Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Dober zakonski svetovalec

Dober zakonski svetovalec

Prosim za nasvete. Potrebujeva pomoč, strokovno. Zelela bi resiti zakon, se z nekom pogovoriti… Mi lahko predlagate res kvalitetnega terapevta v Ljubljani?

Hvala za pomoc

Še nisem slišala, da bi bil kdo uspešen. Če se sama dva ne moreta zmeniti, vama nekdo tretji ne more pomagati.

http://www.integracija.si/

V LJ ena boljših, če želita zakon rešiti. 😉

nova
Uredništvo priporoča

avtorica jaz sem odličen !!!!! tak se zmenima, ko boš našla kao profistrokovnjaka in boš videla da gre vse v kurac, se spomni name. jaz ti ne bom nič računal. znam pa ziher 100x več kot vsi skupi v teh posvetovalnicah. je pa ena stvar res. da so ene ženske tak odobre psihologinje in imajo izkusnje, da tak dolgo vratjo, da pride resnica nene osebe na dan. ja? to ponavadi ne reši zakona, malo pa pomaga osebi z problemi!!!

Se žal na doživeto v lajfu ne morem strinjat. Partnersko zvezo skupaj držijo le (skupne) vrednote, katerih pa vama noben strokovnjak ne more prodati. Lahko vama pomaga le ugotoviti ali jih imata ali ne, ampak to lahko naredita tudi sama polno prej in brezplačno.

Mt 5.37: ” Vaš govor naj bo ›da‹, ›da‹, ›ne‹, ›ne‹; kar je več kot to, je od hudega.”

Vse ostalo je biznis…

Z možem sva se poslužila mediacije in na srečo je bila uspešna. Tam sva prek vodenega pogovora spoznala in si povedala veliko več kot sva si uspela sama. Voljo sva imela in ni nama žal. Toplo priporočam, če res nesoglasja niso prehuda in imata resnično željo po nadaljnem uspešnem zakonu. Pa srečno!!!

New Report

Close