Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Dobila je kar si je zasluzila.

Dobila je kar si je zasluzila.

Mater, če se gonjenju brez obveznosti reče civilizacijski napredek, potem grem pa raje v srednji vek.
Ima in viharc in razumnik in nenazadnje likovička še kako prav. Vse hočte imet dovoljeno, da bi vas pa kdo po prstih, je pa prepovedano.
Ne gre za zagovarjanje nasilja. Dedec, ki ji je to storil je za umaknit iz real lifea, nekam v samoto, kjer ne bo mogel več delat štale.
Ampak, tudi njeno ravnanje je za obsodit. Žal. In s tega stališča je, izobražena ženska kot je, dobila, kar je iskala.
Mene moj ne mlati. Me nima zakaj.
[/quote]

To, da se je gonila brez obveznosti, je tvoja izmišljotina. NIČESAR ne veš o njej.
To, da pa ženska potem, ko je skoraj umrla, leži v bolnici, je pa dejstvo.
Če se o vsem v svojem življenju takole odločaš, pol si bolj bedno bitje. In ja, zelo definitivno zagovarjaš nasilje, o tem ni sence dvoma.

Mater, če se gonjenju brez obveznosti reče civilizacijski napredek, potem grem pa raje v srednji vek.
Ima in viharc in razumnik in nenazadnje likovička še kako prav. Vse hočte imet dovoljeno, da bi vas pa kdo po prstih, je pa prepovedano.
Ne gre za zagovarjanje nasilja. Dedec, ki ji je to storil je za umaknit iz real lifea, nekam v samoto, kjer ne bo mogel več delat štale.
Ampak, tudi njeno ravnanje je za obsodit. Žal. In s tega stališča je, izobražena ženska kot je, dobila, kar je iskala.
[/quote]
ne gre za zagovarjanje nasilja? preberi še 1x kar si napisala …

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

To, da se je gonila brez obveznosti, je tvoja izmišljotina. NIČESAR ne veš o njej.
To, da pa ženska potem, ko je skoraj umrla, leži v bolnici, je pa dejstvo.
Če se o vsem v svojem življenju takole odločaš, pol si bolj bedno bitje. In ja, zelo definitivno zagovarjaš nasilje, o tem ni sence dvoma.
[/quote]
Oni vedo vse o vsakemu :)) v nulo vedo kdaj, s kom in kako se je gonila in predvsem koliko denarja mu je hotela pobrati, ker so to prebrali v časopisu. Tako kot so prebrali da je krvnik sicer napačni Andrej H. in mu skoraj jajca odgriznili. Tako kot je zadostoval trdni dokazi (po njihovo) to da je tipu pač enako ime in se enako piše, zadostuje tudi trdni dokazi (spet po njihovo in po angelcino) to da je ženska prišla domov ponoči, To ali je vse skupaj res ali ni res, pa kdo se bo s tem zamaral…

Oni vedo vse o vsakemu :)) v nulo vedo kdaj, s kom in kako se je gonila in predvsem koliko denarja mu je hotela pobrati, ker so to prebrali v časopisu. Tako kot so prebrali da je krvnik sicer napačni Andrej H. in mu skoraj jajca odgriznili. Tako kot je zadostoval trdni dokazi (po njihovo) to da je tipu pač enako ime in se enako piše, zadostuje tudi trdni dokazi (spet po njihovo in po angelcino) to da je ženska prišla domov ponoči, To ali je vse skupaj res ali ni res, pa kdo se bo s tem zamaral…
[/quote]

Ja. In na podlagi takih “dokazov” bi kar linčali človeka…pardon žensko.
Ampak jasno , oni ne zagovarjajo nasilja😵😵

Ob tem pa ne boš povedala, koliko od teh je partnerja varala, lagala, egoistično hotela svoj prav, pozna samo svoje pravice, ne pa obveznosti, ga je hotela obrat do kosti in odvzet še otroke, denar, premoženje….

Koliko se pravično razdeljuje ob ločitvah pa vidimo že pri otrocih, kolik delež jih dobi ženska in koliko moški.
Lahko bi primerjali tudi povprečno višino preživnine, ki jo plačuje ženska in koliko moški, lahko bi primerjali kdo ostane še naprej v istem stanovanju, hiši….

Ob tem pa ne boš povedala, koliko od teh je partnerja varala, lagala, egoistično hotela svoj prav, pozna samo svoje pravice, ne pa obveznosti, ga je hotela obrat do kosti in odvzet še otroke, denar, premoženje….

Koliko se pravično razdeljuje ob ločitvah pa vidimo že pri otrocih, kolik delež jih dobi ženska in koliko moški.
Lahko bi primerjali tudi povprečno višino preživnine, ki jo plačuje ženska in koliko moški, lahko bi primerjali kdo ostane še naprej v istem stanovanju, hiši….
[/quote]

Krivda je vedno na strani obeh. Vedno.
Faše jih ali umre pa vedno samo ženska.

ubit jo je hotel, ker se je hotela ločiti
Kdo pravi, da je varala?
Pa če bi ga z desetimi dedci varala, ko še vedno ne bi imel pravice, da ji las na glavi skrivi.
Bruha se mi, da eni opravičujete nasilje nad ženskami
[/quote]

Ma poglej po forumih, nakladajo o varanju zaradi katerega opravičujejo nasilje. To v 21. stoletju. Budale moške, vse pigmentat, sam nekaj je res dobrih, te pa pustit za seme.

Babo bi ubili, če jih hoče pustiti, oni pa bi vsi imeli ljubice, če bi imeli seveda možnost.

