Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis dobra knjiga

dobra knjiga

Lep pozdrav!

Rada bi prebrala dobro knjigo.
Rada berem življenske vsebine.Lahko tudi psihološko obarvano vsebino ali potopise in z njimi povezane življenske vsebine.
Nimam rada kriminalk ali ljubezenskih za lase privlečenih limonad.

Če ima kdo kakšno zanimivo idejo bom vesela, če bo naslov napisal.
Hvala.Lep čas.
Sara

Alkimist
Ljubezen v času kolere
Čarovnikov vajenec
Bratje Karamazovi
Severni sij
Mesarček
Obarvana ptica…. pa še celo morje jih je

Predlagam : Samotno potovanje – Alma Karlin , ta knjiga je zelo stara zato nevem, če jo boš dobila v knjižnii.
Drevo raste v Brooklynu – Betty Smith

Angelin pepel (Franc McCourt), Ime rože (Umberto Eco), Varuh mlade rži (J. D. Salinger), Desiree (Anemarie Seiko),…
LP Tatja

Pojdi, kamor te vodi srce, super knjiga, zelo priporoca. Polna zivljenjskih resnic, ko jo beres te mnogokrat kar spreleti, ko se prepoznaš.

Pojdi, kamor te vodi srce je ena meni najlbjubsih.
Kaj pa Kriznar?

Imenovali so jo dvoje src!

Ojla!
Jaz zdaj berem knjigo od Coelha: Veronika se odloči umreti in se mi zdi ful dobra. Ti jo priporočam!
Lepo se imej!
Lp Jessy!

Pred kratkim sem prebrala knjigo Močnejši od sovraštva, avtor Tim Guenard. Knjiga je avtobiografska in pripoveduje o avtorjevem trdem (v otroštvu celo zelo krutem) življenju. Preberi, ne bo ti žal!
LP, Skylar

mož na kocki…

bralec

Moj sef full hvali Solzenicina. Sam zdaj berem Babbitta od Sinclairja, potem pa je na vrsti Rakov oddelek ravno od njega.

živjo!
ja, močnejši od sovraštva je fajn knjiga. priporočam še te: the french lieutenant`s woman -menda je prevedena tudi v slovenščino, lolita, the bluset eye; če si za malo klasike pa viharni vrh.
veliko užitka!
cohen

New Report

Close