Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dobila nagrado

dobila nagrado

Zdaj me je klicala neka gospa in povedala, da sem bila kao naključno izžrebana med naročniki iz telefonskega imenika in da naj javim naslov, kamor mi bodo poslali vabilo za neko nagrado.

( naslova nisem dala, saj sem rekla, da če je dobila tel.št. ima tudi naslov).

Tako vem, da je to neka fora, ampak me vseeno zanima, če katera ve kaj o tem in če je kdo dobil kaj podobnega.

Hvala

počakaj še malo, pa se bo izkazalo samo od sebe, ali je fora ali pa so te hoteli malo .?! Če uspe, uspe.

Mislim, da je to neka fora, da greš na predstavitev xy in nato dobiš eno simbolično nagrado.

Mislim, da si ravnokar zapravila priložnost za 10.000eur.

hahaha elaine, spet ena tvoja nadvse smešna. NOT!

To je itak kar nekaj kot vedno. Vabili te bodo pa na neko predstavite kjer te bodo posiljevali z njihovimi izdelki.

SK Company?

manca

Aja, pa še to sem pozabila. Po “nagrado” naj bi prišla v en trgovski center 🙂

Jaz sem tudi dobila takšen klic in nisem hotela iti, ker sem vedela, da je to finta. Moja soseda je pa šla, pa so jo tam posiljevali z nakupom vsega in svačega: posode, sesalca in ne vem še česa. Ko pod pritiski tam nekaj kupiš, ti potem še nekaj kao podarijo za nagrado- navadno kakšno poceni škart robo iz Kitajske.

Pa saj je jasno: če so te izžrebali in si dobila nagrado, ti jo bi lahko še poslali po pošti, v takih primerih pa imajo vedno nekaj za bregom. Pa tudi: če nisi kupovala nobenih srečk ali oddala kakšnih kuponov za žrebanje, le kako bi te potem kar tako brez veze izžrebali in bi dobila nagrado. Larifari!

New Report

Close