Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dobila partnerja / spletno varanje

Dobila partnerja / spletno varanje

S partnerjem sva skupaj dve leti. Priznam, da sem mogoče tudi sama kriva kar se je zgodilo, zato tukaj pošem.
Živi na kmetiji jaz pa se k njemu ne morem preseliti niti on ne k meni zato ziviva malo pri njem on manj pri meni. Ker sem domnevala, da si želi zensko pri sebi na kmetiji sem ga preverila na enem podobnem forumu kot je ta. Izdajala sem se za osebo, ki zeli ziveti na kmetiji in da sem postena itditd…
Prosil me je za mail. Obcutek me ni varal. Res se mi je naslednji dan javil na mail. Napisal mi je da je on tisti ki je zelel moj mail in da upa da mu odpisem. Izdala sem se seveda pod drugim imenom. Predstavil se mi je s polnim imenom in priimkom, povedal koliko je star in kje stanuje. To sem prosila od njega. To mi je bilo dovolj, da sem doumela da me zeli prevarati. Na koncu sem mu odpisala da sem njegova partnerka z imenom in priimkom. Rekel je da ni hotel nic od te osebe, le klepetati. Jaz ne verjamem nobenbu vec se sebi ne. Prosil me je in se vedno me prosi naj to pozabim saj je bila zajebancija. Meni pa je grozno hudo. Mogoce sem tudi jaz krivec saj se do njega obcasno nisem lepo vedla.
Ne obsojajte me ampak rabim pomoc. Pravi da me ljubi. Da me moce izgubiti

…volk menja dlako, kože nikoli….

In kaj si pričakovala?

Ti nočeš it živet k njemu, tale, ki se mu je ponudila je pa bila vse tisto kar si on želi…
Premalo ponujaš, a vseeno želiš, da se ne bi zanimal za druge. To nekako ne gre skupaj.

Tukaj sodeluje en forumaš On_, ki daje pri vseh temah hvalevredne odgovore.

Nisi mu zaupala že v štartu. S tem, kar si storila, si izgubila tudi velik del njegovega zaupanja. Si sploh pomislila na to, kako boš ravnala, “če ga dobiš pri varanju” ali si se samo malo šla poigrat z njim? Si mislila, da te bo imel po tem raje, kot prej? Si pozabila, kako se moškega pridobi na svojo stran?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Prehitro si se razkrinkala:))). Zakaj nisi malo počakala, da bi videla do kod bi dejansko šel. Morda bi zvedela, česa si v življenju želi in kaj zdaj pogreša.

Bravo! Pa ne tebi, njemu!
Jaz bi te na njegovem mestu peljal na večerjo v neko fancy gostilno in tam bi ti povedal, da tako ne gre in da pričakujem, da naslednji dan vse kar imaš pri meni odneseš in se ne vračaš več.

Vem, da bi morala še malo spraševati pa bi dobila pravi odgovor. Izgubila sem zaupanje vanj. Še sam mi je rekel, da je želel le klepetati in popolnoma nič drugega.

Nisem se poigrala z njim. Ne mislim da me bo zaradi tega imel raje. Vedela sem, da hodi na starsevski cvek in vcasih kaj komentira. Me pa je zmotilo njegovo obnasanje. Hodi na fb in ima vec prijateljev zenskega spola. Za to dejanje se je pokesal in se mi opravicil. Mojo duso pa ranil. Meni je to varanje kar je v zacetku napisal in sicer
Kopiram
Oj. Jaz sem tisti ki je zelel tvoj mail na sc.
Takole je lazje, kot pa tam brat brezvezne komentarje. Upam da odpises. Lp
M

V nadaljevanju se mi je predstavil s polnim priimkom imenom ter leti, ker sem tako zelela. Zelel je tudi da ga dodam na fb.
Ja Marko kaj pa bi ti storil ma mojem mestu glede na to da je to spletno varanje?

Bravo! Pa ne tebi, njemu!
Jaz bi te na njegovem mestu peljal na večerjo v neko fancy gostilno in tam bi ti povedal, da tako ne gre in da pričakujem, da naslednji dan vse kar imaš pri meni odneseš in se ne vračaš več.[/quote]

Jaz se hotla spakirat svoje stvari pa oditi od njega. Zakaj obtoževanje? Saj on spletkari in morda išče, čeprav pravi da to ne drzi ampak se samo pogovarja z neznanci tako kot jaz zdaj

The best :))) kriva je ženska, ker ga ni znala obdržat, mu je premalo ponudila, ni slepo zaupala, pa še drznila si je preveriti, če še katero drugo nateguje.

Stvar je simpl – naletela si na internetnega je.bača, ki serijsko osvaja ženske in ima najverjetneje več takih, ki si domišljate, da ste “skupaj”. No, on si pač samo jajca prazni pri večih naenkrat, da mu ni dolgčas. 🙂 Ko ga zasačiš, se pa zgovarja, da se je hotel “pogovarjat” :)))))))))))) pa strašno mu je žal. Če bi ga ujela s tičem v eni drugi, bi verjetno rekel, da se je spotaknil in slučajno not padel. :))))))

Res smešno, kolk ste ženske naivne.

