Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobivam se z razvajeno ločenko, pa mislim, da ne bo šlo.

Dobivam se z razvajeno ločenko, pa mislim, da ne bo šlo.

Ko tole berem, vidim, da sem iz nekega drugega časa. Dnar in porivanje – to sta glavni temi, medsebojno povezani. Ženske zahtevne kot 100 mater, moški nezadovoljni.

Jaz pa tako: nekdo ti mora biti všeč, zabaven, razgledan, pol mogoče še kaj, poool debata o tošlu, če je v igri skupno življenje.

Odgovor na objavo uporabnika
razvajene ženske, 25.10.2024 ob 10:44

Sam sem ločen, imam urejeno življenje, dobro službo in nadpovprečno plačo, vse skupaj imam priliva med 2.500 in 3.000 na mesec. Bivši ženi plačujem 240 preživnine, kreditov nimam, razen lizing za avto.

Ker si vsak želi biti z nekom, sem si jaz mislil, da je zame najboljša izbira samska mamica, ker je že navajena družinskega življenja in ji bo lažje, ko bo moj otrok pri meni (vsak drugi vikend).

Spoznal sem lepo, zabavno žensko, samsko z otrokom. Pri njej je malce druagče in je otrok en teden pri njej, en teden pa pri svojemu očetu.

Ona zalsluži biostveno manj od mene in sicer okoli 1.600 evrov.

Zdaj pa ona misli, da bom jaz vedno vse plačeval, kamorkoli bomo šli. Ona pravi, da njej bivši je vedno vse plačeval, da je to normalno in da je to moška naloga. On je podjetnik, mi je povedala katero firmo ima in sem si tudi pogledal kako in kaj. On si je, po javno dostopnih podatkih, za leto 2022 izplačal skoraj 500.000 evrov dobička. Ja, pol pa verjamem, da mu ni težko vse vsem plačevati. Jaz tega ne mislim!

Potem nista za skupaj!!

Anonimno 7707, 26.10.2024 ob 08:06

u izi, 25.10.2024 ob 10:47

Izberi si žensko, ki si jo lahko privoščiš.

Kaj ti bo Ferrari, če pa nimaš denarja za bencin.

A ti si ženske izbiraš po porabi al kako?🤣🤣🤣🤣

Kot avto…

240 eur plačuješ za otroka?
za babo boš dal pa 2000 eur?

Te ni sram, da se razmnožuješ?

New Report

Close