Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobila Dines kartico, naročil je nisem

Dobila Dines kartico, naročil je nisem

Po pošti je prispela Diners kartica na moje ime, naročila je nisem

Morda jo je še kdo dobil?

to mora bit ena varka.greš zapravljat nanjo oni ti pa z računa poberejo keš.

Sej še ni aktivirana. Dobila si ponudbo, če želiš izpolniš prevzemni list, priložiš potrebno dokumentacijo, potem pa gre zadeva na komisiji. Če je odobreno, se ti aktivira kartica-si tudi obveščena po tel.
Ni varka. Delam tam, vem zakaj gre.

In zakaj potem na kartici piše, da je last Dinersa in jo lahko kadarkoli zahtevajo nazaj??? Torej je še proč ne smem vreči!

In zakaj pošiljate to kar tako ljudem domov? Jaz zanalašč je nisem naročila, čeprav sem se ravno odločala, ali bi vzela Diners ali American Express.

Imaš zraven povratno kuverto in če se ne odločiš za aktiviranje kartice, jo enostavno prerežeš, daš v to kuverto in vržeš v nabiralnik.
Pa ne bit tko huda no, noben ti nič noče 🙂

sam to je pa prav posiljevanje ljudi. kmalu bo krka začela pošiljati svoja zdravila, da jih lahko vzameš (primer). ni mi všeč

Kot rekla, delam tam.
Projekti in poslovne odločitve, pa niso moje področje.

V nabiralnik? In zakaj bi jaz moral iti do poštnega nabiralnika? Me imate za bedaka?

In zakaj potem na kartici piše, da je last Dinersa in jo lahko kadarkoli zahtevajo nazaj??? Torej je še proč ne smem vreči![/quote]

Za kartice vedno piše, da so last tistega, ki jih je izdal.
Npr. Ljubljanske banke itn.

Baga,če delaš tam me nekaj zanima,če res na tak način pridobivate stranke,me zanima zakaj potem ne daste kartic tistim,ki to želijo.Jaz sem oddala vlogo že dvakrat,pa jo ne dobim,ker imam pač premali OD.Zakaj moramo biti vsepovsod prikrajšani,nekako si jo pač želim,ker pač imate možnost obročnega plačila in bi mi prišla včasih prav.Pa tudi če bi mi odobrili vsaj 50 eur limita.Hvala če se boš potrudila in mi oddgovorila.

Lep vikend

Tudi jaz sem jo dobila pred leti…vsi v službi smo jo prejeli. Prvo leto nismo rabili plačat članarine. V glavnem eni so jo vzeli, drugi ne.

Kaj je tu narobe. Pač pošlješ nazaj ali pa je ne uporabljaš (jo uničiš). Saj še ni aktivirana. Če se odločiš, da jo boš imela izpolniš podatke in ti pošljejo pin kodo.

Sama jo imam in povem, da sem RESNIČNO ZADOVOLJNA.

Tudi jaz sem zadovoljna s to kartico.

Pa še nekaj. To ni nobeno posiljevanje ljudi. Tudi kar tako naključno pač ne pošiljajo kartic naokoli. Pač pa te mora nekdo priporočiti. Nas so v službi.
Jaz sem članica že nekaj let in tudi jaz lahko predlagam in pošljem podatke od prijateljev, sorodnikov. Čeprav tega brez njihove vednosti ne bi storila.

Torej te niso kar tako na blef izbrali v imeniku…le verjemi in se ne razburjaj.

ja, res je zraven kuverta, da pošlješ prevzemni listnazaj ali kartico (uničeno-prestriženo)

na prevzemnem listu piše: Partnerska kartica SUMMIT, naveden je tudi ime, priimek, naslov, št. mobitela, moj delodajalec

imam avto na leasing pri Sumitu, predvidevam, da izhaja iz tega

hvala za odgovore

No vidiš…pa se ne rabiš več razburjat, pa še petek je.

Jaz ne delam za Diners, sem le zelo zadovoljna z njimi. Resnično.

In si videla. Ker si se prehitro razburjala in nisi natančno pregledala vsega…marsikdo kaj hitro dobi napačen vtis. Sicer njim ne bo škodilo. Ampak za nekoga, ki se šele trudi priti na tržišče pa to ne bi bila ravno dobra reklama.

