Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dobr jutr……………..!!

dobr jutr……………..!!

hvala. Tut ti si nekaj posebnega

:-))))
a ni zelo enostavno nekomu polepšat dan?
pa se nč ne namučiš, nč ne stane, nč ni treba izbirat besed, nobenih političnih govorov, nič.
samo od srca se kej reče
.-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Res je. Zakaj ne bi nekoga ganili v dušco s prijazno besedo

Cmoka

A PA SE KDAJ ČESA NAVELIČAŠ?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Kako to misliš?

če se naveličaš, da si prijazen……….pa potem kakšen dan vse pošlješ v tri krasne in hodiš namrščen po svetu?

Ne, sploh ne. Mogoče 1x do 2x na let. Drugače sem izreden pozitivc razen pr naših politik ;o)))))))))))))))))))))

JEST GLIH TKO…PR POLITIkiH SE MI PA MAL ZALOM:-)))
Al pa ko me kakšen sitnež hoče prepričat, da MORAM nekaj kupit od Amwaya .-))))))

vsak po svoje denarčke služi. Lepo mu poveš da ne boš vzela in mu pokloniš nasmeh. In s tem mu polepšaš dan, a ne?

Zdaj si me spomnila na včerajšnji dogodek, ko si napisala Amway.
Je prišel en gospod, najprej je pozvonil pred vrati, nato potrkal in nato še kar sam vstopil in to vse v 10 sekundah, prej ko sem prišla do vrat, mi je že to malo dvignilo pritisk. Prodajal je vodne filtre in me je hotel prepričat, da bojo naslednjo leto z zakonom obvezni. Halo. Ko pa sem mu rekla, da me ne zanima in sem hotela vrata zapret, pa je dal nogo pred vrata, da jih nisem
mogla zapret in me je še kar hotel prepričevat.
Takrat mi je šele zavrelo v glavi…
Grrrrrrrrrr……….

oh….ko bi bilo res tako enostavno………………
“Grdo” pa začnem gledat, ko ne gre (več) drugače :-)))))))

hehehe, enako tudi pri zobozdravniku:-)))
ko mi ta zatrdno zagarantira, da ne bo “nič” bolelo, potem pa me vrže pod strop, ko zavrta .-))))

In pol si mu ti prodala par batin, a ne? PRETEPAČ

Ziher si od VIJOL hahahahahahahahahahahahahahahaha

Nasmehni se in odpri usta in svet bo lepši ;o)))))))))))))

hahahhahah
kar tako pa ne pretepam ljudi
od kod ti sploh ta ideja

Pri zobozdravniku mi pa nikoli ne gre na smeh

zaradi tega si pa tolk kisla oseba

k ti je zavrel, pol se pa tako ne zavedaš svojih dejanj

tolk se še edno znam obvladat :o)))))))))))))

hvala za kompliment, vendar če bi me spoznal bi ugotovil, da sploh nisem kisla ampak prav sladka oseba

res ;o))))))))))))))))))))))))

Kaj pa če bi jaz nogo postavil vmes

ja čist res :o)))))))

bi te povabila naprej :o))))))))))

Verjamem na besedo. Dejanja pa pol ko doživim

Imej se lepo

čao

New Report

Close