Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dobra igrača

dobra igrača

Imate kakšno idejo za kvalitetne igrače za 2 in 4 letnike ( punčki). Igrače smo začeli omejevati, ker zgubljajo pomen, ko jih je preveč in skušamo izbrati res kvalitetne. Če ste s čim res zadovoljni, bomo veseli kake nove ideje. Imamo namreč rojstni dan, da o Dedku Mrazu, Božičku,… niti ne govorimo.

LP

Vanja

Lego kocke so stvar, ki je večna, nič ne škodi, če je še kakšna zraven, primerna igrača za kar nekaj let, pa še neizmerne možnosti sestavljanja nudijo.
Če pa ni nujno, da je igrača, pa svetujem kakšen lušten CD s pesmicami in/ali pravljicami ali kakšno prijazno knjigico – mogoče kakšno veliko knjigo pravljic, ki jih boste skupaj prebirali za lahko noč.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Hvala, na Lego smo res kar malo pozabili. Sicer smo v Ciciklubu in bomo Pekarno MIŠ MAŠ (CD) izkoristili za eno izmed daril.

so res dobre igrače … malo drage ampak za darilo …

… podobno … trenutno imajo štant v city parku -Lj

B.

Naši 3,5-letnici je Miklavž prinesel kasetofon z mikrofonom in je navdušena. Najbolj ji je všeč, ker lahko posluša svoje kasete, kadar hoče, odkar je odkrila še mikrofon, pa zadevo nosi tudi k mizi in v posteljo.

Mi smo bili ravno na dveh roj. dnevih: 2-letnici smo podarili knjigo Zelo lačna gosenica, 2-letniku pa komlet od Crayole (žigi z motivi kmetije, blazinice, podlaga in voščenke). Sicer pa sem najbolj navdušena nad knjigami, Lego kockami ali čim ustavarjalnim (vse od Crayole se mi zdi super). tako bo tudi naš 2,5-letnik za Božička dobil gasilski avto iz kolekcije Lego in Crayolino vedro (barvno testo, stisklanica in modelčki za oblikovanje). Najhuje pa se mi zdi “plastika”, ki se je je pri nas v dveh letih nabralo že res ogromno …

Jasna

New Report

Close