Dobra hidratantna in proteinska maska za lase?
Popijem 2 l vode dnevno. Jem cink in selen, tudi proso.
Sem pa veliko pod stresom, čisto siva in pobarvana na rjavo.
Tako, da menim, da bi mi vlažilna maska pomagala.
Sladkorja in mleka ne uživam.
Kupila sem Olaplex 3, pa ni nobenega učinka. Tudi maske dajem po novem na suhe lase, ker se kao bolje vpije, pa ni nobenega rezultata.
suhi lasje, 11.04.2025 ob 10:38
Popijem 2 l vode dnevno. Jem cink in selen, tudi proso.
Sem pa veliko pod stresom, čisto siva in pobarvana na rjavo.
Tako, da menim, da bi mi vlažilna maska pomagala.
Sladkorja in mleka ne uživam.
Kupila sem Olaplex 3, pa ni nobenega učinka. Tudi maske dajem po novem na suhe lase, ker se kao bolje vpije, pa ni nobenega rezultata.
Zakaj zdravo ješ in živiš, če se barvaš s strupom???
Točno kemija v barvah ti škodi. Ne samo da ti uničuje lase, tudi vpliva na tvoje hormone. Prenehaj z barvanjem las!
Sama imam slamnate lase. Tudi precej sivih. 1x tedensko dopoldne (sobota ali nedelja in vem, da ne grem nikamor tisti dan) si lase namazem s kombinacijo ricinusovega in kokosovega olja. Lase si pokrijem s staro kapo, ki je ni skoda. Zvecer sperem. Je res ogabno umivati lase, ker je ric.olje zelo gosto in ga je tezje sprati anpak meni pomaga. Ko si lase posusim pa si konice namazem z arganovim oljem.
Megla je, 11.04.2025 ob 14:03
Sama imam slamnate lase. Tudi precej sivih. 1x tedensko dopoldne (sobota ali nedelja in vem, da ne grem nikamor tisti dan) si lase namazem s kombinacijo ricinusovega in kokosovega olja. Lase si pokrijem s staro kapo, ki je ni skoda. Zvecer sperem. Je res ogabno umivati lase, ker je ric.olje zelo gosto in ga je tezje sprati anpak meni pomaga. Ko si lase posusim pa si konice namazem z arganovim oljem.
Daš toplo olje na suhe ali vlažne lase? Verjetno samo od polovice do konic, na lasišče pa ne?