Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobivam se z razvajeno ločenko, pa mislim, da ne bo šlo.

Dobivam se z razvajeno ločenko, pa mislim, da ne bo šlo.

Filozofska tema.. relativno.

Če je ženska uspešna in navajena nekega visokega standarda, bi moral moški biti sposoben za njo poskrbeti na enakem Oz višjem standardu v kolikor bi želel da ga jemlje resno za resno vezo.

Sicer pa tudi moški, ki sili za dedinja on pa je referent na npr ue.. tu ni možnosti za dolgotrajen odnos.. in obratno..

Odgovor na objavo uporabnika
moteni vsi, 25.10.2024 ob 21:49

Pa kdo se o plačah na zmenkih pogovarja? Mislim resno no, ste tu vsi socialno totalno nerazviti? Da mene to nekdo vpraša vstanem in grem. Kdo vas je to vzgajal? Nimate res nobene kulture? O moji plači ne govorim z nikomer, se ne tiče nikogar, znesek ve šef, kadrovska in moj bančnik. Nekomu s katerim šele zmenkarim zagotovo ne bom šla o svojih financah razlagat in takšne osebne stvari. Sploh razumete kaj so zmenki? Ker očitno so za vas to razgovori za šiht – koliko zaslužiš, a kuhaš, znaš likat, maš hišo, kakšen avto….ste to sploh ljudje? Iščete partnerje za življenje al poslovnega partnerja? Nekateri se še hvalite kako ste lagali. Kje to najdete ljudi s tako nizkimi kriteriji da lažnjivce poberejo? Resno imate nizke standarde. Zase predvsem.

LOL, ampak res.

Ti si zgleda res precej za luno, da se čudiš kako poteka zmenkarija “zrelih” ljudi.  Pa čemu bi se pretvarjali, da smo moški tisti katere zanima koliko ženske služite.  Retorično vprašanje, seveda.  Zato pa je ključni cilj zmenkarije, ženskega spoznavanja potencijalnih “partnerjev”, želja po oceni ravno tega vidika človeka o katerem se tu govori, €€€.  Med ostalim seveda.  Le, da v Sloveniji to nekako ni družbeno sprejemljivo direktno vprašati.  Zato se vse po ovinkih.  Kje drugje, npr. na Kitajski, pa ne le, da se o številkah direktno govori, še dokazni materijaln je potrebno pokazati,

Kadar se na vso silo išče življenjskega partnerja so razočaranja pač neizogibna. V bistvu so zajebki zagarantirani. Ljubezni se pod nobenimi pogoji ne da izsilit. Zmenki naj ne bi bili kot razgovori za službo. Mantra, ljubezni se ne išče, ampak se ji odpre, še kako zelo drži.

Zato me vedno srat pritisne, ko naletim na toliko plehkosti v medosebnih odnosih.

Sem ženska, 25.10.2024 ob 19:18
    Pa tudi stanovanje sem sama kupila in nisem želela, da se novi partner finančno kakorkoli vmešava v moje bivanjsko okolje. Pošteno!

Za eno žensko:

Le pazi, da ne bo potem, če bosta šla s partnerjem mogoče narazen, on zahteval polovico vrednosti tvojega stanovanja, ker si ga kupila v času trajanja vajine zveze!

Bivša, 26.10.2024 ob 06:12

Za eno žensko:

Le pazi, da ne bo potem, če bosta šla s partnerjem mogoče narazen, on zahteval polovico vrednosti tvojega stanovanja, ker si ga kupila v času trajanja vajine zveze!

taknr kirr

Poslužila sem se predporočne pogodbe, da v tem primeru zaščitim sebe in otroka. Mislite da bi spustila nekoga k sebi, potem pa bi mu vse pustila na izvoli v primeru razhoda?

u izi, 25.10.2024 ob 10:47

Izberi si žensko, ki si jo lahko privoščiš.

Kaj ti bo Ferrari, če pa nimaš denarja za bencin.

A ti si ženske izbiraš po porabi al kako?🤣🤣🤣🤣

Anonimno 1434, 26.10.2024 ob 04:33

Ti si zgleda res precej za luno, da se čudiš kako poteka zmenkarija “zrelih” ljudi.  Pa čemu bi se pretvarjali, da smo moški tisti katere zanima koliko ženske služite.  Retorično vprašanje, seveda.  Zato pa je ključni cilj zmenkarije, ženskega spoznavanja potencijalnih “partnerjev”, želja po oceni ravno tega vidika človeka o katerem se tu govori, €€€.  Med ostalim seveda.  Le, da v Sloveniji to nekako ni družbeno sprejemljivo direktno vprašati.  Zato se vse po ovinkih.  Kje drugje, npr. na Kitajski, pa ne le, da se o številkah direktno govori, še dokazni materijaln je potrebno pokazati,

Na zmenek z izpiskon  TRR in odvetnikom. Konec debate. Vsi dvomi takoj odpadejo. Tudi forumske pisarije.  Ljubezen je to.

