Dobra gostilna-Kamnik/okolica

v Kamniku mi je ta hip najboljša oštarija IZBA, do nje se pride tako, da greš po poti kjer so temre Snovik, naprej od njih đe ene par km in prideš do te nove gostilne…lokacija lepa, gostilnica tudi…da o hrani ne govorim..super je vse in cene solidne, zdaj hodim le še tja, imajo od pizze, ribje jedi, zrezki, biftki, ni da ni in vse res zelo okusno, ker sem sama velik gurman in mi je težko ustreči, verjemi, da je tule hrana res ena a. res je, da boste morali zavit na mostu levo proti Tuhinju, ampak se splača…drugače pa so oštarije po kamniku bolj boge…mene ne gane nobena…
Evo sem ti celo našla link: .

zate bluewind…se ne bom prepirala in ti govorila, kako se motiš…lahko pa se takoj srečava sredi Kamnika in te peljem tja na kavo in videla boš, da nisem v nobeni povezavi z lastniki, niti poznam jih ne, sem le nekdo, ki je velik gurman in oblikovalec in mi ni vseeno kje in kaj ter v kakšnem jem in pred 1 mesecom sem spoznala to gostilnico in res je vredna vsega tega kar sem napisala.Sem človek, ki z veslejem pohvali kar je res dobro in z veslejem pograja kar je graje vredno in tale tvoj post je že tak! Toliko negativizma veje iz njega, si tudi sicer tak konfuzen človek?
V bodoče bi bilo bolje, da se zadržuješ tako neprimernih izjav, res, da tule lahko vsak napiše kar želi…ampak daj, da te vidim, če si tako pogumna tudi v resnici..kdaj greva tja na kavo?
Gostilna pri planinskem orlu je le ena izme mnogih gostiln v Kamniku in zame to ni dobra gostilna..je le ena izmed mnogih!
Prva stvar in tudi pripomba.Zakaj misiš, da sem ženska.Ste samo ženske tu gor?
Resda lahko vsakdo tukaj na MON-u napiše kar želi.Tudi ti, ki na podlagi nekaj besed tako popolno:) oceniš mojo osebnost.Vedno oceniš ljudi tako hitro?
Priznaj, resnično tvoj post deluje kot reklama, celo z linkom.Podobno, kot to včasih tu naredi nekdo, ki ga poznam.
Se pa strinjam s tvojo pripombo o gostilni pri Planinskem orlu.Ne vem kaj ljudje vidijo v tej gostilni, saj ni nič posebnega, no ena izmed mnogih.Sem bil že večkrat v tej gostilni (po povabilu) in doživel že marsikaj.Tudi s hladnim nedeljskim kosilom znajo postreči.In res v tem koncu ni gostilne v katero bi se vračal.
Sicer nam je malo od rok ampak se bomo enkrat zapeljali v Izbo:), verjetno prav kmalu.

Izbe ne poznam, ne morem komentirat. Pri planinskem orlu pa se meni zdi čisto industrijska menza: včasih še kar dobro, večkrat slabo, najslabša pa je postrežba – če nisi znan in pomemben so neprijazni, v večji družbi smo že doživeli, da so nas po pol večerje na silo preselili v sosednjo sobo. Prostovoljno nikoli ne grem tja (razen po službeni dolžnosti). Hvalijo pa sedaj novo gostilno Špajza, na mestu starega Goručana ob obvoznici, tam od kar so novi lastniki še nisem bila. Gams: hrana, kot ti jo skuha mama doma – domač okus, kvaliteta, postreženo prijazno. Če se mi ob nedeljah ne kuha: Gams, včasih pa Pizzerija Melita, kjer imajo tudi okusno hrano za nizko ceno.

Ker sem ravno to zasledila, lahko tudi jaz potrdim da imajo v Izbi zelo dobro hrano. Zdaj se bo gostilnica prostorsko še malo povečala. Cene so normalne, postrežba je super, hrana pa tudi. Tako, da kdor ovija kaj okoli Kamnika, se res splača tja. V bližini term Snovik, je tudi še ena zelo dobra gostilna Čiber, ki pa jo najdete ob glavni cesti, le nekaj metrov naprej, kjer se z glavne ceste zavije proti termam. To sta dve res dobre gostilne v okolici Kamnika. Je pa v okolici Kamnika, v smeri proti Kranju še Pizzerija Hram Gorjan, ki se nahaja na Gori pri Komendi in ni daleč tudi za nekoga, ki se pelje proti Ljubljani, ker res ni velik ovinek. Moram pohvaliti da imajo odlične pice, pa tudi kalamare. Ostale hrane pri njih še nisem poskusila, ampak glede na to, da to dvoje pripravijo zelo dobro, potem ne dvomim v ostalo. Postrežba je izredno hitra, mogoče se le zatakne včasih malo, ko je res veliko gostov.
To so tri gostilne, katere se meni osebno zdijo v okolici Kamnika najboljše.
Bili v Izbi in smo bili zelo zelo razočarani.Nad hitrostjo vse postrežbe, čeprav smo imeli rezervirano nedeljsko kosilo.Najmanj 15 min nam niso postregli s pijačo, tudi vmes smo čakali, razočarani kjub vašim pohvalam nad zelo povprečno hrano.Ne vem, kaj je tam posebnega.Majhen parking, vse majhno pa kljub vsemu 2 kelnarja nista sfolgala.Sploh mi ni jasno….v glavnem mi se tja ne bomo vrnili.

Se opravičujem, če sem se narobe izrazil.K vam smo prišli na kosilo na nedeljo.Bili smo povabljeni s strani sorodnikov.Je pa bilo res tako kot sem napisal o čakanju 15 min na pijačo in potem še neprimerno dolgo na hrano.Glede na to, da sem obiskal že nešteto gostiln ipd. vem, kaj je primerna postrežba in dobra hrana.Glede na pohvale s strani vaših gostov smo imeli očitno le smolo tisti dan.
Pa brez zamere.
lp, B.

V nedeljo 08.03.2015 smo bili v Gostilni Izba v Snoviku. Taksnega razocarjanja kot sem ga dozivel pri njih ze dolgo ne! Imeli smo rezervacijo za 16 oseb. Dopoldan najprej poklicejo in recejo da naj ne jemo a la carte temvec raje plosce ker drugace bo dolgo za cakati! Postrezba je bila tako pocasna kot da se jim je sanjalo. Ko smo seposedli je vprasal zaaperitiv. Recimo daso gadokaj hitro prinesli, samo kaj ti to pomaga, ce jepapotem trajalo15 minut preden so vprašali zadrugo pijaco. Gobova juha goscena s smetano za kuhanje in zato prevec okusa po smetani. Teletina (ki to ni) z gobovo omako. Ponujajo teletino, strezejo staro zilavo zateglo govedino. Svinjska pecenka na ploscah stara ( pecena verjetno prejsnji dan) Edino dobro meso na ploscah je bil dunajski zrezek.Kar je ostalo mesa,smo prosili ce lahko zavije. in frajer prinese kos alu folije in danamizo ter gre. Niso bili sposobni vprasati ce zavijejo. sele po posredovanjujeprinesel posodice, dasmo lahkospakirali Ko pa pridemo do sladic pa dozivimo visek. Natakar nonsalatno nosi sladice ko si ti lepo po krozniku ki ti ga postavi pred tebe sprehajajo mravlje!! ko sem ga na to opozoril, in to diskretno, pa mi je namenil pogled kot pa kaj pol… ni bilo niti opravičila niti ničesar. vglavnem PRVIC ZADNJIC IN NIKOLI VEC!!