Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dober večer!

Dober večer!

Nocoj se po tlaki pr tašči ne počutim fizično sproščenega……..ker mi je nekdo nekaj takega namignil(povedal),da zdaj bom pa raj spet star Sp postal!
In verjemite,da bodo težke padale…..
;-)))

Kje ste folk!?
Let’s go crazy!!!

No, pol pa kar, če bo hudo, se še vedno lohka skrijem v kurnik.

Vseeno, dober večer!
Že brusiš sekirco?

Po takih kako bi rekel….sprenevedanjih……sam usekam:
Si za:——————————kofe?
😉

Kar zdejle, al loh mal počaka?

Sam vprašam……..

Kar sprašuj!
Boš več izobražena potem…..

Jebela, zato se je pa splačalo mal potrpet…..
Sem že čist dol padla……….bo že cajt še za nina, nana,

jutri grem spet državi služit, kot ji bojda pripada…..

Ti kar služi!
Sam,da imaš kej od tega!
Tu nas je neki takih,ki smo državi sam šenkaval!
(Uf!sam sebe ne maram,ko pišem v tej močvirščini!)

Za domovino z Rop(anjem) naprej!!!!!
;-)))))

V tem trenutku sem,ko raketoplan Columbia..kar nekaj odpada od mene…….vsi to vidijo……noben pa ne zakriči!
Tko paČ JE……….JEBAT GA!

Hmmm… Sp, a ti lasje odpajajo? 😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Tistih že en lep cajt ni več…..

Eh, pa moreš res vse povedat… 😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Kaj te še zanima?
Povem vse!

A čisto vse?

Hmmmm…..

Številka noge 😉 :))))))))))))))))))))

42.
Še kaj?

Hmmmm…. Kravato?

Ne nosim….jih imam pa polno omaro.
Še kaj?

Kdaj dobim tisti pršut? 😉

Ob Sv.Nikoli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ni bratov in sestra pr prascu!!
To itak že veš.

Hmmm… Že… Samo upam, da te skleroza dobi ali pa da ulovim kak tvoj slab trenutek, pol pa hops po pršutu :)))

Kvečjemu v mojo rit kosmato se lahko zagrizeš…v kraljevo pa nikdar!
😉

Da bom pol dlake med zobmi imela – ffffuuuuujjj… :)))

Pa zobotrebca ne boš rabila!
😉

:))))))))

New Report

Close