dobra hrana na dom ljubljana
Zdravo,
sam uporabljam za naročilo hrane na dom portal ehrana.si, kjer imaš na enem mestu veliko ponudbe. Na portalu imaš tudi dosti komentarjev za posamezne restavracije, kjer lahko pogledaš mnenja uporabnikov.
Sploh mi je všeč njihova mobilna aplikacija:
lp
A Katro še dejansko kdo naroča?
Meni so trenutno najboljše pizze od Top Chefa, tud solate in burgerji niso slabi, včasih je bila super tudi Dobra Vila, ampak so očitno zamenjali kuharja, ker mi je bilo že 2x slabo. Sedaj jih ne bom več naročala. Suši naročam od Sushi & Vok, kitajsko od belega laboda. Bi z veseljem tudi še kdaj tajsko, ampak noben ne dostavlja.
Meni je bilo vedno dobro vse, kar so dostavili iz Svetilnika, imajo kosila, pizze in ostalo. Sveže in velike porcije.
http://www.svetilnik.eu/dostava-na-dom
Pri nas na žalost ne raznašajo, smo predaleč (izven obvoznice v Šiški, Tacen), bom pa poskusila naročiti kaj ribjega
Vaš link.
Slabše kot Halo Katra, Halo Pinki in Halo Kitajc ne more biti :))))
Meni je bilo vedno dobro vse, kar so dostavili iz Svetilnika, imajo kosila, pizze in ostalo. Sveže in velike porcije.
http://www.svetilnik.eu/dostava-na-dom%5B/quote%5D
Do sedaj edina dostavljena hrana, ki sem jo reklamirala.
Top Chef ima isti problem kot vsi ostali, vključno z Dobro Vilo, itd. – in sicer da, če naročiš enkrat, lahko da dobiš dobro, naročiš 3-4x pa vidiš da kvaliteta niha.
Solata je enkrat ok, drugič ti namečejo samo zelena stebla in bolj malo ostalega. Nasploh je zelenjava vedno predebelo narezana. Ko piše da je v solati buffalo mozzarela, ne dobiš prave buffalo mozzarele, pa še grdo jo raztrgajo in vržejo v solato.
Dobra Villa ima slabe pizze, prvo so tanke, slabo obložene… kombinacije sicer ok, ampak ne odtehta cene in slabe pice.
Sushi in Vok ima suši povprečen. Če človek še ni jedel dobrega, potem je njihov zadovoljiv, sploh ker je poceni. Imajo pa pogosto slabo narezanega in vzameš 1 kos, pa ti potegne vse za sabo. Pa še goljufajo, ker ti zraven dajo prvi in zadnji kos v roli, ki sta ne samo grda ampak tudi slabše polnjena. Ti krajci pač ne spadajo na krožnik.