dober zobozdravnik
Zanima me če kdo pozna kakšnega dobrega zobozdravnika/zobozdravnico v Ljubljani. Takega ki je “nežen” in ki ne komplicira če bi želela inekcijo, ker imam RES zelo mali prag bolečine. Prav tako me zanima če je kakšna storitev plačljiva. Plačujem osnovno in dopolnilno zavarovanje.
Hvala vnaprej za vaše odgovore.
Jaz ti lahko priporočim dentalni studio Pavšič Jurca na Celovški cesti nasproti hipermarketa Mercator Šiška , delata pa Rok Jurca in Janja Pavšič Jurca. Zelo v redu, prijazni, res korektni, nežni, ni bolečin, zelo kvalitetno narejeno in ni predrago. Jaz sem zelo izbirčna, sem bila že pri veliko zobozdravnikih, z njimi sem pa res zelo zadovoljna. Je pa v celoti samoplačniško, vendar v primerjavi z drugimi samoplačniškimi ordinaciji ni predrago. Lahko pa si tudi pogledaš njihovo spletno stran. Te so edini, ki jih lahko priporočim, veliko drugih pa bi lahko odsvetovala, ampak ne bom o imenih. Srečno!
Rok Jurca dela tudi v Želežniškem ZD. V tem ZD je baje dobra tudi Gladova, sama sem tudi tu šla k Milanezovi. Ker pri Jurci se bi v maju sprostilo za nove šele v juniju, pri Gladovi šele septembra, pri tej sem pa za las ujela, da sem padla še v kvoto prostih.
Samoplačniških je pa drugače kar nekaj zelo dobrih, ampak tudi moj žep, ker nimam samo kakšno plombico pač ne zmore trenutno več kot to.
Priporočam Dentalni studio Jurca. Res, da je samoplačniško, ampak jaz če bi še naprej hodila v zdravstveni dom k zobozdravniku, bi počasi ostala brez zob, ker poznajo le puljenje zob. V Dentalnem studiu Jurca pa se potrudijo, so prijazni, bolečin ni, karkoli dela je brez bolečin. Skratka super enkratno. Imela bom svoje in lepe zobe. Vsa pohvala zobozdravnici. Zelo je prijazna.