Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Pomoč voznikom v prometu dobil sklep, kdaj nazaj vozniška???

dobil sklep, kdaj nazaj vozniška???

pozdravljeni

imam eno vprašanje, če mi lahko pomagate….mož je dobil odobreno prošnjo za odlog prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja, sklep je dobil od sodišča v petek, v njem piše tudi, da se more prijaviti na psihosocialne delavnice…in sodišču dostaviti potrdilo. Na delavnice se je mož že prijavil, potrdilo dobi jutri in ga bo poslal sodišču…zanima me, kdaj dobi izpit nazaj, ali je izpit na upravni enoti, ali ga obvestijo s strani sodišča, ko dobijo potrdilo o vključitvi v edukacijske delavnice, ali mu že sedaj velja in ga gre lahko iskat….

res bi me zelo zanimalo, ker je že 6 mesecev brez in bi nam vsak dan prišel prav, ker ga jaz vozim……

hvala

Pozdravljeni, v.d. mu velja in naj ga dvigne tam kjer so mu ga zasegli verjetno na policiji. Lahko se zgodi, da so izkaznico poslali na upravno enoto, Vam bodo povedali. Vozniško mu velja, torej ni bilo preklicano in lahko se vozi, kot navedeno nj ga dvigne tam kjer so mu ga odvzeli. Čim prej naj opravi eduak. delavnico in potrdilo dostavi sodišču. Lp

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, info@as-amtk.si

Pozdravljeni,

vozniška je na upravni enoti, ki je pristojna glede na stalno prebivališče. Tja naj gre s sklepom sodišča.

Lep pozdrav,
Tina, PMA, d.o.o.

New Report

Close