Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dobra gostilna Bovec, Tolmin? ;)

dobra gostilna Bovec, Tolmin? ;)

jutri gremo na izlet LJ-Bled-KR Gora-Vršič-Bovec-Tolmin-Lj..kje na poti je kaka dobra gostilna s hrano? Hvala za odgovore

http://www.dolina-soce.com/ponudniki_storitev/restavracije_gostilne/

Mi hodimo k Vančarju v Čezsočo. Ni noben presežek ampak dovolj dobro, da se vračamo k njim. Všeč mi je tudi zato, ker imajo ograjeno teraso in vrt spredaj in nekaj igral. Tako v miru zvečer posedimo, klepetamo in otrokom ni dolgčas.
Če iščete kakšno višjo kvaliteto potem je pa kar nekaj drugih restavracij seveda s primerno ceno.

Martinov Hram v Boucu bo super
Breza v Kobaridu solidna, V Kobaridu ma placu eni dve zelo dobri ponudbi
V Tolminu pa ne vem za nic kar bi bil nek presezek kulinarike.

Nam je zelo všeč na turistnični kmetiji Jelinčič, senčen vrt, igrala za otroke. Opozarjam pa, da gre za kmetijo v pravem pomenu besede in ne za restavracijo. Ponavadi imajo na meniju 2 glavni jedi: postrv (na krožnik gre direktno iz “bazena”) in mesna jed (velikokrat kaj na temo ovčetine). Ukvarjajo se z ovčjerejo in predelavo ovčjega mleka (odlični siri in skute).

V Bovcu nam nobena restavracija ni všeč – vse so bolj kot ne srednja žalost. Martinov hram je malo boljši, a so velikokrat arogantni do gostov. Letni vrt je OK za hitro kosilo, menda se je spet odprl Hotel Dobra vila, ki je imel včasih dobro kuhinjo, a je letos še nismo preverili.

Vančar v Čezsoči je čisto spodoben: ogromne porcije običajne slovenske hrane (dunajci..). Mi gremo tja povavadi lena ledeno kavo ali sladoled. Vrt je res enkraten, sploh če imate otroke.

V Kobaridu hodimo mi le v Hišo Franko – super hrana, odlična postrežba. Ker gre za slow food najbrž ne bo primerno za vaš avto izlet – je pa super opcija za kakšno večerjo.

V okolici Kobarida imajo zelo OK hrano tudi v Kampu Lazar – vsak dan pečejo slane sirove palačinke (pozor zelo mastno in nasitno, a dobro), vsakodnevno ponudbo hrane izpod peke, žar.

Na relaciji, ki si jo navedla imaš še solidne gostilne: Hedvika v Kal-Koritnici, Most v Žagi, tudi v Trenti sta dve solidni restavraciji.

Upam, da boste našli nekaj za svoj okus.

New Report

Close