Dobila je kar si je zasluzila.
Zate in tebi podobne, ki nočete slišat, da brez vzrokov ni posledic. Še manj pa hočete slišat, da bi bile poštene in tako odpravile vzroke.
[/quote]
torej vzrok zakaj sploh !!! je vedno na obeh straneh moški/ženska (ali pač ženska/moški)
posledica je prav tako za oba (m/ž, ž/m)
kaj je bi bila poštenost v takšni situaciji? in bi odpravile vzroke ? A to velja samo za žensko?
Zanimivo razmišljanje. Vsedi se po lipo, odpri si pivo in razmišljaj, mogoče pa le ugotoviš, da imaš ti sam težavo s svojim lastnim pogledom = tvoja lastna izkušnja ?, do žensk popolnoma osebno obarvan pogled, ki ga podajaš nam vsem.
Za mojega moškega naredim popolnoma vse, a tudi on naredi za mene vse. Nimava nobene potrebe iskati avantur, če pa bo to nekdo od naju le naredil, se bova pogovorila kaj med nama ni ok, da potrebujeva drugo osebo. Ne bova potrebovala batin, da se pogovoriva! Vsekakor ne bo “kriva” druga oseba s katero bi se morda lahko kdo od naju spetljal. Ga ni tistega, ki bi lahko karkoli naredil zvezi, ki funkcionira. Res ga ni, verjami! Je pa res najlažje okriviti nekoga drugega in ostaneš čist k solza- baba se kur**, ali pač dedec se Kur**, je postal stereotip, ki se rola, nihče noče pogledati vzroka zakaj!!! Batine, nalomim žensko , ki je mogoče kriva, da meni ni fajna, ali ker mi očita, da njej ni fajn.. In to ti nam nabijaš v vseh tvojih komentarjih ! Vsak za sebe naj se vsede , razmisli in brez laži in batin!!! pove kaj misli :). Ne gre? Strah je . ja ima velike oči, okli ga pa nič ni :).
Gospa je verjetno povedala dejstva, ki nasprotni strani niso bila všečna in zato je bila tepena. Ne morem razumet, da vam to ni jasno, odrasle osebe smo, ne mali otroci (moje/tvoje) in ker pogovor ” ni možen=ker ni tisto, kar bi jaz rad/a!!” vzamem pravico v svojo dlan in opalim šamar, dva…… razbijem lobanjo, zlomim roke …. in spametujem gospo (ali kogar koli) kdo je šef, ki obvlada (kaj že?, svoj lastni strah).
Za ne verjet je to v letu 2019, a žal glede na komentarje se bojim, da bo tega samo še več. Vedno več rev (m/ž) je poslano v življenje, ki si ga lahko krojijo le s pestmi. Hudo.
Gre za tanko mejo med posameznikovo svobodo govora ter hkrati svobodo slehernika do njegove telesne nedotakljivosti ter hkrati do tega, da družba in njeni posamezniki to telesno nedotakljivost tudi priznavajo ter spoštujejo.
Ne podpiram cenzure, ampak za vsak komentar, kjer nekdo odobrava neko nasilno dejanje, ki je s sabo prineslo trajne poškodb oziroma posledice, bi se mi pa zdela primeren ukrep neka denarna kazen.
[/quote]
Angelca je povedala svoje mnenje, njeno mnenje je del svoboce govora. Angelca ni pozivala k nasilju.
Posledice oz. zgražanje nad njenim mnenjem bo nosila sama.
Zdej, če meniš da si ni zaslužila kar je iskala, takoj to možu povedat, da bo vedel da si tudi on ne zasluži nobene kazni, če te bo varal. Povej mu, da ima do varanja vso pravico.
[/quote]
Lejga, za začetek ima ona pravico do življenja. Kot seveda tudi on. In ta je pač nad vsemi vašimi bluzenji. Ne, nihče si ne “zasluži” smrti ker je varal, razen če uvajaš šeriat.
Kakšne pa maš to? Kaj ima veze varanje, kaj bledeš o kazni in mojem možu, kaj si sploh hotel povedati?
Zdej, če meniš da si ni zaslužila kar je iskala, takoj to možu povedat, da bo vedel da si tudi on ne zasluži nobene kazni, če te bo varal. Povej mu, da ima do varanja vso pravico.
[/quote]
Namen zmešanih bab je ravno to, da lahko one počnejo kar hočejo. Tudi svobodno kurbajo, moški pa ne bi smel s prstom migniti.
Torej, popolnoma podrediti moške. To jim res že uspeva s tem, da za vsak drek uničujejo družine in potem vzgajajo mamine sinčke.
Ta babja norost in egoizem bosta imela hude posledice za družbo. Ker bolj se bo moške tlačilo, več sovraštva se bo kopičilo. In več bo možnosti, da bo katera ostala brez glave.
Da je veliko bab res zblojenih, kaže tudi odziv na moj komentar in očitki, da podpiram nasilje.
A v resnici ga želim preprečiti, ker želim, da se ljudje zavedajo posledic svojih dejanj.