Seveda tip, ki ji zagotavlja, kako hoče bit le z njo (in ne z neko drugo, ki bi živela na kmetiji), se goni okrog in mu je (baje) strašno žal in ne bo nikoli več (hahahahaha), nima nič s tem, anede.

Point je v tem, da za zvezo rabiš dva, ki si to želita. Ona mu lahko ponudo vse na svetu, pa se bo on še vedno gonil okrog, ker si želi imet 10 žensk, ne pa veze z eno. Seveda se lahko z drugimi “pogovarjaš” na javnem forumu – za privat mail pa moški žensko vpraša le iz enega razloga. Ko jo hoče pokavsat.

Seveda tip, ki ji zagotavlja, kako hoče bit le z njo (in ne z neko drugo, ki bi živela na kmetiji), se goni okrog in mu je (baje) strašno žal in ne bo nikoli več (hahahahaha), nima nič s tem, anede.

Point je v tem, da za zvezo rabiš dva, ki si to želita. Ona mu lahko ponudo vse na svetu, pa se bo on še vedno gonil okrog, ker si želi imet 10 žensk, ne pa veze z eno. Seveda se lahko z drugimi “pogovarjaš” na javnem forumu – za privat mail pa moški žensko vpraša le iz enega razloga. Ko jo hoče pokavsat.[/quote]
Jaz takega zagotovila nisem nikjer prebral, to si si ti kar sama izmislila?

Razumel sem, da se dobivata “malo pri meni malo pri njem”, torej je vse skupaj še bolj v povojih, nekako na začetku, ne preveč resno. Ona domneva, da si želi žensko, ki bi živela z njim, česar mu ona ni pripravljena dati. Kaj jima še ostane?

Sploh ne gre za iskanje krivde, samo če sešteješ + in – taka zveza na daljavo nima neke blesteče prihodnosti, torej ?

Mogoče si le ona preveč domišlja, kako bi to in ono, on pa ima druge plane o katerih ona nič ne ve, ker se o teh temah nista nikoli pogovarjala in njuna veza temelji zgolj na telesni privlačnosti?
Njegovi izgovori in opravičila so itak brezvezni, ravno tako kot njena preverjanja.
Ni smiselno razpravljat kdo je bolj kriv in kdo je koga prvi nazaj udaril, ker je že osnova bolj na trhlih nogah.

Ma ni kriva, ampak s takim vedenjem pač moškega ne pridobiš na svojo stran, prav tako ne njegovega zaupanja. Moški, ki je nagnjen k “varanju” kot ta, pa to še toliko bolj “potrebuje”, saj se očitno ne počuti varno v odnosih, ki jih ima z ženskami.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Potrebuje občutek, da je zaželen, da dopolnim. Seveda nobena ženska ni tam, da mu to daje, če se ji zdi trapasto, samo potem se naj ne čudi, če pade na take “igrice”. Kot je že On_ povedal, je jasno, da je pokazal interes, saj je dobil veliko boljšo opcijo, kot jo je imel. Izbral pa je očitno le neko “začasno”, kot tudi ona.

Marko, to je bulšit. Nekdo, ki želi varat, bo to naredil v vsakem primeru. To, da se ne počutiš varnega, itd. so bedni izgovori. Sicer je razumljivo, da branite “svojo vrsto” – ampak sorry, če bi dedec imel jajca, in bi bilo slučajno res (pa ni), da ona ne izpolnjuje kriterijev, bi bil z drugo žensko.
Ali bi ji vsaj JASNO povedal, da ima drugačna pričakovanja/zahteve, ko ga je dobila. Ampak ne. On je začel jokcat, kako je bil to hec, zajebanjcija, kako je noče izgubit, kako jo ljubi, ni bilo nič resnega…bla bla. Najbolj navadna reakcija moškega skakača čez plot. Te tvoje teorije o varnosti, nezadovoljstvu mogoče palijo po 10 letih zakona (enkrat), ne pa po dveh letih. In verjetno je to počel od začetka, sam da ona ni vedela.

Se pa strinjam, da ne gre za iskanje krivde, ker je stvar jasna: on redno išče druge luknje za potešitev na internetu, ona pa je trapsta, ker na forumu želi potrditev, da on v resnici ni varal, da jo ljubi in želi bit z njo (ko pa sama pri sebi že ve, kaj je res).

Ne zagovarjam ga niti malo. Prav tako pa ne njenega početja. Za boljši odnos bosta oba morala storiti veliko več. Niti ni nujno, da gre za napačno izbiro, prej nepripravljenost na resen odnos. To je point.

Hvala za odgovore

Hvala za odgovore

Brez skrbi, ljubi te! Ostale tudi!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close