Kern, 26.10.2024 ob 05:21

Kadar se na vso silo išče življenjskega partnerja so razočaranja pač neizogibna. V bistvu so zajebki zagarantirani. Ljubezni se pod nobenimi pogoji ne da izsilit. Zmenki naj ne bi bili kot razgovori za službo. Mantra, ljubezni se ne išče, ampak se ji odpre, še kako zelo drži.

Zato me vedno srat pritisne, ko naletim na toliko plehkosti v medosebnih odnosih.

Zenitne posredovalnice so ratale meka za odnose.  Ponudba in povprasevanje po sejemsko. Ljudje so si sami dovolili zvabiti v to. Placujejo srecanja in nudijo zasluzke zenitnim posrednikom. Nekateri so se znasli  celo do te mere, da najprej sami poskenirajo vse podatke o osebi in jih posredujejo naprej primernim kandidatom. Drugi se gredo  kalkulacije na bazi osebne rasti  kjer  izvlecejo vse potrebne  info od sodelujocih  na subtilno preracunljiv nacin.  Komercializacija  ima toliko obrazov, kot je neumnih ljudi, ki jim nasedajo.

😂

A dej nisi pravo našel…še je nekaj prostih

Ma kaj če vam ločencem resna zveza? Imate propadel zakon, težko, da bo po tem kaj bolljšega.

Zmenki so za obupance, ki je na vse kriplje trudijo povprečnici dokazovat, da so je vredni. Ali so dejansko luzerji, ali pa ne znajo povprečnici pokazat, kje je njeno mesto.

Pri meni je to izi. Ko- če se hoče kakšna dobit, prav. Ponavadi so razočarane že nad tem, da mene ne impresionira nekaj, ob čemer marsikdo na rit pade. Morda imam ravno tarad splošne nezainteresiranosti takih ponudb več, kot bi želel.

Pa nisem noben kripto miljonar ali kaj podobnega. Pač, če nisi desperate in dejansko nisi luzer te babe opazijo. Še nekaj je fantje. Na prvo mesto vedno postavljajte sebe. Jaz to delam že cel lajf.

ja no ja.. saj na take padaš/padate.. vi se s sabo ne znate postavit, sram vas je tega kdor ste brez keša, brez nazivov itd.. pa se postavljate le z svojim materialnim, pa dolžino debelino tiča.. saj sebe sploh ne znate ponudit oz večinoma mislite, da če nimate keša da ste nič vredni. Da, za materialiste ste res ničvredni. in da, večina je materialistk. tko da če potegnemo črto-vi ste se prilagodili materialistkam. vi pecate materialistke. v drugo itak ne verjamete. soustvarjate družbo s svojim mišljenjem in svojim ravnanjem.

prilagoditi se druži, pravite.. družba je materialna.. torej prilagodili ste se materialistkam. Ki vas lovijo s sexom, pa že na prvem drugem dejtu seksajo z vami. Pa ne zaradi vas. Previdno, da se s čim ne okužite, spb je preveč razširjena, pa previdno da ne dobite naziv oče, saj je ogromno zapuščenih otrok.. najprej zdravje varnost potem užitek.. vi pa kot neumni biki rinete v užitek, potem pa jamr čez cel ženski rod. a jebiga pol.. kje se vaš razum zgubi, ko pride droljača s svojim mednožjem????

Dajte se nekaj naučiti. Vsako žensko, ki ima nek potencial za kaj več sem med spoznavanjem vedno testiral in to še vedno počnem… Opazujem kakšen ima življenjski slog in kakšen ima odnos do denarja, pričakovanja… Vse drobne zadeve kot je kavica, čaj…vedno plačujem in samo čakam kdaj se bo sama oglasila, da bi kaj plačala. Iz takih in podobnih testov se mi hitro pokaže ali imam opravka z žensko, ki ji je samoumevno, da ji vse pripada, da si zasluži iz ne vem kakšnih razlogov že, da ji bo vse ostalo moški plačeval. Potem seveda dobi svoje mesto na primernem tiru.

Bodite previdni in čim prej ugotovite ali imate opravka z žensko, ki je parazit.

