Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Dobil sem virus … Kaj sedaj?

Dobil sem virus … Kaj sedaj?

Petek je, ob osmih zvečer se mi je zagnal Norton 2003. No , ko je vse preskeniral, sem videl, da piše v scan summary , da imam infected 1 file. No , ko sem kliknil na details piše ime datoteke ( main1.html) Virus name JS EXCEPTION EXPLOIT . Status : Automaticly deleted.

Seveda v moji glavi je nastala mala panika , kaj sedaj. Piše ,da je avtomatsko izbrisan. Ampak zanima me, ali naj kar tako pustim , ali je potrebno PC razkužit in če kako? Na symantecovi strani nič ne piše , ali pa jaz ne razumem, da bi bilo potrebno kako datoteko zlowdat , da se potem zadeva razkuži.

Aja še symantecova stran, ki piše o tem virusu :

Še nekaj sem pozabil: Ko kliknem na ime datoteke , ki je okužena mi pokaže naslednje:

The file C:\WINDOWS\Temporary Internet Files\Content.IE5\IZ6HAXU9\main[1].html is infected with the JS.Exception.Exploit virus .

Kaj storiti zdaj s tem?

Prosim strokovnjake za pomoč !!!!

hello Posavc.

Sedaj ko imaš viruse na mašini, te močno sumim, da imaš tudi hitre
povezave v svet. hehe..

Ne skrbi, Norton drži z zobmi tvoj virus in ga ne bo izpustil iz rok.
Ti kar pojdi v Internet Explorer in pobriši vse datoteke, tudi off-line
pa bo virus izginil iz tvoje mašine.
Potem pa še enkrat lepo daj pregledati vsebino diska, da boš čisto miren.

Lep pozdrav v Posavje!

ps. direktorice ti še niso vrgli iz službe ??

Uh, hvala na teh besedah. Me je že kar mal prijelo.
Kar se pa direktorice tiče….. , ne hudič še ni škripnu, kopriva itaq ne pozebe, tko , da še kar surfamo z 26.400 b/s. Ma se mi tud sekirat več ne da.

Lp in hvala

Posavec

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close