dobra knjiga
Pozdrav!
Rada bi prosila ce mi svetujete kaksno dobro knjigo za prebrat. Vse zivo sem zacela ze brat pa me nic ne potegne.
Hvala!
Parfum! Ta moment se ne spomnim avtorja… Super je, ker je malo odštekana in ni predebela.
Karkoli (oz. vse) od Douglasa Adamsa…smeh do solz….to te bo ziher potegnilo 🙂
Hmmm, odvisno, kaj iščeš. Če bi rada kaj za sprostitev ali počitnice, potem svetujem vse od Johannesa Maria Simmla, lahko probaš Harrija Potterja, mogoče Fanny od Erice Yong.
Za bolj resno branje pa priporočam Katarina, pav in jezuit od Draga Jančarja.
Ines, pojdi na forum Knjižni molji. Ne, da te podim od tu, vendar tisti forum je namenjen prav knjigam in tam smo se že veliko pogovarjali prav na to temo, ki jo odpiraš.
se strinjam s sugar…, najboljš , da začneš kar s štoparskim vodnikom po galaksiji.prve štir knjige so genialne.jest sem jih prebrala že neštetokrat in se glih spet spravljam da bi jih spet vzela v roke.
Nia
Priporočam Victorio Holt – Rajski otok, Srhljivi pesek. Ali pa kako od Agathe Kristie – bilo katero (Zlo pod soncem, Umori po abecedi, Tretje dekle,…).To so vse kriminalke, full napete. Srhljivi pesek je res dobra, tak malo grozna.
LP, ina
Parfum je napisal Patrick Suskind.
Soba s cvetnim prahom – ne spomnim se avtorja
Bralec – Bernard Schlink – odlična!
Kalypso – Vesna Milek – odlična!
Jaz, ti, usoda, net – ne spomnim se avtorja
Uho, grlo, nož – Vedrana Rudan (v hrvaščini)
Sto let samote – G. G. Marquez (prebrala ogromnokrat na faksu)
…..mogoče ti bo kaj všeč
Patrick SÜSKIND; zelo priporočam
ali pa: zapis iz samostana, jose saramago
Agata Kristof (upam, da je priimek pravilen): Šolski zvezek, izšlo pri Beletrini.
Črni labod 1 in 2… Božanska… Pa še nadaljevanje je, vendar ni nujno, da ga prebereš. Nadaljevanje pa ima drugačen naslov. Žal ga ne vem.
Še danes se smejem od včeraj ko sem v enem mahu prebrala Paniko od Dese Muck, njen edini romančič za odrasle….mah, da znajo bit nekatere ženščine takšne…eh, pa so res…žal! Več pa ne povem!
Ne morem verjet, enako knjigo sem hotela predlagat kot it TamaraMr.
Sem jo prebrala prejšnji teden, v 2 urcah, najprej sem se smejala ko
odtrgana, potem pa skoz manj(se ji je čisto zmešalo).
Naslov bi bil lahko “Kako uničiti super zakon ali pa kako si uničiti življenje?”
Vsekakor se splača prebrati!!!
ella, pa veš kaj je grozljivo!!??? Da so takšne ženske res med nami. Na začetku mi je bila še simpatična, potem pa manj, manj, manj…potem pa nič več. Stil pisanja pa krasen, če mene kdo vpraša.
No, meni se je Panika zdela od strani do strani vse bolj fantazijski projekt. Je pa res, da bo Desa dobila kar nekaj t.i. bralnine, ki jo bodo uvedli v knjižnicah.
Panika je super. Pa Sreča, ki je izšla pri isti založbi. Vse skupaj je zbirka Capuccino. Zbirka vključuje Jadrana Krta, pa Vse o fantu…
Dober je tudi Zoran Hočevar. naslov je Za znoret ali nekaj takega. na temo panike od dse Muck le da s strani Moskega…
Nina, hvala za namig…
kamasutra v slikah
Forum je zaprt za komentiranje.