Dam si jo vzem, pa si naredita 16. stoletje. To je še edina, ki jo lahko upecaš, mentalno sta na isti ravni.
[/quote]
Ne rabi bit 16. stoletje, zagotovo pa ni danes noben napredek, da vlada v družbi dikattura nad poštenimi in da je družba povsem izrojena, razvrednotena, priviligira in ščiti se pa vse skrajno moteno, sprevrženo in škodljivo.
Ne rabi bit 16. stoletje, zagotovo pa ni danes noben napredek, da vlada v družbi dikattura nad poštenimi in da je družba povsem izrojena, razvrednotena, priviligira in ščiti se pa vse skrajno moteno, sprevrženo in škodljivo.
[/quote]
Viharni imaš čisto 200% prav.
Ko sem jaz videla fotke od nje, sem zavila z očmi. Pravzaprav mi je bilo o ženski pol jasnega. Ostalo sem prebrala. Ni prav, da je bila tepena, ne zagovarjam nobenega nasilja. Ampak če se igraš z ognjem, se včasih malo opečeš, včasih moraš zaradi opeklin v bolnišnico, včasih pa zgoriš. Zakon narave.
Zdaj je pa tako, da igrali bi se, ko pa peče, so pa drugi krivi. Za svoja dejanja je treba slej ko prej osebno odgovarjat.
[/quote]
Itak, saj pravim, enako se ji je zmešalo kot najmnaj polovici še vedno poštenih ljudi, ki si mislijo enako kot je ona povedala na glas in še kako prav ima. Vaših pet minut sprevrženosti in popolnoma nore polne riti bo imelo, ne le posledice do konca vaših življenj, ki vas boto neizbežno doletele, ampak še na mnoge rodove v prihodnosti.
Viharni imaš čisto 200% prav.
Ko sem jaz videla fotke od nje, sem zavila z očmi. Pravzaprav mi je bilo o ženski pol jasnega. Ostalo sem prebrala. Ni prav, da je bila tepena, ne zagovarjam nobenega nasilja. Ampak če se igraš z ognjem, se včasih malo opečeš, včasih moraš zaradi opeklin v bolnišnico, včasih pa zgoriš. Zakon narave.
Zdaj je pa tako, da igrali bi se, ko pa peče, so pa drugi krivi. Za svoja dejanja je treba slej ko prej osebno odgovarjat.
[/quote]
Se tudi jaz strinjam.
Pri nas je pobuda za ločitev z ženske strani definitivno igranje z ognjem. Dobršen odstotek tistih žensk, ki se ločijo, ali želijo ločiti, konča pretepenih ali mrtvih. Kdo bi si mislil.
Pa dobro a ste vsi blesavi.? Dejstvo je da je žensko skoraj ubil.
Govorica je da ga je varala in ga hotela obrat za denar. Locite vi to dvoje.?
Tako kot je bila govorica da je Andrej H.ta in ta, na koncu se je izkazalo da je to laž in samo govorica, človeka so pa po časopisu vlačili za brezveze ne kriv ne dolzen. Razocaranci nič ne bo vase življenje lepše in tudi čudežno ne boste dobili ženske, če se boste naslajali nad govoricami in ignorirali dejstva.
Dejstvo je poskus umora
Govorica je varanje in bla bla
Ne motijo vas dejstva, ne obsojate zločina, vi ste se obesili na nepreverjene govorice ker imate osebne težave in v tej revi vidite vse svoje bivše… Pojdite se zdravit
Ja, saj, nič čudnega, nora baba ne bo hotela razumet, da gre za vzrok in posledico, ampak to takim kot si ti ne pomaga. Noben zakon ne more nad naravao in zaščite proti naravnih zakonih ni, ni možna. Vse vas bo doletelo, ene skozi batine, druge na drug način , življenje vedno izstavi račun. Je pa škoda, da bodo še mnoge generacije nosile posledice vaših sprevrženih današnjih polnih riti, ne le ve, ki ste znorele.
Sprevrženost, uničenje , ki ga stori popolnoma nora egoistična polna rit, katera ne prizadene le partnerja, ampak uniči tudi lastne otroke, je pa civiliziran napredek. Veš da je.
Saj pravim, če vaš že noben ne nabuta, vas pa življenje tepe, temu se ne morete izognit in prav je tako, čeprav še vedno premalo, glede na škodoo, ki jo storite nič krivim.
Se tudi jaz strinjam.
Pri nas je pobuda za ločitev z ženske strani definitivno igranje z ognjem. Dobršen odstotek tistih žensk, ki se ločijo, ali želijo ločiti, konča pretepenih ali mrtvih. Kdo bi si mislil.
[/quote]
Uboge slovenske ženske s temi osli nikamor ne pridejo, zato je čedalje več feministk. To jim je edina uteha. Doma pretepene prej od nasilnih očetov ali so morale prenašat nasilje nad njihovimi materam, potem pa veliko teh isti vzorec. Spet so našle budale in spet pretepene, mnoge pa, ki so to pravočasno uvidele, pa so raje ostale samske vseskozi.