tira vrze. Armade vrtoglavo “podredljivih” copatarjev, spolno devijantnih duhovnikov, itd marsikaj povedom.
Aseksualnega Sheldona, ipd seveda izvzemam, pa tudi ne gre le za seks, morda celo bolj pomembna je neka intima, obcutek zazeljenosti, ipd, kar dobimo (tudi) skozi seks.
Za dober al pa bolje rečeno odličen sex sta enako odgovorna oba akterja. In ni mi jasno, kako lahko ocenjujete nekoga že po enem samem občevanju. Še nisem doživela, da bi bilo v trenutku že vse super, razen pri kakih erotičnih zgodbah, kjer se že ob prvem srečanju kar iskri.
Nadgradnja odnosa, učenje en od drugega, dajanje pobud, sprejemanje… ja potem pa gre ja. Če bi se midva vzajemno ocenjevala po enem mesecu, bi govorila o povprečju. Ampak na srečo sva vztrajala in je bila kemija dovolj močna, da sva si en drugega želela. In to vedno bolj in bolj… Po skoraj 4 letih lahko rečem, da sem odvisna od sexa z njim, on pravi enako zame. In to čutim…
Ko te vzburi že sama misel nanj in si kar naprej želiš ponovitev… ko bi najraje ustavil čas, ker se ti zdijo ure prekratke, ko opešaš zaradi maratonskih naporov, pa te kar naprej vleče v objem in združevanje… ko plavaš v oblakih sladkobe in želiš, da se ne neha…ko je več ponovitev… ko te njegovo telo božansko privlači, čeprav ni popolno in obratno, ko te gleda kot boginjo, tudi če imaš estetske napake. No, meni je tak sex več kot samo dober sex. In deležna sem ga s tistim, ki ga ljubim in me ljubi. Glede na vse prebrano sem menda med srečnicami tega planeta.
Aja, pa nima neke opevane nadpovprečne dimenzije, je pa kot ulit zame. Se samo nasmehnem, ko se po monu hvalite z velikostjo, ker… trdota ima prednost. 😉 Kako se pa do trdote pride znova in znova brez tablet in pripomočkov, pa je menda jasno. 😉 Uuuf… saj me spet kar razganja…
Če je lušna, je seks dober…Če ni, mi niti ne vstane. Še vedno je bilo tako.
mora bit luštna..vsaj to je ziher
hlod vas jih je pa itak 99 posto…..mislim…čakate i in ste tam,kjer vas dec položi…)))
mal izzivam aneda?
V bistvu si povedal, da je tvoj seks do sedaj bil bolj žalosten. Ne bi temu rekel izzivanje. 🙂
Bi poskusilaz parom??? [email protected]
Do petih partnerjev šteje vse.
Kako se število veča se avtomatsko izločijo, majhni pa tahitri minutaši, pa takšni ki jim niti imena ne ve pa kakšni za sproti ko je bila v resni vezi in potem je reala X 3. Tako da če reče 6 je bolj 15-20.
Forum je zaprt za komentiranje.