Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dobr jutr.

dobr jutr.

kratk pa jedrnat.
brez patetike.

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

dobr jutr

tko se govori seba!
a je še kaj pri tebi takega, kar ni kratko pa jedrnato?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

hahahahahaha ;o)))))))))))))))))))))))))

Dobr jutr!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

postavila sem zelo resno in obenem sila nedolžno vprašanje….
napeto razmišljam, zakaj se ti zdi smešno??”!
:-))))))))))))

dobr jutri Mariči.
Kak si? Dabr?
a mate tam čez, čez grič, tudi sonček?

me zanima po čem me sprašuješ

Raikkonenca tut tebi dobr jutr

po kratkih in jedrnatih stvareh ane?

na primer

lasje?
mar niso kratki in gosti (jedrnati)?

ušesa?
mezinec?

prsti na nogah?
dlaka po nogah?
jezik? saj vendar ni daljši od “normalnega”?!
:-)))

zakaj mislim da tebe kaj drugega zanima

hahaha, sploh se mi ne sanja, o čem govoriš!
hahaha
ekola.
zdej grem pa v Ljubljano, pa če te srečam, ti pa na uho povem, kaj se mi je motalo po glavi!!!

jutro gmajna !!!!!

kolk lep dan je 🙂 … sonce je, mir je, če bo še mal bol mraz pa tud jezero zamrzne … pa bomo spet mal drsal :)))

B.

o barbi :))))

lubčka 😉

velja

Koga sem jaz ugledal. Ja Barbi kukuc. Kako ste. Se že kej z labodi tepete? ;o))))))))))))

a veš Jani, da sva dva presenečena haahahahahha

hahaha aja :)?

živjo seba 🙂 matr.. gužva skos tuki, tko da prletim vsake tolk časa pa… odfrčim 🙂

fejst bod!!

Aha! Mamo, mamo, pa ne sam sončka!
Mamo mraz, veter, burjo, sončka, lučke,
jasno nebo, zvezdice ….. mamo vse, kar
je potrebno za …. srečo ??? Pa streho
nad glavo mamo. Pa na toplem smemo biti,
pa toplo belo kavico mamo, ki tako omamno
diši, pa vanjo starega kruhka nadrobimo, da
se lepo kadi ….. oja, mamo … pa toplo kmečko
peč mamo (to sem se zdejle izmislila, ker ni
topla, ampak so sanje o tem, da bi bla topla
kar lepe !!!), pa … kup stopnic, po katerih
laufamo gor in dol tut mamo ….. in tisoč in eno
stvar mamo, ene same, ki si jo močno želimo
(govorimo v množini, da ne bo preveč vnebovpijoče!),
ja, tiste pa nimamo !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Dabra jutra !

o Jani 🙂

lubčka nazaj … no … v levo mal :))

B.

ja sej sem se komi geslo spomnila madona … bi kmal zuni ostala :)))

labodi … se tepejo zdej med sabo … tastari tamlade podijo stran … a si predstavlaš da po enmu letu spodijo svoje otročke … tolk časa jih podijo in ‘tepejo’ … da mali miškoti grejo :(((

B.

v levo…. hmmmmmmmmmm… kam to :))))

kako naraščaj :)?

New Report

Close