Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dobra gostilna

dobra gostilna

Ker se ponavadi s prijateljicami vedno za rojstne dnevi dobivamo v eni in isti gostilni, hočem malo spremembe. ali imate kakšne ideje? zanima me tudi, ali je katera že bila v gostilni CUBO na šmartinki, nasproti velane!

LP

Cao,

jaz sem mojo kolegico peljala k Lovšet na Šmartinko. Tam mi je fulll všeč, je full na nivoju. Edino to je, drago je.

Lp,
Sabina

Sokol…

No, cene pri Lovsetu v primerjavi z ostalimi gostilnami niso visje. Toplo priporocam!

No ker sem zasledila tale SOKOL vmes,si nisem mogla pomagat,da ne bi še tuki nekaj napisala.Sokol je total poden ratal.Včasih sem še šla na kakšno pico ali kaj takega.Zadnjič ko sem bila tam,sem naročila pico na kateri sta bili potem 2 zadevi kateri sploh ne bis meli biti oz.so kar po svoje mal spremenili dodatke.Tudi pri solatah dobiš kar kakšno x zadevo,ker pač druge nimajo.

Pa ok to človek še preživi ampak kar se mi je pa zadnjič zgodilo…

Predno sva šla s fantom iz gostilne,sem šla še na wc na minus.Že ko sem prišla na stranišče je smrdelo.No grem jaz noter in pogledam od kod smrdi.Stopim not,in zagledam na školjki-na dili DREK.En ogromen ogaben drek.Pa hudiča,kako je ta ženska ciljala???Ne rečem da bi bil otrok,ki bi tok falil luknjo…mislm…jaz sem bla čist paf.

Ni mi jasno kako se lahko nekdo tako nagravžno userje in potem ne pospravi za sabo!?

V glavnem,če mene kaj vprašate ne grem več tja,ker so se mi kar malo zamerili.Tudi kelnarji niso ravno najboljši.

Pa še to…če se mi bo res zahotelo Ravbar piva bom šla v gostilno Ravbar…ker v Sokolu so še pivo preimenovali in naredili za svojega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close