Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka dobra gostilna v okolici lj

dobra gostilna v okolici lj

Zanima me, ali kdo pozna kakšno dobro gostilno, z dobrim ambientim in lepo okolico, po možnosti ob vodi, lokacija pa okolica Ljubljane ali Kranja. Za cca 15 ljudi.

Hvala!

Brinovec Sentjakob: prijazno, profesionalno osebje, okusna hrana, prijeten ambient

Evi, takole na hitro. Ce se spomnim se kaksne, sporocim.:-)

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Hvala, si bom pogledala!:)

Portal Fužine, Kaval klub na Brodu pod Šmarno goro

Yonix

Restavracija Via Bona je super in imajo res veliko izkušenj s porokami, pa tudi postrežba superca. Priporočam!

Pozdravljeni,

ima kdo izkušnje s poročnim slavjem v Gostilni Zajčja dobrava? Z zaročencem sva dobila dober prvi vtis. Kakšna je hrana in postrežba? Ali se prostor v obliki črke L obnese?

Kiki

Midva se ženiva maja prihodnje leto. Poročno slavje bo v LJ. Gostilne v ožjem izboru so bile: Pr Noni, Zajčja dobrava, El Clasico in Via Bona.

Na koncu sva se odločila za Via Bono, ki naju je najbolj prepričala glede cene in odnosa. Imajo All-Inclusive meni za 40 EUR, kjer je že vključena vsa pijača, razen žganih pijač. Te lahko sam prineseš in ti jih postavijo k šanku, da si jih svatje lahko sami točijo.

Pri Noni so zelo misterijozni glede cen. Nič konktretnega ti nočejo povedat, dokler se ne odločiš za njih in jim plačaš aro. Motilo naju je tudi dejstvo, da če imaš poroko zunaj pod tisto ponjavo, je gostilna do 22h odprta tudi za ostale (slučajne) goste, ki sedijo na verandi, čisto blizu ostalih svatov. Cene menijev naj bi bile od 40 EUR naprej (sem se moral kar nekaj časa pogajati, da sem dobil sploh kakšen podatek v zvezi s cenami). Na kocu sva izvedela, da to velja, če imaš slavje v notranjih prostorih. Če si zunaj pa je nekje od 60 EUR naprej, ker zaračunajo tudi postavljanje zunanje ponjave in ostalih stvari.

Zajčja dobrava je v obliki črke L, pri čemer se mladoporočenca postavi v vogal, bend pa je na koncu daljšega kraka. Med plesiščem in mizami je še prehod, ki vodi v kuhinjo in ostale manjše prostore. Nama se je pri takšni postavitvi zdel bend s plesiščem preveč izoliran in oddaljen od celotnega dogajanja. Cene menijev so menda od 27 EUR naprej.

El Clasico je dosti nov in lepo urejen. Ima veliko prostora. Cene menijev so od 25 EUR dalje. Motilo naju je, da je glavni prostor preveč povezan s kuhinjo. Imajo ogromno odprtino, ki gleda direktno v kuhinjo skoraj po celotni dolžini stene. Naju to ni preveč prepričalo.

Upam, da sem uspel kako pomagati. Velja pa seveda – vsake oči imajo svojega malarja. Pa veliko sreče pri izbiri.

Sama sem imela poroko v Zajčji in je res odlična atmosfera, ter zelo prijazna strežba, ki te ob 24:00 ne gleda grdo, kot v večini ljubljanskih restavracij, ampak brez problema podaljša tudi do 6 zjutraj, kot je v našem primeru bilo 😉

Ali pa gostilna Sokol je tudi v redu http://www.vrtiljak.net/?offerID=379

lp, Sonja

New Report

Close