Čak, vsi ste zašli v eno smer, meni je pa na misel prišla najprej ena druga. Avtor je morda pričakoval, da se bo ženska, ki je “že vajena družinskega življenja” lepo ukvarjala z njegovim otrokom, ko je ta na stikih celo vsak drugi vikend. Pa še finančno prispevala, da revež ne bo obubožal, ker itak da tistih 240 eur preživnine, torej so tisti 4-je dnevi na mesec samo dodaten strošek.

A na to pa ni noben pomislil? Ker jaz iz reale poznam kar nekaj tako mislečih primerkov. So pa seveda potem ženske, ki jih spregledajo, najhujše materialistke, to se menda ve.

razvajene ženske, 25.10.2024 ob 10:44

Sam sem ločen, imam urejeno življenje, dobro službo in nadpovprečno plačo, vse skupaj imam priliva med 2.500 in 3.000 na mesec. Bivši ženi plačujem 240 preživnine, kreditov nimam, razen lizing za avto.

Ker si vsak želi biti z nekom, sem si jaz mislil, da je zame najboljša izbira samska mamica, ker je že navajena družinskega življenja in ji bo lažje, ko bo moj otrok pri meni (vsak drugi vikend).

Spoznal sem lepo, zabavno žensko, samsko z otrokom. Pri njej je malce druagče in je otrok en teden pri njej, en teden pa pri svojemu očetu.

Ona zalsluži biostveno manj od mene in sicer okoli 1.600 evrov.

Zdaj pa ona misli, da bom jaz vedno vse plačeval, kamorkoli bomo šli. Ona pravi, da njej bivši je vedno vse plačeval, da je to normalno in da je to moška naloga. On je podjetnik, mi je povedala katero firmo ima in sem si tudi pogledal kako in kaj. On si je, po javno dostopnih podatkih, za leto 2022 izplačal skoraj 500.000 evrov dobička. Ja, pol pa verjamem, da mu ni težko vse vsem plačevati. Jaz tega ne mislim!

Moški mora zaslužiti dovolj, da svojo žensko razvaja in da mu to ni problem.

Če ti to ne gre , ostani sam

Problem velike večine moških je, da si pri ženskah ustvarijo izredno malo priložnosti.  Kako se potem obnašajo, ko se enkrat na pol leta končno s kakšno dobijo?  Nič jim ni predaleč.  Če je treba, se bodo na kavo z dovolj privlačno žensko zapeljali 100km stran.  In to ne le enkrat, če le ga ženska želi še kdaj videti.  Tudi na MONu so se posamezniki s tem že pohvalili.  Takšen se bo ženski v celoti pripravljen prilagodili.  Za srečanje si bo magari vzel dopust.  Zato mu tudi nič ne bo težko plačati.  Še ponosen bo na to kar ji “nudi”.  In saj ga gre za razumeti.  Obnaša se popolnoma racionalno, svoji situaciji primerno.

Kaj si naj potem misli ženska, ki je tega vajena?  Kaj neki bi si mislil moški, če bi se mu vsak teden ponujalo par žensk, da se ne vem od kod pripeljajo in mu plačajo pijačo, večerjo, izlet, dopust, karkoli?

Prejšnji tedem se mi je en popoldan ženska ponudila, da se dobiva na spoznavalni pijači, če ji plačam uber za ~90+ minutno vožnjo do mene in nazaj, ker mora naslednji dan seveda v službo.  Kako ji lahko kaj takega sploh pade na pamet?  Preprosto!  Tipi to plačujejo.  In še dosti bolj nore reči.  Plačajo letalske karte, hotel, … vse!  Za en ušiv zmenek!  Mimogrede, o nobenih bogataših ne govorim.  In kaj dobijo v zameno?  Nič drugega kot priložnost, da moooorda kaj dobijo.  Logično, da ženski to stopi v glavo.  Ima se za zvezdo.  Pa, če takšna povabila sprejme ali ne.

Kaj bo tak človek testiral, izbiral, taktiziral, …?  Karkoli drugega kot popolna podreditev mu sploh ne pade na pamet.  Jasno, da si ne želi nič tvegati.

In FYI, za vse, ki ne veste:  Danes ni več nobena redkost, če mladenka atraktivnega videza od moških odkrito pričakuje darila, celo nakazila, šoping, itd.  Poskusi seveda bolj pri takšnih za katere misli, da so dovolj situirani.  Medtem, ko povprečnica to “sanja” nekako v šali z objavami na družbenih omrežjih.  In vsako leto je slabše.  Zakaj?  Zato, ker je iz leta v leto med moškimi več desperadotov.