Včasih je bolje dvakrat preverit…..

Lahko noč

Pa okej, kaj je pa bit za zadovoljen s kartico? Pač kos plastike, s katerim plačuješ. A je kdo nezadovoljen s katerokoli kartico? Mislim!

In tudi meni ne bi bilo všeč, če bi mi kdo brez moje izrecne prošnje poslal domov na dom plačilno kartico. Najprej bi pomislila na zlorabo podatkov.
Dvomim, da je avtorica dovolila lizing hiši, da posreduje njene podatke klubu Diners ali karkoli to že je. Kaj si dovolijo!

Plačilne kartice so preveč pomembna zadeva, da bi se z njimi delalo tako po domače. Predstavljajte si, da bi tale kartica prišla v napačne roke in bi jo kdo zlorabil, preden bi jo sploh dobila avtorica. Bi odprl kuverto in jo aktiviral, potem pa plačeval z njo.

Potem pa ni več nedolžno, a ne?

Kaj pa pridemo, da bi vsi izdajatelji kartic tako delali?

In kakšne so ugodnosti, da ste tako zelo zadovoljni? Res me zanima.

Bega,
kaj pa v primeru, da jo ne vrneš nazaj? Meni gre to za neko vrsto posiljevanja ljudi, ravno tako, kot tiste voščilnice, ki ti jih pošiljajo. Enkrat sem plačala, ker jih nisem poslala nazaj, sedaj se mi pa zdi brez veze. Jaz nisem nič naročila, pač romajo v koš.

Osnovni pogoj za pridobitev kartice-aktivacijo je, vsaj 600 EUR neto prihodka, to je lahko plača, ali kateri drugi prihodek, ki ga lahko dokazuješ (najemnina, honorar,…). Se pa sem ne štejejo otroški dodatki, preživnina, malica, prevoz.
Ker so to pogoji, ki veljajo za vse enako, se za nižje prihodke, kartica ne izda-aktivira.
Imaš pa možnost, da če ima v familiji kdo drug večji OD, vzame ta kartico, ti si pa dodatni družinski član-s svojo kartico, na njegov/njen račun.

Ugodnosti so številne.
Poglejte si mal spletno stran, nagradni katalog.
Nočem delat reklame.

Lp.

No, temu se reče zloraba osebnih podatkov in je zrelo za prijavo! RAZEN če kje v podgodbi nisi podpisala, da dovoljuješ, da tvoje podatke posredujejo “partnerskim organizacijam”. Jaz vem, da bi naredila štalo iz tega.

ja, mož je tudi dobil mastercard od SKB banke in neke primorske banke, čeprav pri nobeni nima odprtega računa. To lepo po pošti brez kakršnegakoli vprašanja. Nas posiljujejo že banke!? Naj še rečem da je sicer s.p. Mogoče ima to kaj opraviti s tem? Vglavnem, smo ju lepo zabrisali v centralno.

Tudi sama sem se odločila za prevzem diners kartice na priporočilo MK, misleč da mi bo prišla prav..uporabljala je pač nisem, ker so mi zato dovolj druge kartice. Leto naokoli in mi pošljejo novo z obdobjem nove veljavnosti. Rekli so mi, da jo lahko preprosto vrnem ali pa plačam članarino za obdobje leta dni. Rada bi le opozorila, da je potrebno plačati izdelavo kartice, če ne odpoveste članarine mesec dni pred podaljšanjem članstva. Tako piše med členi poslovanja. Ali pa so morda bolj blagi in to spregledajo, bi vprašala gospo, ki je na Dinersu zaposlena?
Res pa je tudi, da so me poklicali po telefonu in vprašali zakaj je nisem uporabljala..sem rekla, da je ne rabim in ne želim nove. Vseeno so jo poslali, ker jih nisem pismeno obvestila o preklicu članstva. Neumnica, kaj pa nisem dobro prebrala pravil. Aja..prijazni gospod bi lahko morda omenil tudi to..vendar na mestu kjer je zaposlen tega ziher ne sme omenjat..stolčki se tako ali tako vsepovsod majejo.

Vsako članstvo nas nekaj stane, čeprav včasih nekaj dobre volje in našega časa. Morda se mi bo obrestovalo in bom na koncu vsaj na pozitivni nuli-pogoj pa je da kartico dam v pogon..

New Report

Close