Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobila sem tole…od nekoga;))

Dobila sem tole…od nekoga;))

Priznam, lepo je to brati…preprosto zato, ker vem, da te besede res nekaj pomenijo..niso le na “listu”…ki siba sem in tja..HVALA….moja..moja!!!

1. Najmanj 5 ljudi na tem svetu te ljubi tako zelo, da bi zate
umrli.
2. Najmanj 15 ljudi na tem svetu te ljubi na kakrsenkoli nacin.
3. Edini razlog, da bi te nekdo lahko sovrazil, je ta, da hoce biti
tak, kot si ti.
4. Tvoj nasmeh lahko nekomu napravi veselje, cetudi te morda nima
tako zelo rad.
5. Vsak vecer nekdo misli nate preden gre spat.
6. Za nekoga predstavljas vse na svetu.
7. Nekdo noce ziveti brez tebe.
8. Na nek nacin si poseben in enkraten.
9. Nekdo, za katerega morda sploh ne ves da obstaja, te ljubi.
10. Cetudi storis veliko napako, se bo nekoc iz tega rodilo nekaj
dobrega.
11. Kadar mislis da je cel svet proti tebi, potem ponovno dobro
poglej: morda si svetu ti obrnil hrbet.
12. Kadar mislis, da nimas nobene moznosti dobiti (ali doseci) kar
zelis, potem si tega morda niti ne zelis resnicno dobiti (ali
doseci), toda ce bos verjel vase, bos slej ko prej to dobil (ali
dosegel).
13. Vedno se spominjaj komplimentov, ki si jih prejel in pozabi na
slaba mnenja (ki jih mogoce imajo drugi o tebi).
14. Vedno nekomu povej kaj in kako se pocutis, ker samo tako bo ta nekdo
vedel kako ti gre.
15. Ce imas dobrega prijatelja, si vzemi cas, da mu poves kako
enkraten je.
16. Moras biti zelo dober prijatelj, kajti nekdo ti je to poslal.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

A ker se mi mudi v službo….in tega ne preberem….pa samo kvaknem pod tvoj post….bo tud v redu?
;-))))

ma ti si itak en moj kvakač;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ti pa moja žaba!
;-)))

Evo, še jaz nekaj bolj…. ja…. bolj no…. prilepim sem…

Carpe Diem

Obrne se proti meni in mi reče: ne hrani nikoli ničesar za neke posebne priložnosti, vsak dan v tvojem življenju je poseben! Še vedno premišljujem o njegovih besedah …. Spremenile so moje življenje. Berem več, čistim manj. Sedim na terasi in uživam v razgledu, niti plevel v vrtu me ne moti. Več časa preživim z družino in manj v službi. Dojel sem, da je življenje v bistvu celota, izpolnjena za užitke, ne pa tečaj o preživetju. Ničesar več ne hranim. Vsak dan uporabljam svoje kristalne kozarce. Odvržem svoj novi suknjič, ko grem v trgovino in si zaželim novega. Ne hranim svojega najboljšega parfuma za posebne prilike, porabim ga kadarkoli si ga zaželim. Fraze …nekega dne in enkrat te dni; …so skoraj izginile iz mojega besednjaka. Če je nekaj vredno videti, poslušati ali narediti, tedaj jaz to pogledam, poslušam in naredim TAKOJ sedaj. Nisem prepričan, kaj bi žena mojega prijatelja storila, če bi samo vedela, da je ne bo jutri tukaj, v kar mi vsi verjamemo. Mislim, da bi se več pogovarjala s svojo družino, s svojimi najbližjimi prijatelji. Morda bi poklicala svoje stare prijatelje in prosila za opravičilo za neke stare nesporazume in se z njimi pomirila.Verjamem, da bi šla jest v kitajsko restavracijo, to je bila njena priljubljena hrana. Pravzaprav so te neizpolnjene drobne stvari tisto, kar mi da misliti, če bi vedel, da so mi ure štete.

– Moti me, ker sem se nehal srečevati s svojimi dobrimi prijatelji, s katerimi sem se nekega dne želel pogovarjati.
– Moti me, ker ne napišem pisma, katerega sem mislil poslati enkrat v teh dneh.
– Moti me in žalosti me, ker nisem rekel svojim staršem, mojim bratom in otrokom bolj pogosto, kako rad jih imam.

Sedaj poskušam ne zamuditi, nimam ob strani ali hranim ob strani tisto, kar lahko obogati nase življenje s smehom in radostjo. In vsak dan si rečem, da je danes poseben dan … vsak dan, vsaka ura, vsaka minuta je posebna.

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Vsak dan je poseben dan. Stojim za tem.

Carpe diem

Aleluja

Oja… nekaj v tem je res… Hmmm… Dolga zgodba bi zdaj bila, če bi začela razlagat… Morda kdaj drugič… Kje drugje…

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Vedno pripravljen sprejeti nove ideje, podkrepljene z dobrostoječimi argumenti.

To je to..odkar je moja prijateljica zbolela za rakom..od takrat zivim vsak dan, kot da je to zadnji dan ki ga zivim..zavedam se tega..prekleto zavedam, da danes si..in jutri ne!!! Zato mi zivimo..ne zivotarimo…

Evo, da sama sebi repliciram ;)… ampak smao zato, ker se mi zdi, da taaako paše sem…

Big Yellow Taxi by Joni Mitchell

They paved paradise
And put up a parking lot
With a pink hotel , a boutique
And a swinging hot spot
Don’t it always seem to go
That you don’t know what you’ve got
Till it’s gone
They paved paradise
And put up a parking lot

They took all the trees
And put them in a tree museum
And they charge the people
A dollar and a half just to see ’em
Till it’s gone
They paved paradise
And put up a parking lot

Hey farmer farmer
Put away that D.D.T. now
Give me spots on my apples
But leave me the birds and the bees
Please !
Till it’s gone
They paved paradise
And put up a parking lot

Late last night
I heard the screen door slam
And a big yellow taxi
Took away my old man
Till it’s gone
They paved paradise
And put up a parking lot.

New Report

Close