Potem pa te desperadote v neki točki zvije, ker vidijo, da so izkorišĉani, ne vedo pa kaj narediti.  Da bi žensko pustili, pa ni šans.

pogled z druge strani, 26.10.2024 ob 16:27

Čak, vsi ste zašli v eno smer, meni je pa na misel prišla najprej ena druga. Avtor je morda pričakoval, da se bo ženska, ki je “že vajena družinskega življenja” lepo ukvarjala z njegovim otrokom, ko je ta na stikih celo vsak drugi vikend. Pa še finančno prispevala, da revež ne bo obubožal, ker itak da tistih 240 eur preživnine, torej so tisti 4-je dnevi na mesec samo dodaten strošek.

A na to pa ni noben pomislil? Ker jaz iz reale poznam kar nekaj tako mislečih primerkov. So pa seveda potem ženske, ki jih spregledajo, najhujše materialistke, to se menda ve.

Verjetno je avtor res računal na kaj takega.

Seveda pa v neki točki ženski entitlement udari nazaj.  Slabo leto nazaj se je po družbenih omrežjih razširilo precej zgodb izkoriščevalskih žensk v katerih so se same pohvalile s kakšno lahkoto izkoriščajo tope brez, da bi jim same karkoli dale.  Kar je botrovalo prilagoditvi moških.  Tudi zato so mnogi ženske na splošno dali na popolni /ignore.

Jasno, da povprečna MONa nič od tega ne pozna, na zmenku ni bila že leta in le prodaja svoja fantazijska prepričanja.. Ampak tako danes pač je in tudi zato je vsega tega, od zmenkov do raznih zvez in porok vse manj in manj, ker je vse skupaj izgubilo vsak smisel.

Moji prijatelji, ki so večji frajerji od mene, z več denarja, zapravljajo celo premoženje, da je doma ženska zadovoljna. je treba imet poleg ogromne hiše še jahto, ali jadrnico, pa ne vem kaj vse. zakaj? Z to, da ima doma tečno babo, ki je vedno starejša in vedno slabše zgleda. Govorimo o moških, starih okoli 40 ali preko, poročenimi z vrstnicami. Bi razumel, če nekdo fura luksuz za to, da poriva vsak teden sveže 20 letnice. To logiko bi recimo razumel. Ampak ni tako! Noro, kot da bi imel doma starega golfa, za katerega bi plačeval enormni kredit.

Na koncu prideš do tega, da oni 20-letni gobcač, ki nima ničesar razen videza, pride najcene skozi, ko poriva 18-letnice, pa jim mogoče niti pijače ne plača.

Verjetno je njena razvajenost povzročila nastanek statusa ločenke in vprašaj se ali ti to ustreza?

Pač poveš da pri vama to ne bo tako, se bo že navadila.

Saj je ok, da moški poskrbi, če je to njegova želja, a to nikakor ne bi smelo biti nekaj samoumevnega ženski.

samski cinik, 26.10.2024 ob 18:07

Moji prijatelji, ki so večji frajerji od mene, z več denarja, zapravljajo celo premoženje, da je doma ženska zadovoljna. je treba imet poleg ogromne hiše še jahto, ali jadrnico, pa ne vem kaj vse. zakaj? Z to, da ima doma tečno babo, ki je vedno starejša in vedno slabše zgleda. Govorimo o moških, starih okoli 40 ali preko, poročenimi z vrstnicami. Bi razumel, če nekdo fura luksuz za to, da poriva vsak teden sveže 20 letnice. To logiko bi recimo razumel. Ampak ni tako! Noro, kot da bi imel doma starega golfa, za katerega bi plačeval enormni kredit.

Na koncu prideš do tega, da oni 20-letni gobcač, ki nima ničesar razen videza, pride najcene skozi, ko poriva 18-letnice, pa jim mogoče niti pijače ne plača.

Tragedija morda celo večine poročenih tipov je, da se ubijajo od dela, da bi zadovoljili apetite žena, ki do njih neredko več ne čutijo nobene privlačnosti in temu primerno se potem tudi obnašajo.

Povabite jih na potovanje na Tajsko in hitro boste ugotovili kako zavezane so njihove roke in noge.  Še vedo ne kaj je to svoboda in življenje po lastnem okusu.  Lahko so še tako situirani, pa si niti pod razno ne morejo privoščiti obdobje brez službe.  Ne nujno zato, ker ne bi imeli denarja.  Glavna omejitev je žena, ki bi znorela, če bi mož gladko malo pustil sluẓ̌bo.  So pa “normalni”.  To pa so, lol.

jah tko, 26.10.2024 ob 16:53

Moški mora zaslužiti dovolj, da svojo žensko razvaja in da mu to ni problem.

Če ti to ne gre , ostani sam

Točno Tko!!

New Report

Close