Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobra hidratantna in proteinska maska za lase?

Dobra hidratantna in proteinska maska za lase?

Baje je dobro izmenično uporabljati vlažilno in hidratantno masko za lase?

Mi poveste, katere maske/balzame uporabljate tiste, ki imate barvane in suhe lase?

Po sveži fen frizuri, mi lasje dobro stojijo dan ali dva, potem pa postanejo suhi/ slamnati.

🥺

izdelki nimajo veze, ker je sama kemija. Važno je kaj ješ in koliko vode piješ. V prehrano obvezno bio proso in vsaj 2lvode na dan. Iz prehrane odstrani sladkor, alkohol in mlečne izdelke.

Popijem 2 l vode dnevno. Jem cink in selen, tudi proso.
Sem pa veliko pod stresom, čisto siva in pobarvana na rjavo.
Tako, da menim, da bi mi vlažilna maska pomagala.

Sladkorja in mleka ne uživam.

Kupila sem Olaplex 3, pa ni nobenega učinka. Tudi maske dajem po novem na suhe lase, ker se kao bolje vpije, pa ni nobenega rezultata.

čisto siva in pobarvana na rjavo je najhujša možna kombinacija. če si čisto siva pojdi do frizerja in naj te nauči, kako negovati sive lase, da boš imela lepe.

Rožmarinovo olje – lahko pripraviš sama. Recept je na netu. Po enem mesecu bi morali lasje biti čvrstejši.

imam jaz. 3x na teden 5 ml kako urico

Odgovor na objavo uporabnika
amla dabur, 11.04.2025 ob 11:28

imam jaz. 3x na teden 5 ml kako urico

Amla dabur? Poglej si sestavine! Mislim, da je na prvem mestu Parafin, torej nafta. In ti to daješ na lase?

Kaj imaš? Katero masko? Pomaga?

suhi lasje, 11.04.2025 ob 10:38

Popijem 2 l vode dnevno. Jem cink in selen, tudi proso.
Sem pa veliko pod stresom, čisto siva in pobarvana na rjavo.
Tako, da menim, da bi mi vlažilna maska pomagala.

Sladkorja in mleka ne uživam.

Kupila sem Olaplex 3, pa ni nobenega učinka. Tudi maske dajem po novem na suhe lase, ker se kao bolje vpije, pa ni nobenega rezultata.

Zakaj zdravo ješ in živiš, če se barvaš s strupom???

Točno kemija v barvah ti škodi. Ne samo da ti uničuje lase, tudi vpliva na tvoje hormone. Prenehaj z barvanjem las!

Toplo olivno olje in segreto brisačo gor. Ko se ohladi, segreješ brisačo vedno znova, lahko v mikrovalovki. Med masko kaj brkljaš po hiši. Ko ti je dovolj, umiješ lase. Ni bolj hidratantnega, kot olje.

Sama imam slamnate lase. Tudi precej sivih. 1x tedensko dopoldne (sobota ali nedelja in vem, da ne grem nikamor tisti dan) si lase namazem s kombinacijo ricinusovega in kokosovega olja. Lase si pokrijem s staro kapo, ki je ni skoda. Zvecer sperem. Je res ogabno umivati lase, ker je ric.olje zelo gosto in ga je tezje sprati anpak meni pomaga. Ko si lase posusim pa si konice namazem z arganovim oljem.

Megla je, 11.04.2025 ob 14:03

Sama imam slamnate lase. Tudi precej sivih. 1x tedensko dopoldne (sobota ali nedelja in vem, da ne grem nikamor tisti dan) si lase namazem s kombinacijo ricinusovega in kokosovega olja. Lase si pokrijem s staro kapo, ki je ni skoda. Zvecer sperem. Je res ogabno umivati lase, ker je ric.olje zelo gosto in ga je tezje sprati anpak meni pomaga. Ko si lase posusim pa si konice namazem z arganovim oljem.

Daš toplo olje na suhe ali vlažne lase? Verjetno samo od polovice do konic, na lasišče pa ne?

suhi lasje, 11.04.2025 ob 14:05

Daš toplo olje na suhe ali vlažne lase? Verjetno samo od polovice do konic, na lasišče pa ne?

Na suhe. Tudi na lasisce. kot pa sem ze omenila je zoprno umivanje potem. Imam pa res zimnate ter zelo suhe lase.

Samo olje ne bo dovolj. Lahko občasno, ampak las ne rabi samo olja.

Meni prijateljica dela čudovit balzam + masko za lase v enem, uporabljam to kot oboje, in res je polno super naravnih sestavin (certificiranja ekološka kozmetika), vlažilnih in hranilnih, in ne menjam tega za nič na svetu, top je.

Hair food banana od garnieja. Vrhunska

Ne barvanje se z barvami, ki jih kupite v trgovini, ker so še vedno zelo agresivne, tudi tiste  kao “mal boljše”. Naj vas raje frizer barva, po možnosti tak, ki uporablja kako boljšo lasno kozmetiko (ene so prav certificirane naravne).

Razlika je ogromna.

New Report

Close