Krivda je vedno na strani obeh. Vedno.
Faše jih ali umre pa vedno samo ženska.
[/quote]
Se motiš. ob ločitvah umre več moških.

Tako je. Dvojna morala.

Sam vam izrojeni drhali le povem tako kot je, račun vam pa izstavlja življenje po naravnih zakonitistih, ne jaz. Če ste nori in egoistični, škodujete in uničujete bližnje, pač morate sprejet tudi posledice, nihče vas ne more zaščitit pred tem.
ne?
[/quote]dej se umiri,kako to ,da po “tvojem”škodujejo ženske in otroci, ki so stalno maltretirani od moškega,a zato ker si zaslužijo???!pocasi me ratuje sram,da sem slovenka,se sploh ne čudim več,da žrtve nasilja kar prenašajo in trpijo nasilnega,konec koncev kam se pa naj obrnejo?!Tricetrt Slovenije bi jih se obsodilo,da si to itak zaslužijo.

[/quote]
Spet ti pametnjakovic, koliko jih ima nezakonske otroke in jih ženske tožijo za DNK teste in to poročenih moskih. ? Veliko jih je, ki ne skrbijo za otroke in raje hodijo okoli z novo žensko.
Samo da bi se ubijali zaradi tega.? Takemu daš košarico in živiš dalje. Isto lahko stori moški. Pa ne mi zdaj, kako ženske obirajo moske, ker pri nas ni zakona ki bi nekomu odvzel kar je bilo njegovo ne pa tudi njeno. Ženske vzamejo svoje in ne njegovo, do tega imajo vso pravico. Po tvoje bi morala vse njemu pustiti ,ona pa na cesto, ker se ga je drznila zapustiti. Zbudi se..

[/quote]toliko kot sodiš,lahko se ti zgodi,da te bo tvoj varal in ker mu boš morda stopla na žul in te premlatil, a pol boš tudi ti kriva?!in takih primerov je malo morje.malce se vsi zamislite,tisti ki obsojate sodnico.

a) nasilje je dovoljeno le v samoobrambi
b) koliko vas, prenapihnjenih moških, ki napadate žrtev, bi si to upalo narediti v javnosti?
Palica ima vedno dva konca 🙂
c) že v OŠ predlagam uvedbo učenja samoobrambe
č) vse bolj sem naklonjena matriarhatu 🙂

Hahahhaa pa crknem od smeha vsakič, ko berem o tem kako zlobne, zlobne ženske grabijo po lastnini partnerja, ko se želijo ločit/razidt. :)))) Ker ona pol p.izde tople vode ni k bajti prinesla ane? Ker ona je bila itak samo zajedalka njega – ubogega revčka, ki je trdo garal za svoj denar, da ga je lahko ona zapravljala. Ona je samo pedenala svojo lastno rit, hodila na manikure, h kozmetičarki, k frizerju in trošila njegov denar po trgovinah. Pa kje ti tipi živijo? Jaz bi tudi enga takega. Pa nikoli ga ne zapustim in prevaram. Ne rabi kupovat kija. Obljubim.

Rule 34

Po moje pa to ni zločin pohlepa, ampak kar klasičen zločin iz strasti….lastil si jo je…pa se mu je um zmračil, ko je doumel, da ni več njegova.

Se motiš. ob ločitvah umre več moških.
[/quote]

Pa ne zaradi nasilja nad njimi.

Hahaha, js pa crknem od smeha vsakič, ko berem da je ded nalomil babo, ona pa tako nedolžna, nepokvarjena, nič njegovega ni hotela od njega, ni mu najedala, bla vedno zvesta….

Pa ne zaradi nasilja nad njimi.
[/quote]
Zaradi nasilja nad njimi. psihičnega in fizičnega – oboje je nasilje.

Zdejle sem se takoj spomnil treh znancev, ki so umrli med ločitvenim postopkom, ženske se pa pri najboljši volji ne morem spomnit nobene.

Ja sej, ti bi jo nalomil k pras.ico. Potolkel, ubil. In potem se počutil, kot da si mel vso pravico na tem svetu to nardit. Sej lahko komot štekam tvoj point of view. Sam je bolan point of view.
Ker pustit tako kroto in se take pič.kurine nikol več pritaknit ti pač neb prišlo na misel ane? Mazat si roke z gnojem od babe pa si zajebat celo prihodnost, ker te bodo zaprl je boljša alternativa? Je vredno?

Rule 34

Zaradi nasilja nad njimi. psihičnega in fizičnega – oboje je nasilje.

Zdejle sem se takoj spomnil treh znancev, ki so umrli med ločitvenim postopkom, ženske se pa pri najboljši volji ne morem spomnit nobene.
[/quote]

Mal po cajtengih poglej, je skoraj vsak mesec ena.

Dobila je kar je iskala, ti jih pa še boš. Če je dec kaj vreden.
[/quote]

Kar grozil bi pizdek mali? Nisem ti jaz kriva, da ga ne spraviš več pokonci.

Ja tak scenarij se plete v tvoji ženski glavi.
Js pravim da kdor se igra z ognjem, se lahko opeče,

Tipi ste glupi in obupani ko noč. pečate s es umljivimi babami, potem se greste resne veze z njimi, ko bedaka hoče taka pustiti, pa jo on v obupu še nalomi in zdaj bo šel v keho. Trojni bedak.

V glavnem, zmešanosti in uničenju, ki ga storijo nore riti, so šteti dnevi. To lahko vidite tudi po odzivu ljudi, le najbolj nore babe zagovarjajo izrojenost in uničenje.

New Report

Close